6. his mi? kuruntu mu?

sahmerd

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Mart 2012
82
1
36
İstanbul
merhabalar önceki konumdan hatırlarsınız belki eşim yeni bi ek işe başladı. mesleği doktor, bende çalışıyorm.
çok şükür hiç bi maddi sıkıntımız yok. ama paşam birşeylerle uğraşmak istiyormuş. bi meşgalesi olsunmuş, sırf zevkine diye saçma sapan oto tamircisi bi arkadaşıyla araba alıp satmaya başladılar.
beni rahatsız eden taraf da 1-orda bulunduğu ortam. 2-eve akşam 9da geliyo 1-2 saat oturup yorgun yorgun yatıyoruz. ilerde çocuk felan da olunca iyice yanlız kalacağım. şuan sorumluluklarını aksatmıyo, bana karşı ilgiside çok normal ama ya ilerde?? çok büyütüyorum kafamda çoook rahatsız ediyo bu durum beni, 6. hissim hiç iyi şeyler söylemiyor.sizce ben mi abartıyorum. ????

(bu arada ortağıda hiiiiç güvenilir biri değil)

canım benim eşim bu işi yapıodu araba alıodu satıyordu bi ara bıktım araba görmek istemedim
evlendiğimin ertisi günü aldı takılarımı arabaya verdi para kazancakmış kanzandımı die sor eh işte oda gitti bi faydası olmadı malesef sen yavaş yavaş kendine çek biyerlere gidin yanlız gönderme takip et hele ortagı güvenilir değilse hiç yanlız bırakma

İyi günler arkadaşım benim babamda bundan 20 yıl önce kadar ek iş olsun diye araba alım satımı yapmış ortak bir arkadaşla fakat bu adamı annemin gözü hiç tutmamış adamı en sonunda annem evden kovmuş benim kocamla birdaha hiç bir iş yapmıyacaksın onun çevresinde bile olmayacaksın demiş annem babamı o ortaktan ayırmış iyikide ayırmış çünkü adam beş para etmez birisi çıkmış annem öyle davranınca babam sesini bile çıkaramamış çünkü adamın derdi belliymiş bütün arabaları satıp parasını alıp gitmek geriye bütün borçları babamın üzerine bırakmak annem bunu yememiş tabi sermayeyi bile geri almış babam bazen der senin sayesende kurtuldum bu adamdan der anneme teşekkür eder her seferinde dikkatli olun canım bu işler öyle görüldügü gibi degil.

ay çok sevindimmm ALLAH ANNENDEN RAZI OLSUNN

nasıl yanlız bırakmıyım tatlım tamirci dükkanına gidiyo orda vakit geçiriyo seviyesiz seviyesiz sohbetlerle...vallahi kafam durdu daha somut takdikler verir misin?
hergün şuraya gidelim buraya gidelim de denemiyor ki zaten bende akşam yorgun geliyorum işten. ayrıca kafasına koyduysa allem eder kallem eders iki araya sıkıştırır gider o dükkana.

işte kadınların altıncı hissi tatlım. anlattıklarına bakılırsa boşa değil demek ki benim de korkularım.
ama ben annen gibi yapsam inadına kredi çeker daha fazla girer bu işe. demez ki bu kadının bi bildiği vardır.
şu cumartesi gününde şu güzel günde sabah 9 da ki çıktığı bak saat akşam kaç oldu yok piyasada paşam.
gelecek yemek yicek az oturcak halı saha maçım var diye gidecek. böyle mi evlilik yani? o keyfinde ben...offf offf çok sıkıldım

Son düzenleme:

valla bir gün hasta olacaksın seni bırakamayacak
bir gün seks olacak
bir gün moralin bozuk bbeni bırakma diyeceksin
bir gün tavır koyacaksın
bu seferde beraber olmak istediğinde hayır dicen

valla bir gün hasta olacaksın seni bırakamayacak
bir gün moralin bozuk bbeni bırakma diyeceksin
bir gün tavır koyacaksın
bu seferde beraber olmak istediğinde hayır dicen

valla bir gün hasta olacaksın seni bırakamayacak ---> öper koklar aşkım sen yat dinlen bişy olursa ara der
---> işini bitirir gider
bir gün moralin bozuk bbeni bırakma diyeceksin ----> biraz konuşur sırnaşır, hadi git alış veriş yap der
bir gün tavır koyacaksın-----> olay çoooook büyür. şimdi ki gibi

madem öyle herşeye bi cevabı varsa,
birgün bende göreyim şu tamirci dükkanını diyeceksiniz,
gideceksiniz, o tamirci olacak eşinizin saçma sapan arkadaşına açacaksınız ağzınızı yumacaksınız gözünüzü..
bütün hırsınızı çıkaracaksınız..
ben o tipleri iyi bilirim, fırıldak gibi dönüp,
takla üstüne takla atıp eşinizi kandırmıştır; abi şöyle kazanacağız böyle kazanacağız,
paraya para demeyeceğiz, diye..
eşinizin aklını çeliyor, sonra kazanılan parayı da hortumluyor..
kazanılan para dediğimde 3-5 kuruş, öyle büyük paralarda değil yani..
ama bu tipler, 1 kuruş çarpsam kar kardır,
mantığı işliyor..

