Amiiin inşallah hepimiz sağlıkla mutlulukla kavuşalım yavrularımıza
Bizim sürecimiz şöyle oldu aslında, 11 yumurta toplandı, 8 tanesi döllendi, 3. Güne 6 tanesi ulaştı, 2 tane 8 hücreli embriyo üçüncü gün donduruldu, kalanları 5. güne götürmeyi denediler ama olmadı ne yazık ki

transfer günü 2 embriyo birlikte çözdürüldü, 1’i transfer edildi, diğeri de 5. Güne götürülmeyi denedi ama o da yaşamadı ne yazık ki, tek transferimizden de pozitif aldık çok şükür

pozitif olmasa en baştan başlayacaktık sürece, hala riskli ilerliyoruz, doktor tamam artık rahatlayabilirsin diyene kadar endişeler devam ama bu süreçte özellikle transfer sonrası pozitif tutumun etkisi çok büyük bence

transferden çıkıp eşime “ben artık hamileyim” dedim ve tutunmama ihtimalini hiç dile getirmedik bu süreçte

şunu da eklemek istiyorum, pozitif bir tutuma sahip olmak demek, endişelenmemek, korkmamak, ya da ihtimalleri görmezden gelmek olarak anlaşılmasın, bu duyguların hepsini tabi ki yaşadık, her ihtimale hazırlıklıydık, sadece bol bol dinlendim, güldüm ve bol bol dua ettim bu süreçte, nasip olmasa olmazdı diyorum hep

o yüzden gönlünüzü ferah tutun, süreç uzun ve zorlu olabiliyor, hepimizin hikayesi farklı, kötü yolların sonunda “olmadıysa daha güzeli olacaktır” diyebilmek önemli

endişelerinizi, hislerinizi kalbimde taşıyorum, umudun her zaman olduğunu hatırlatarak umarım bi nebze ferahlık sağlayabilirim size