• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

6 hücreli , 3.gün embriyo

bal yanak

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
3 Ekim 2023
15
1
1
48
Merhaba kızlar ,

2 negatif denemem var 7 kez de opu.

Son, 8. opum geçen hafta oldu ve 2 tane 3.gün 6 ve 7 hücreli embriyom donduruldu.
İleri yaş (44)

Sizce hamilelik şansım var mı bu embriyolarımla ? Evvel Allah sonra doktorlar bilir ama tecrübesi olanlar yorum yapabilir mi ltf ?

Merhaba kızlar ,

Son, 8. opum geçen hafta oldu ve 2 tane 3.gün 6 ve 7 hücreli embriyom donduruldu.
İleri yaş (44)

Sizce hamilelik şansım var mı bu embriyolarımla ? Evvel Allah sonra doktorlar bilir ama tecrübesi olanlar yorum yapabilir mi ltf ?
Dondurulan her embriyo gebelik vadeden embriyodur ablacım. Gönlünü ferah tut Allah ol derse olacak 🤲

Merhaba kızlar ,

İleri yaş (44)

Canım 6 hücreli ne demek onu bile bilmiyorum. Devlete bişey söylemediler sadece 3.gün olduğunu biliyorum benim😊 dosyada resmini çektim ama ne anlama geliyor çözemedim

Kalitesine göre 3.gün dondurulan embriyonun 8 hücreli veya fazlası (10-12) gibi olması daha iyiymiş.

Back
X