• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

6 sene sonra eski nişanlınin istek atması

Yok ya biliyor eşim basimdan bir nişanlılık geçtiğini falan da niye böyle saçma sapan bir sey yaşadım ne alakaa diye şaşırdım bu arada esim kafaya takacak bir tip çünkü biraz kiskanc
benim eşim de kıskançtır ama böyle durumlarda engelle geç der
yalnız bilmek ister
amacı ne diye düşünmeniz bile yersiz bu arada

bakalım ekmek çıkacak mı evlisiniz falan onunla sevişir misiniz diye sorguluyordur..

Valla ben de evliyim eski sevgililerimden arada istek atanlar oluyor ama hiç üstüne düşünmüyorum çünkü adam katıksız o. çocuğu,
amaç falan yok safi can sıkıntısı, ayrıca eşinize ne diye mesaj atacak görüşme yok konuşma yok ne diyecek yani yazıp? Üstüne bile düşünülmesi saçma bu konunun.

Bu arada bana yazan olursa da gösteririm eşime mesajı basarız engeli geçeriz, maksimum 3 dakikamızı falan alır konu.

Bunun için mi konu açtınız? Burayı kız arkadaş WhatsApp grubu olarak görüyorsunuz sanırım. Amacı çok da sır değil yapılacak şey de belli. Herkesten aynı şeyleri duyacaksınız zaten.

Niye eşinize yazsın kj ya siz neden paniklediniz ki eşiniz Nisan attığınızı bilmiyor mu ? Ben olsam biraz kıskandırmak için söylerim eşime 😃
Bu arada engelle gitsin mesaj da yazma

Ne kadar saçma bir soru
Ne yapmaya çalışıyormuş(!)
Buraya bu konuyu açmandaki mantık neden nedir acaba
Direkt engellersin olur biter.
Belli ki haysiyetsizin teki elalemin evli barklı kadınlarına yavşayacak kdar karaktersiz gav*atın biri. Bir de soruyorsun pes!!!

Back
X