- 12 Mart 2018
- 1.543
- 2.542
- 133
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Allah cümlesine rahmet eylesin başınız sağolsın. 20 tane okudum arkadaşım6 Şubatta kaydettiğim Babam ve tüm ölmüşlerimizin için Fatiha okumanızı rica ediyorum ..![]()
Ben de okudum.6 Şubatta kaydettiğim Babam ve tüm ölmüşlerimizin için Fatiha okumanızı rica ediyorum ..![]()
Okudum rabbim mekanını cennet eylesin inşallah6 Şubatta kaydettiğim Babam ve tüm ölmüşlerimizin için Fatiha okumanızı rica ediyorum ..![]()
Rabbim birdaha böyle acılar yaşatmasın. Mekanlari cennet olsun yakinlarini kaybedenlerede sabirlar versin insaAllah. Okudum.6 Şubatta kaydettiğim Babam ve tüm ölmüşlerimizin için Fatiha okumanızı rica ediyorum ..![]()
Allah rahmet eylesin6 Şubatta kaydettiğim Babam ve tüm ölmüşlerimizin için Fatiha okumanızı rica ediyorum ..![]()
Mekanı cennet olsun 1fatiha 3 ihlas okudum. sabır diliyorum.6 Şubatta kaydettiğim Babam ve tüm ölmüşlerimizin için Fatiha okumanızı rica ediyorum ..![]()