Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ülkemizde yaşanan 6 şubat depreminde hayatını kaybeden kardeşlerimize hatmi şerif okuyalım inşaAllah hep birlikte
ALLAH rahmet eylesin mekanlarını cennet olsun Peygamber efendimiz (s.a.v) komşu olsunlar aminnnn
Hatim duası 6 şubat 2024 Miraç kandili gecesinde yapılacaktır ALLAH kabul eylesin hatimimizi
Tilavet secdelerini yapmayı unutmayalım
1. @penyez83 arkadaşı
2. @Papatyali_anne
3. @safi.naz
4. @agustos72
5. @RedGirl kuzeni![]()
6. @acitatlisos
7. @acitatlisos![]()
8. @Bonus
9. @zeyno genc![]()
10. @paeneperfectus
11. @MMorsalkimm
12. @Lna16 arkadaşı
13. @penyez83
14. @HALLEYS![]()
15. @penyez83 komşusu![]()
16. @Lna16![]()
17. @Aktif Lora
18. @Nego
19. @Lna16 arkadaşı![]()
20. @Minnosprenses k.validesi![]()
21. @Minnosprenses k.validesi![]()
22. @Peeves
23. @Yesmar Yesmarr
24. @Lna16 arkadaşı
25. @RedGirl![]()
26. @PiXiEE annesi
27. @ordinary
28. @aysen-
29. @Kukrim
30. @MssPARE
Okuyan, dua eden hepinizden ALLAH razı olsun. RABBİM böyle acıları, gerek fert olarak, gerek toplum olarak bir daha yaşatmasın aminn![]()
Aminnnn ağzına yüreğine sağlık canımCüzümü okudum @penyez83 Rabbim kabul eylesin![]()
Aminnnnn ağzına yüreğine sağlık canımmn@penyez83 cüzümü okudum Allah kabul etsin![]()
Aminnn ağzına yüreğine sağlık canımOkudum ben de cüzü,Allah kabul etsin @penyez83
Aminnnn ağzına yüreğine sağlık canım10. Cüzü okudum, Allah kabul etsin inşallah.
@penyez83
Allah sizlerden de razı olsun, vesile olduğunuz için.Aminnnn ağzına yüreğine sağlık canım![]()
@penyez83 Çok özürHatırlatma Etiketidir
31 Ocak son okuma süresi
3. @safi.naz
8. @Bonus
10. @paeneperfectus
17. @Aktif Lora
18. @Nego
27. @ordinary
29. @Kukrim
Ağzına yüreğine sağlık canım@penyez83 Çok özür
bildirim yapmayı unuttum
3. Cüz okundu
Aminnnn ağzına yüreğine sağlık canım8.cüz okundu Allah kabul etsin@penyez83
6 şubat depreminde hayatını kaybeden kardeşlerimize okuduğumuz hatimin duasını yaptım Allah kabul etsin
@HAbibte Babanı da duaya kattım Allah rahmet eylesin hepsine
Hepinizin ağzına sağlık Allah bizlere de arkamızdan Kuran okunmasını nasip etsin![]()
Allah razı olsun @Bonus umm..Ölmüşlerine rahmet dilerim..6 şubat depreminde hayatını kaybeden kardeşlerimize okuduğumuz hatimin duasını yaptım Allah kabul etsin
@HAbibte Babanı da duaya kattım Allah rahmet eylesin hepsine
Hepinizin ağzına sağlık Allah bizlere de arkamızdan Kuran okunmasını nasip etsin![]()