B bal yanak Yeni Üye Kayıtlı Üye 3 Ekim 2023 15 1 1 48 3 Ekim 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi bal yanak #1 Merhaba kızlar , 2 negatif denemem var 7 kez de opu. Son, 8. opum geçen hafta oldu ve 2 tane 3.gün 6 ve 7 hücreli embriyom donduruldu. İleri yaş (44) Sizce hamilelik şansım var mı bu embriyolarımla ? Evvel Allah sonra doktorlar bilir ama tecrübesi olanlar yorum yapabilir mi ltf ?
Merhaba kızlar , 2 negatif denemem var 7 kez de opu. Son, 8. opum geçen hafta oldu ve 2 tane 3.gün 6 ve 7 hücreli embriyom donduruldu. İleri yaş (44) Sizce hamilelik şansım var mı bu embriyolarımla ? Evvel Allah sonra doktorlar bilir ama tecrübesi olanlar yorum yapabilir mi ltf ?
sev9 Hoşgeldin Metehan'ım🐣 Kayıtlı Üye 1 Şubat 2021 3.296 3.557 83 28 3 Ekim 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi bal yanak #2 bal yanak .!.: Merhaba kızlar , 2 negatif denemem var 7 kez de opu. Son, 8. opum geçen hafta oldu ve 2 tane 3.gün 6 ve 7 hücreli embriyom donduruldu. İleri yaş (44) Sizce hamilelik şansım var mı bu embriyolarımla ? Evvel Allah sonra doktorlar bilir ama tecrübesi olanlar yorum yapabilir mi ltf ? Genişletmek için tıkla... Dondurulan her embriyo gebelik vadeden embriyodur ablacım. Gönlünü ferah tut Allah ol derse olacak
bal yanak .!.: Merhaba kızlar , 2 negatif denemem var 7 kez de opu. Son, 8. opum geçen hafta oldu ve 2 tane 3.gün 6 ve 7 hücreli embriyom donduruldu. İleri yaş (44) Sizce hamilelik şansım var mı bu embriyolarımla ? Evvel Allah sonra doktorlar bilir ama tecrübesi olanlar yorum yapabilir mi ltf ? Genişletmek için tıkla... Dondurulan her embriyo gebelik vadeden embriyodur ablacım. Gönlünü ferah tut Allah ol derse olacak
Garipserce Aktif Üye Kayıtlı Üye 22 Ağustos 2021 200 124 53 43 3 Ekim 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi bal yanak #3 bal yanak .!.: Merhaba kızlar , 2 negatif denemem var 7 kez de opu. Son, 8. opum geçen hafta oldu ve 2 tane 3.gün 6 ve 7 hücreli embriyom donduruldu. İleri yaş (44) Sizce hamilelik şansım var mı bu embriyolarımla ? Evvel Allah sonra doktorlar bilir ama tecrübesi olanlar yorum yapabilir mi ltf ? Genişletmek için tıkla... Canım 6 hücreli ne demek onu bile bilmiyorum. Devlete bişey söylemediler sadece 3.gün olduğunu biliyorum benim dosyada resmini çektim ama ne anlama geliyor çözemedim
bal yanak .!.: Merhaba kızlar , 2 negatif denemem var 7 kez de opu. Son, 8. opum geçen hafta oldu ve 2 tane 3.gün 6 ve 7 hücreli embriyom donduruldu. İleri yaş (44) Sizce hamilelik şansım var mı bu embriyolarımla ? Evvel Allah sonra doktorlar bilir ama tecrübesi olanlar yorum yapabilir mi ltf ? Genişletmek için tıkla... Canım 6 hücreli ne demek onu bile bilmiyorum. Devlete bişey söylemediler sadece 3.gün olduğunu biliyorum benim dosyada resmini çektim ama ne anlama geliyor çözemedim
B bal yanak Yeni Üye Kayıtlı Üye 3 Ekim 2023 15 1 1 48 3 Ekim 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi bal yanak #4 Kalitesine göre 3.gün dondurulan embriyonun 8 hücreli veya fazlası (10-12) gibi olması daha iyiymiş.