6 sene evliligim ama hersey daha kotu gidiyo

iremdag

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Aralık 2013
43
2
98
35
Ankara
Nerden başlıca mi bilemiyorum severek evlendik 6 sene oldu nerdeyse ama cok mutsuzum 2cocugumuz var esimin elinde olsa simdi bosanir cocuk var diye devam ediyoruz ben seviyorum esimi akli hep baska yerlerde nadir bize güler oglunu sever sadece hayatta kimseyi sevmemis o, kimse bu devirde kimse muhtac olmayacakmis, seni dovmedim ondan ben boyleymisim kendisine sevgi doluu.iyi
Senle evlendim daha istiyorsun diyooo ben ne yapacagimi bilmiyorumm koseye sıkıştim.savasmaktan yoruldum .korkuyorum herseyden cocuklar kucuk 2universite okuyorum is birturlu bulamadimmm

Son düzenleme:
Severek mi evlendiniz acaba?
Kocanız çok gaddarmış..
Birde ailenizin onayını aldınız mı evlenirken yani size desteklermi..

Nerden başlıca mi bilemiyorum severek evlendik 6 sene oldu nerdeyse ama cok mutsuzum 2cocugumuz var esimin elinde olsa simdi bosanir cocuk var diye devam ediyoruz ben seviyorum esimi akli hep baska yerlerde nadir bize güler oglunu sever sadece hayatta kimseyi sevmemis o, kimse bu devirde kimse muhtac olmayacakmis, seni dovmedim ondan ben boyleymisim kendisine sevgi doluu.iyi
Senle evlendim daha istiyorsun diyooo ben ne yapacagimi bilmiyorumm koseye sıkıştim.savasmaktan yoruldum .korkuyorum herseyden
Sen de bu kadar sevdiğini belli etme...o sana ne kadar gösteriyorsa sen de ona o kadar göster bir süre.
Bu arada kendini sev; evde onun gözünün evinde kendi sevdiğin şeyleri yaparak mutlu ol; oğlunla mutlu ol; yüzüne bile bakma adamın. Bir de böyle dene, değişen bişey olacak mı.

esin kendini pasa falan mi sanmis? seninle evlendim daha ne istiyorsun ne demek ya? mubarek bulunmaz. hint kumAsi saniyor kendini. boylesinin totosunu cok kaldirmayacaksin. bir indirdin mi yere dususu cok sert olur.

Siz mi zorladniz evlilige esinizi.sizin onu sevdiginiz kadar,sevmiyor sizi anlwttiklarinizdan anladim.
Tam olarak neydi sorun da bunlar konusuldu..bu noktaya getiren bir mevzu olmali

Evet cok sevetek evlendik tek tarafli sevmek yetmiyo
Ama anladığım kadarıyla arada aşk meşk kalmamış
boşanın falan diyemem ben ama bu kadar hatası olan kocanızken onun size çocuk için tahammül ettiğini yazmışsınız
ne olur kendinizi böyle değersiz görmeyin..

Evet cok sevetek evlendik tek tarafli sevmek yetmiyo

Siz sevmissiniz ama adam sizi pek sevmemis anladigim kadariyla. Yani madem sevmiyor niye siiznle evlenmis burayi anlayamadim......neyse. Konunuzu da anlayamadim zaten, biz ne yapabiliriz ? Sevmiyorsa yapacak bir sey yok ne yazik ki, adami zorla sevdiremezsiniz.

Gerci bu herif de bir garip, madem evlendin adam gibi davranacaksin kardesim. Bir kere imza attin mi, sev sevme , evliligin yukumluluklerini yerine getirmen gerekiyor.