adama gidip kininizi kussanızda esinizle sürtüşeceksiniz,
sadece eşinizle konuşup tavrınızı koysanızda,
yani bunun sonunda illa kavga olacaksa,
bari o adamıda haşlayın..
problemin kaynağı o adamın eşinizin aklını çelmesi zaten,
e o zaman problemin kaynağına inip,
kökten çözmüş olursunuz..

tabi bu tipler bir de yüzsüz olurlar,
o kadar laf yerler,
siz gittikten sonra,
abi boşver yenge başka birşeye sinirlenmiş galiba, derler..
bu ihtimalde çok yüksek..

Aklıma evden çıkmasını engel olacak fikirler geliyor ama bunlar geçici çözüm olur :s acaba ev alsanız ev borcuna girdik riske girme paramızı çöpe atma desen yer mi?
Ya da arkadaşının pek iyi bir niyeti olmadığını sezdiğinizi bi daha onunla görüşmek istemediğinizi söyleseniz, azıcık kıskandırarak

tatlım zaten ev kredimiz var ödüyoruz. buda çözüm değil malesef.

Aslında geçici bir heves olabilir.
Belki zamanla,ortamın kendisine uygun olmadığını anlar.

Belki evde sıkılıyordur,kafasını dağıtacak bir uğraşa ihtiyacı vardır.
Ortak paylaşacağınız bir hobi veya spor gibi faaliyetler faydalı olabilir.

.

hayır tatlım evde sıkılmıyo birlikte aksine çok eğleniyoruz, çok gülüyoruz. kendide söyler hep eğlendiğini.
geçici hevesse de 2 yıllık kredi çekti bu iş için
yani 2 yıl geçmicek bi heves

söylediğiniz iki seçenekte olabilir,şimdiden birşey söylemek imkansız..sizin iyi gözlemlemeniz gerekir...

Bir doktorun da ek iş yaptığnı ilk kez duydum yahu
Eşinin çok yönlü yetenekleriyle övünsen mi yoksa hemen inanan bir tip olmasına üzülsen mi bilemedim valla

Annemin 6.hissi kuvvetlidir annemin bu evden kovdugu adam yaşamının hiç birisinde başarılı olamamış başkalarının üstünden geçinmeye çalışan bir adam 20 yılın sonunda babamla bir cenazede karşılaşmışlar çok uzaktan ta akraba olur kendisi babama demişki senin hanımından çok utanıyorum beni evden kovdu ama ben bunu hakettim demiş sizde dikkatli olun canım bu işler basit degil çevremde ek iş yapmak için araba alım satım işine giren çok oldu ama sonu hüsran oldu inş sizde böyle birşey olmaz.

hüsran oldu bile benim açımdan, hiç böyle bi şeyle karşılaşacağımı bilmiyordum. eşim işin maddi kısmında değil bi kazancı olmayacağını bile bile bi b...u yiyor.
neymiş efendim o öle akşam 5 den gece 12 ye kadar evde oturacak adam değilmiş . hep bir şeylerle uğraşı olsun istiyormuş. muş muş da muş muşş...

onu hiç böyle tanımamıştım. ben gayet evcimen evine bağlı biri olduğunu sanarak evlendim işte sonuuuu hüsraaan.

bu hafta izindeydi. sabah 9 da gitti akşam 7 de geldi yemek yedi ve paşam balık tutmaya gitti. ne güzel hayat dimi ohhh....

bak diyorum dışardan biri olarak bak olaya: geldin yemek yedin 15 dakka içinde çıktın. normal mi diyorum.. dışardan bakarsan öyle düşünürsün ama bak ben seninle ilgileniyorum fazlasıyla ne istersen yapıyorum. iste gene yapayım diyor. hadi vur öldür yaniiiiiiii

gözünle görmediğin birşey için kocanın günahını alma canınıda sıkma cok rahatsız oluyorsan kocanla konus benı cok yanlız bırakıyorsun falan dıyebılırsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…