6 mayısameliyat günüm..

bernayt inşallah iyisindir. güzel haberlerini bekliyoruz. geçmiş olsun.

kızlarrr döndüm ameliyat güzel geçti ağrı sızı hiç olmadı dünde alçımı aldırdım ama sanırım burnumu beenmedim:(

kızlarrr döndüm ameliyat güzel geçti ağrı sızı hiç olmadı dünde alçımı aldırdım ama sanırım burnumu beenmedim:(

canım tekrardan geçmiş olsun daha çok erken bence alçıyı yen aldırmışsın zetan bi 10-15gün daha geçsin bakalım biraz daha burun belli eder kendini üzme canını umarım istediğin gibi olur güngeçtikçe

inş canım aslında foto koymak istiorum ama bilemedim yanlardan beğendim ama önden bi okadar çirin duruo yamuk gibi geldi birden off:(

Canim senin su an yaptigin paranoyadan baska birsey degil, rahat ol, aradan 5 gun bile gecince nasil farkediyor biliyor musun.. Gule gule kullan burnunu darisi bizim basimiza :))

kızlar operasyondan sonraki 2. günü dahamı çok şişiyor burun ne zaman inmeye başlıyor herkesde farklı mı oluyor

bernayrt en yakın zamanda olan sensin nasıldı canım senin hatırlıyormusun?

ay ne bilim ask cım benım halen şiş gibi bugun 8. günüm.. operasyondan soranki günlerde hep şişti alçılar çıktı hala şiş..:(bir ay içinde iner diolar herkes öyle dio

canım ameliyat günüden sonraki gün daha çok şişermiş gözler falan 3. günden sonra inermiş belki senende öyle oldu ama sana hiç inmemis gibi geliyordur merak etme şişlik bu nasıl olsa iner

ay ne bilim ask cım benım halen şiş gibi bugun 8. günüm.. operasyondan soranki günlerde hep şişti alçılar çıktı hala şiş..:(bir ay içinde iner diolar herkes öyle dio

Merhaba ben de ferhat beye ameliyat olmayı düşünüyorum. Memnun kaldınız mı acaba? Şu anda durumunuz nasıl? Cevabınızı bekliyorum...

Back
X