6 Senedir Tarot Falı Bakıyorum, Bu Asla Sonradan Öğrenilecek Bir Şey Değil !

syyskuu

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
1 Ocak 2013
351
6
16 yaşından bu yana fal bakıyorum. Mistik ve Okült öğeler her zaman ilgimi çekti ancak bunun sonradan öğrenilecek bir şey olmadığını bildiğim için hiçbir zaman fal bakmaya / açmaya yönelmedim. Her şey oyunla başladığım kahve / su fallarına bakmakla başladı. Henüz 16 yaşındaki bir kızı kimse ciddiye alamazdı. Ben bile kendimi almıyordum. Ama hanımlar, rüyalarda görülenler ve akabinde içimize doğanların gerçeklik payı yaşadığımız müddetçe var. Ben buna inanacak en son kişiydim. Üç harfli görüyorum, bana görünüyorlar diyenlere zerre inanmazdım. Ancak dediğim gibi parapsikoloji ilgimi çektiği için varlıklarının bilincindeydim. Hala da gördüğümü iddia edemem çünkü görmedim, göremiyorum. Mantıklı yaklaşmakla alakalı belki. Fal konusunda hiçbir zaman ben iyiyim demedim. İnsanın hayatını etkileyen büyük gelişmeleri belirli günler vererek tutturduğumda bu işin asla öğrenilecek bir şey olmadığını anladım. Evet başta tamamen sallayarak başlıyorsunuz, bunun zaten birden olabilir yanı yok! Ancak ne zaman ki baktığım insanla aramda kocaman bir şerit olduğunu hissetmeye başladım, o kişinin benim hakkımda düşüncelerinden tutunda yaşadıklarına kadar hepsini tesadüfi bir şekilde tutturuyordum! Kahve falı ve su falı bana yol göstermediği için kart falına başladım. Önce tarot bakan bir kadından bunu öğrenmek istedim çünkü birilerine bir şeyler söylemek istiyor ve bunu bir kanalla gerçekleştirmek istiyordum. Ama kadın bana bunun asla sonradan öğrenilecek bir şey olmadığını, sadece bakış şeklini anlatıp gerisine karışamayacağından söz etti. Kabul ettim, dediği gibi belki bir 6 ay hiçbir şey anlamadan baktım. Ama ne zaman ki sana fal bakmak istiyorum deyip biri için kart açsam yine aynı şeyler oldu. Benim babam deisttir, inancı çok ince bir ipe bağlı benim aksine. Ben son derece inançlı biriyim. O hiç inanmaz böyle metafizik durumlarına, ancak hepimizden sakladığı bir problemini bile bildiğimde ikinci günü o kartları hemen atmamı söyledi. Böyle şeylerle uğraşmamın bana kötü anlamda döneceğini söyledi. Üniversite hocalarıma baktığımda en sonuncusu yanımdan ağlayarak kalktı. Ben tabi hala bunun tamamen tesadüfi olduğunu düşünüyorum ama bu kadar insan yalan söyleyemez her halde? Eminim aramızda böyle arkadaşlar var, bir şeyler sanki kanal oluyor bir takım şeyleri söylemeye.
 

riley

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Kasım 2010
100
0
Bence dekesinlikle insanın içinden gelen bir şey sonradan öğrenmekle olacak iş değil.Bazıları mesela yüzüne bakarak anlatıyor herşeyi.Özel bir yetenek olduğunu düşünüyorum. Çok meraklıyım böyle işlere çok fal baktırdım ancak gelecekle ilgili nedense hiç doğru bir yorum duyamadım. Sanırım önceden olan şeyler hissediliyor sadece bilemiyorum.
 

pisipisikolog

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Aralık 2012
163
1
Ben de katılıyorum size arkadaşlar. Allah vergisi demek yanlış mı olur bilmiyorum ama öyle işte..
 

syyskuu

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
1 Ocak 2013
351
6
Bence dekesinlikle insanın içinden gelen bir şey sonradan öğrenmekle olacak iş değil.Bazıları mesela yüzüne bakarak anlatıyor herşeyi.Özel bir yetenek olduğunu düşünüyorum. Çok meraklıyım böyle işlere çok fal baktırdım ancak gelecekle ilgili nedense hiç doğru bir yorum duyamadım. Sanırım önceden olan şeyler hissediliyor sadece bilemiyorum.