Evlenirken o cok istedi evlenmeyi benle cok iyi niyetli buluyordu beni esim 2 kas kucuk benden karakter tam oturmamis bilmiyorum benim tam oturmamis

benden sana kucuk nacizane bi tavsiye. bende bir bucuk yilllik evliyim. esimle severek evlendik ama ben onu daha cok seviyordum bunu ikimizde biliyoduk. en ufak bi tartismada bana gunlerce kusuyodu. hayatim kararmis gibi hissediyodum yanina gidip konusmaya calisiyodum. yuzume bile bakmiyodu. cok ezdi yipratti el bile kaldirdi bana. ailemin istemedigi bi evlilikti.onayladilar ama isteksizdiler.geri donemezdim. en ufak bisiyde bana bu is boyle gitmez derdi. en sonunda sabir tasi catladi bende. dedimki bigun: ister benle bi sene boyunca konusma, ister git bosanma davasi ac, istersen ayri yat naparsan yap ben varim, evet bu is boyle gitmez, hayatta kimse yalniz kalmamis, artik o kadar cok yedinki beni, hayatimda olup olmaman bisiy ifade etmiyo artik eskisi kadar yara almiyorum dedim. cok zor olsada bi hafta hic konusmadan dayandim, yatagimi ayirmadim ama bana degdiginde ates degmis gibi kendimi cektim. yemegini yine yaptim tabi gorevleni yapmiyo dedirtmedim kendime. bi hafta sonra kedi gibi geldi yanima. sonuc mu? simdi o yalakalik yapiyor. blof yaptim ama tuttu. sen onu terketmeyeceksin o da bunu biliyor. kendini bu kadar vazgecilmez hissettirme ona. isin zor ama halledilmeyecek bi sorun yoktur. uygun yerden vurmak lazim. aglayip mizmizlanmak sorunu cozmemis. gozyasini silah olarak kullanma. aksine dik dur ki onsuz da yasayabilecegini gorsun ve korksun

benden sana kucuk nacizane bi tavsiye. bende bir bucuk yilllik evliyim. esimle severek evlendik ama ben onu daha cok seviyordum bunu ikimizde biliyoduk. en ufak bi tartismada bana gunlerce
benden sana kucuk nacizane bi tavsiye. bende bir bucuk yilllik evliyim. esimle severek evlendik ama ben onu daha cok seviyordum bunu ikimizde biliyoduk. en ufak bi tartismada bana gunlerce kusuyodu. hayatim kararmis gibi hissediyodum yanina gidip konusmaya calisiyodum. yuzume bile bakmiyodu. cok ezdi yipratti el bile kaldirdi bana. ailemin istemedigi bi evlilikti.onayladilar ama isteksizdiler.geri donemezdim. en ufak bisiyde bana bu is boyle gitmez derdi. en sonunda sabir tasi catladi bende. dedimki bigun: ister benle bi sene boyunca konusma, ister git bosanma davasi ac, istersen ayri yat naparsan yap ben varim, evet bu is boyle gitmez, hayatta kimse yalniz kalmamis, artik o kadar cok yedinki beni, hayatimda olup olmaman bisiy ifade etmiyo artik eskisi kadar yara almiyorum dedim. cok zor olsada bi hafta hic konusmadan dayandim, yatagimi ayirmadim ama bana degdiginde ates degmis gibi kendimi cektim. yemegini yine yaptim tabi gorevleni yapmiyo dedirtmedim kendime. bi hafta sonra kedi gibi geldi yanima. sonuc mu? simdi o yalakalik yapiyor. blof yaptim ama tuttu. sen onu terketmeyeceksin o da bunu biliyor. kendini bu kadar vazgecilmez hissettirme ona. isin zor ama halledilmeyecek bi sorun yoktur. uygun yerden vurmak lazim. aglayip mizmizlanmak sorunu cozmemis. gozyasini silah olarak kullanma. aksine dik dur ki onsuz da yasayabilecegini gorsun ve korksun

En ufak kavgada kapi gosteriyor bana cocugu birak git derdi simdi cocuk al git diyooogitsem biliyorum cocuklarimin bir babasi bile kalmayacak..esim pislige yuvarlanacak

Back
X