Hepinize merhaba kadın kulübü üyeleri. Benim bir ilişkim var ve 5. Senesi bitti 6.sene içerisindeyiz. Son bir yıla kadar adam akıllı kavga etmezdik birbirimizi çok severdik her zaman destek olurduk. Bu arada da sevgilim benim kardeşimin lise arkadaşı hayatında ilk ve tek sevgilisi benim hiç bir kötü alışkanlığı yok dört dörtlük olmasa da çok iyi bir insandır. Tek kötü yönü hemen sinirleniyor ne konuştuğunu farkında olmuyor. Ama aradan 1 saat geçiyor gelip özür diliyor. Neyse Son bir sene içinde olan kavgalarımızın sebebi ise abisinin sevgilisi oldu. Kız çok fazla gevşek ve ben bu hareketlerinden rahatsız olduğum için sürekli kavga ettik. Bir gün bile ayrilmadigim sevgilimden onun yüzünden ayrılacaktım. Bunların düğünleri oldu kız u dönüşü yaptı benimle aşırı iyi geçinmeye başladı. He bu arada benim ailem asla bu çocuğu istemiyor özellikle annem çok büyük kavgalar ettik bu yüzden. İstememe sebebi birinci esnaf olması kendisinin 2 katlı petshopu var. İkinci sebebi de ailesine bakacak olması. İleride bunu sıkıntı edermisim neden bakacakmis falan filan. Ben sevgilim arkadasinda durdum ve yaklaşık 3 hafta önce aile tanışmamız gerçekleşti her şey beklediğimden de güzel oldu aşırı iyi anlaştılar çok mutluydum ta ki doğum günüme kadar. Doğum günümde sevgilimle sabahtan biz kutlama yaptık. Akşamda onun ailesi kutlama yapacaktı bunca sene içinde ilk defa. Ama ben bunlara asiri yakınım her şeylerinden yanlarında oluyorum her şeylerinden yardım ediyorum. Doğum günümde evlerine bi gittim hiç bir hazırlık yok. Babası ve amcası sevgilime kızıyor haber vermedin diye ama haberleri vardi. Benimde aşırı zoruma gitti ve ağladım. Verdiğim değer ile aldığım değer çok farklıydı. Sevgilim de hepsiyle kavga etti ama o da sinirli olduğu için yanıma gelmedi. Beni abisi eve bıraktı o gün biz hiç konuşmadık annesi beni arayıp durdu hatalı olduğunu söyledi ve ertesi gün biz ailecek onlara gidecektik bahane uydurup gitmedik. Annem zaten istemediği için şu an annesinden de nefret eder düzeyde. Sevgilimle de sürekli araya üçüncü kişiler girdiği için kavga ediyoruz. En son konuşma yaptım bir daha 3. Kişiler girerse ve biz böyle kavga edersek 6 yılımı çöpe atarım diye. Sizce ne yapmalıyım lütfen yardım edin