ben hayatımda hiç fal baktırmadım. arkadaşlarım baktırmaya gittiklerinde yanlarında gittim. bir kere kahve tarotçuları bu işten gırla para kazanıyor. günde en az 20 kişiye fal açıyor, bu insanlar gerçekten hissetseler bile yüklendikleri negatif elektrik onların doğru hissedememesine neden olur. ben mesela bir günde maksimum 3 tarottan sonra migren krizi geçiriyorum. 3. göz iki kaşımızın arasında ve fal esnasında açılıyor. fal baktıran kişi isterse pozitif olsun bu göz negatif olanı vücuda yüklüyor. ikinci bir saçmalık ise şu; gerçek tarot falı asla belli bir para, eşya, söz karşılığında bakılmaz! ben bir kaç ailenin çocuk sahibi olduğunu gördüm ve söyledim, cebime para sıkıştırmaya çalıştırdılar, asla kabul etmedim. yalnızca o an tokası, takısı varsa rica ediyorum, elektriği geçtikten sonra kişiye iade ediyorum. onun haricinde gidicem bir kahvede 20 kişiye fal bakıcam her birinden 20 tl kazanıcam oho.. bu ticaretten öteye gitmez, ne o öyle üfürükçü hocalar gibi :)
 

pisipisikolog

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Aralık 2012
163
1
ben hayatımda hiç fal baktırmadım. arkadaşlarım baktırmaya gittiklerinde yanlarında gittim. bir kere kahve tarotçuları bu işten gırla para kazanıyor. günde en az 20 kişiye fal açıyor, bu insanlar gerçekten hissetseler bile yüklendikleri negatif elektrik onların doğru hissedememesine neden olur. ben mesela bir günde maksimum 3 tarottan sonra migren krizi geçiriyorum. 3. göz iki kaşımızın arasında ve fal esnasında açılıyor. fal baktıran kişi isterse pozitif olsun bu göz negatif olanı vücuda yüklüyor. ikinci bir saçmalık ise şu; gerçek tarot falı asla belli bir para, eşya, söz karşılığında bakılmaz! ben bir kaç ailenin çocuk sahibi olduğunu gördüm ve söyledim, cebime para sıkıştırmaya çalıştırdılar, asla kabul etmedim. yalnızca o an tokası, takısı varsa rica ediyorum, elektriği geçtikten sonra kişiye iade ediyorum. onun haricinde gidicem bir kahvede 20 kişiye fal bakıcam her birinden 20 tl kazanıcam oho.. bu ticaretten öteye gitmez, ne o öyle üfürükçü hocalar gibi :)

Birinin bu konuya açıklık getirmesi iyi oldu:)
syyskuu müsait olduğun bi zaman için senden sadece bir soruma cevap olarak bakmanı rica edebilir miyim?
 

Sara_

∞ L0ve
Kayıtlı Üye
26 Aralık 2011
227
2
Kesinlikle dogru !! Bi tanidigim ablam var telefonla görusuyoruz beni görmeden bile tarotla bir suru seyi söyleyebiliyor :) aslinda bazen kartlari bile takmiyor kendi kendine konusuyor sanki :)) cok yardimci oldu bana sagolsun her insan yapamaz
 

syyskuu

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
1 Ocak 2013
351
6
Ben de katılıyorum size arkadaşlar. Allah vergisi demek yanlış mı olur bilmiyorum ama öyle işte..

pisipisikolog, bazı insanlar harika çizer olarak doğuyor, bazıları iyi şarkı söylüyor. bu herkesçe rastlanılabilen bir şey deği dediğin gibi. ben 90 doğumluyum ve mısır göçmeniyim, bir hocam bana indigo çocuğu olduğumu söylemişti. o dönem çocukları ya devlet adamı, ya böyle büyücü, ya da katil gibi insanlığa nam salan kişiler olurmuş. hatta şimdilerde 2000'li yılları için kristal çocuklar deniyor çok emin olmasamda. galiba böyle bir döneme denk gelenler seçilmiş oluyor, bilemiyorum pek.
 

pisipisikolog

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Aralık 2012
163
1
pisipisikolog, bazı insanlar harika çizer olarak doğuyor, bazıları iyi şarkı söylüyor. bu herkesçe rastlanılabilen bir şey deği dediğin gibi. ben 90 doğumluyum ve mısır göçmeniyim, bir hocam bana indigo çocuğu olduğumu söylemişti. o dönem çocukları ya devlet adamı, ya böyle büyücü, ya da katil gibi insanlığa nam salan kişiler olurmuş. hatta şimdilerde 2000'li yılları için kristal çocuklar deniyor çok emin olmasamda. galiba böyle bir döneme denk gelenler seçilmiş oluyor, bilemiyorum pek.

