• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

6 hücreli 3. Gün embriyosu

Maşallah cok güzel çıkmış değeriniz :) Sağlıkla katlanarak artsın :)

Transferi 29 eylülde oldunuz o zaman.. döngünüzün kaçıncı günüydü acaba eylül regl baslangıcınız ne zamandı ? Ben de kendiminkini hesaplamaya çalılşıyorum da bir yandan ondan sordum :)
Çok sağolun 🤍 evet 29 eylüldü. Son adet tarihiminde başlangıcı 15 eylüldü. 3.gün embriyosu. Bu arada bu üçüncü denemem. Daha önce 5.gün embriyosu transfer edilmişti.

Çok sağolun 🤍 evet 29 eylüldü. Son adet tarihiminde başlangıcı 15 eylüldü. 3.gün embriyosu. Bu arada bu üçüncü denemem. Daha önce 5.gün embriyosu transfer edilmişti.
Teşekkür ederim cevabınız için inşallah bu sefer istediğiniz gibi sonuçlansın. Benimkiler 5. güne hiç gidemedi direk 3te kaldılar :) Baklım hayırlısı hepimiz için. Bekleyen herkes için sağlıkla olsun inşallah 🙏 😍

Teşekkür ederim cevabınız için inşallah bu sefer istediğiniz gibi sonuçlansın. Benimkiler 5. güne hiç gidemedi direk 3te kaldılar :) Baklım hayırlısı hepimiz için. Bekleyen herkes için sağlıkla olsun inşallah 🙏 😍
Bazen 3 demekki daha iyi olabiliyor. Hep olumsuz düşüncelerim vardı 5.gün hep daha iyi gibi konuşuluyor. Ama tutmak isteyince tutuyor. Canınızı sıkmayın hiç

Back
X