6 tane gelişmiş yumurta

beriss

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
16 Nisan 2015
65
24
29
Kızlar pco hastasıyım bu ay klomen kullandim günde 3 tane 10. Gün muayene oldum 6 tane gelişmiş yumurtam oluşmuş dr bide progestan verdi internetten araştırdm bu progestan fitil hamilelerde kullaniliyomus düşük olmasın diye bana neden verdi anlamadım şimdi benim sorum altı yumurtayla hamile kalan var mı iyi bişey mi bu dr pek umutlu konuşmadi tabi allah bilir inşallah nasip etmiş olur allah bana da bütün isteyenlere de inşaallah hamile kalan arkadaşlarım siz kaç yumurtayla hamile kaldiniz adetime 10 gün var progestan fitile bugün başladım ama hiç bir belirti yok yardım edin kızlar şimdiden tşkler

6 yumurta gayet iyi bence.
Çatlatma iğnesi yapılmadı mı?
İnşallah müjdeli haberi alırsınız..

Yok yapılmadı çatlatma iğnesi onu da neden yapmadı anlamış değilim inşallah ya çok sağolun inşallah

bence de çok iyi 6 yumurta.Benim dr um çoğul gelebik riski vardiye günde yarım klomen içiriyordu buna rağmen 3 yumurtam oluşmuştu.Sanırım çatlatma iğnesinide çoğul gebelik riski olduğu için yapmamıştır dr un .Hakkınızda hayırlısı olsun inşallah 6 yumurta çok şans demek bence...

bence de çok iyi 6 yumurta.Benim dr um çoğul gelebik riski vardiye günde yarım klomen içiriyordu buna rağmen 3 yumurtam oluşmuştu.Sanırım çatlatma iğnesinide çoğul gebelik riski olduğu için yapmamıştır dr un .Hakkınızda hayırlısı olsun inşallah 6 yumurta çok şans demek bence...
Gercekten mi ya insallah olur sende istiyosan sana da nasip etsin inşallah çok dua ediyorum bütün isteyenlere

Kızlar pco hastasıyım bu ay klomen kullandim günde 3 tane 10. Gün muayene oldum 6 tane gelişmiş yumurtam oluşmuş dr bide progestan verdi internetten araştırdm bu progestan fitil hamilelerde kullaniliyomus düşük olmasın diye bana neden verdi anlamadım şimdi benim sorum altı yumurtayla hamile kalan var mı iyi bişey mi bu dr pek umutlu konuşmadi tabi allah bilir inşallah nasip etmiş olur allah bana da bütün isteyenlere de inşaallah hamile kalan arkadaşlarım siz kaç yumurtayla hamile kaldiniz adetime 10 gün var progestan fitile bugün başladım ama hiç bir belirti yok yardım edin kızlar şimdiden tşkler
Onlara bakma normali sağ ve solda dört olması normal altı yumurta da iyi kaliteside iyi olursa sorun yok sekiz tane bende beşi döllendi moralini bozma

Bende 2 ay klomen kullandım ama gebelik oluşmadı bu ay hsg çekildim ağustos gibi aşılamaya geçicez inş siz başarılı olursunuz tedavinizde

İnşallah allah hepimize nasip eder senin klomenden sonra yumurtan oluştu mu canım
Evet benim polikistikoverim var drum çok fazla yumurtlama oluyor dedi buda iyi bişey değilmiş yumurta rezervlerini tüketiyormuşız ben kloemen kulladığımda 2 tane olgunlaşmış yumurtam vardı kendiliğinden çatladığı için dr iğne yapmadı ama malesef hamile kalamadım hsg çekildim Allahıma şükürler olsun tüplerim açık çıktı Rabbim kimseyi annelik duygusuyla sınamasın

Canım yumurta iyi bence. progestan hem düşük önleyici hemde rahmi düzenleyici bir ilaç bende hamile kalmadan önce kullanmıştım. ama ben fitil olarak kullanmadım kapsül olarak aldım

X