Bu bir şans bence, kıymetini bil:)
 

Sara_

∞ L0ve
Kayıtlı Üye
26 Aralık 2011
227
2
ben hayatımda hiç fal baktırmadım. arkadaşlarım baktırmaya gittiklerinde yanlarında gittim. bir kere kahve tarotçuları bu işten gırla para kazanıyor. günde en az 20 kişiye fal açıyor, bu insanlar gerçekten hissetseler bile yüklendikleri negatif elektrik onların doğru hissedememesine neden olur. ben mesela bir günde maksimum 3 tarottan sonra migren krizi geçiriyorum. 3. göz iki kaşımızın arasında ve fal esnasında açılıyor. fal baktıran kişi isterse pozitif olsun bu göz negatif olanı vücuda yüklüyor. ikinci bir saçmalık ise şu; gerçek tarot falı asla belli bir para, eşya, söz karşılığında bakılmaz! ben bir kaç ailenin çocuk sahibi olduğunu gördüm ve söyledim, cebime para sıkıştırmaya çalıştırdılar, asla kabul etmedim. yalnızca o an tokası, takısı varsa rica ediyorum, elektriği geçtikten sonra kişiye iade ediyorum. onun haricinde gidicem bir kahvede 20 kişiye fal bakıcam her birinden 20 tl kazanıcam oho.. bu ticaretten öteye gitmez, ne o öyle üfürükçü hocalar gibi :)

Benim ablamda cok rahatsizlaniyorum diyordu bazen yataktan kalkamaz oluyor :KK43: isiniz zor valla insanlarin elektriginden etkilenmek ve ruhunuzun yorulmasina sebep oluyor , kendi hayatinizi birakip baskasinin hayatiyla ugrasmak cok zor
 

syyskuu

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
1 Ocak 2013
351
6
Kesinlikle dogru !! Bi tanidigim ablam var telefonla görusuyoruz beni görmeden bile tarotla bir suru seyi söyleyebiliyor :) aslinda bazen kartlari bile takmiyor kendi kendine konusuyor sanki :)) cok yardimci oldu bana sagolsun her insan yapamaz


evet bunu bende yapıyorum, belli bir maddi gelir beklentisi yoksa o kişinin sevdiği tütsü kokusu ve melodi eşliğinde km'lerce uzakta da olsa bakabiliyorum :) çünkü kartlar bahane oluyor aslında, maksat o kişiyi iyi hissetmek.
 

syyskuu

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
1 Ocak 2013
351
6
Oleeyy çok teşekkür ederimm beni nasıl mutlu ettin anlatamam:) Müsait olduğun zaman söyle sen, ben soruyu ve hangi bilgiler lazımsa onu söyleyim sana:) Özelden mesaj hakkım yok henüz burdan yazarım:)

bugün 3 fal baktım şimdi kartları yeni kapattım. genelde akşam üstü bakmak daha iyi oluyor rahat rahat, buradan yarın yazacağım akşam 8 gibi hazır ol. sorunu alacağım :)) senden istediğim sevdiğin bir kokuyu tespit et ve bana doğduğun tarihle saati söyle, yıldızına bakıp tarota başlarım çünkü henüz tanışmıyoruz :) ön hazırlık yapmak lazım :)
 

syyskuu

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
1 Ocak 2013
351
6
Benim ablamda cok rahatsizlaniyorum diyordu bazen yataktan kalkamaz oluyor :KK43: isiniz zor valla insanlarin elektriginden etkilenmek ve ruhunuzun yorulmasina sebep oluyor , kendi hayatinizi birakip baskasinin hayatiyla ugrasmak cok zor

çok haklısın sara'cığım. ama ben çok seviyorum bakmayı, hele ki pozitif şeyler söylemeyi. kötüleri pozitif enerjimizle iyi yapmak istediğimiz için çoğu kez yoruluyoruz. ben sevmiyorum o falcı kaprislerini de, şu an bakamam henüz uğramadılar, şu an göremem vs. :) yalan söylüyorlar, ben her saniye birine fal bakacak durumda olabiliyorum. yalnızca dediğim gibi 3 kişi sınırım var, o da yorucu olduğu için. :)