burcutk ben o konularda fazlasıyla katıyım, 3 sene zaten Mersinde okudum bir kere bile yanıma gelmesine izin vermedim, İstanbula geldim geleli haftada bir görüştüm hep, asla fazla samimi olmadım, ailesinin yanına bile sadece ailemle gittim, dönse bile kapılar kapandı :)
faat amaaaan o oğulcuğum lafı yok mu dilinden düşmezdi... rahatlasın gitti inatçı gelini
WILDFIRE 5 dili şöyle öğrendim :) İngilizce 10 yaşımdan beri aldığım eğitimle (yaş 24) Fransızca 8 senelik eğitimle, İtalyanca ve Rusça üniversitenin kredili ders sistemi sağolsun, İspanyolca part-time çalıştığım şirketteki ihtiyaç ve benim merakımla oldu :)
ema1 benden uzak olsun başka bir şey istemem :)
erleichda kesinlikle özel değil :) konu annesini neden aramadığımdan başladı, ki fazlasıyla yoğun bi dönemimdeydim kendi annemi bile görmeye vaktim kalmıyordu eve gelip uyuyordum, bi arkadaşıyla buluşmak istediğine bağlanıp benim kararlarıma saygı duy ile bitti...
eylulruzgari canım asla asla ve asla geri dönmem bundan sonra :)
allizwell ne güzel söylediniz efenim! :)
Dilay80 biz kaldırırız diğerleri indirir, sürünsünler...
wakeupandlive evlilik benim için 2 sene sonra olacak bi şeydi ama onun ailesi hemen istemişti, zıtlaşmalar, laf sokmalar.. iyi ki bitmiş..
chess önce mezuniyet, sonra ver elini Peru! hayallerimi, hayatımı yaşamayı düşünüyorum :)
gamzeugurum lakin o cillop gibi hatunu gözlükleri olmadan gördüyse sorun büyük, adam 3.5 gözlük kullanıyor cillop gözlüklerini taktığında dönüşmesin başka bi şeye??