Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
1 Yasin aldım kalan 6Allah rahmet eylesin
1 Yasin aldım kalan 7
1 tane aldım kalan 12
Kimse okumadiysa sonuncuyu da ben alayım. Depremde vefat eden burdaki tüm arkadaşlarin yakınlarına ayrica vefat eden akrabalarıma . Mekanları cennet olsun
MssPARE

akşam haberlerinde vefat edenlerin mezarı başında ağlayıp dua eden yakınlarını görünce içim sızladı, acılarını hissettiklerini anlamamız mümkün değil, Rabbim hiç kimseye yaşatmasın
 akşam haberlerinde vefat edenlerin mezarı başında ağlayıp dua eden yakınlarını görünce içim sızladı, acılarını hissettiklerini anlamamız mümkün değil, Rabbim hiç kimseye yaşatmasın  deprem gibi doğal afetlerin yaşanmaması pek mümkün değil ama umarım ve dilerim ki içlerinde yaşayıp yuvamız dediğimiz evlere izin verenlerle yapımında rol alanlar ahlaklı ve vicdanlı olmayı öğrenirler
 deprem gibi doğal afetlerin yaşanmaması pek mümkün değil ama umarım ve dilerim ki içlerinde yaşayıp yuvamız dediğimiz evlere izin verenlerle yapımında rol alanlar ahlaklı ve vicdanlı olmayı öğrenirler 
Ben okuyamadan regli oldum arkadaşlar bilginiz olsun almak isteyen varsa alabilir mi? Kusura bakmayın lütfenKalan Yasin-i Şerif 2

❤
❤

⚘
⚘

🏵
🏵