6 tane görümceyle basimiz dertte:(

hu hu millet 1 tanesiyle başa çıkamıyor 6 fenaymış :silah:

Eşinizin kız kardeşlerine olan tavrı nedir bu konuşmalar üstüne size nasıl davranıyor?
Bizim yuzumuze iyiler oyle allatan alttan laf sokuyorlar ama esimin yaninda ailsenn yaninda cok sanimi davraniyorlar sonra ailesine farkli doldurusua getiriyo benim hakkimda esimin hakknda

bu arada tavsiyem madem bu kadar memnun etmeye çabalarken böyle bir terbiyesizlikle karşılaştın kayınvalidenlerin evine bir süre hiç gitme ,size çıkıştıkları an gelince kıymetimi bilmeyip beni kötü biri olmakla itham edebildiğinize göre bana ihtiyacınız yok bundan sonra oğlunuzla bol bol görüşün dersin.bak nasıl kıymete bineceksin.görümcelerinle selamlaşma bile.

Uğraşmayın yaranamazsınız. O kadar kolaysa silsinler evlatlıktan. O yılan görümceler hergün kaynanalarında mıymış?

Bi de nasıl iyi geçinmekmiş bu anlamadım. Bi de anlaşamıyoruz aramız kötü deseydiniz acaba neler anlatcaktınız..
Ailesini dolduruyolarmis canm esimdende yyz bulamadilar simdi onu kotuluyolad evlebdikten sonra bize cok evine icten davet etmiyor falan diye sonra ailsde geliyo bize patliyo

bu arada tavsiyem madem bu kadar memnun etmeye çabalarken böyle bir terbiyesizlikle karşılaştın kayınvalidenlerin evine bir süre hiç gitme ,size çıkıştıkları an gelince kıymetimi bilmeyip beni kötü biri olmakla itham edebildiğinize göre bana ihtiyacınız yok bundan sonra oğlunuzla bol bol görüşün dersin.bak nasıl kıymete bineceksin.görümcelerinle selamlaşma bile.
Bi ara beni 3 gunde geliyo diye dert yandilar simdide esime heryere karinla tek basina gitmek zorunda degilsin bize hergun gel diyo ogluna hani ben hergun gitmiyomya :)

Ailesini dolduruyolarmis canm esimdende yyz bulamadilar simdi onu kotuluyolad evlebdikten sonra bize cok evine icten davet etmiyor falan diye sonra ailsde geliyo bize patliyo
ne derlerse desinler. Siz eşinizle bir olup duvar gibi durun önlerinde. Böyle asar keser her istediğimizi yaptırırız diyolar. Bende görümceyim. Hadi fesat bi görümce olsaydım benim annem babam yine dolduruşa gelmezdi. Zaten dolduruşa gelmek nedir ya kaç yaşında insanlar. Bırakın birbirlerini yesinler.. Üzmeyin kendinizi. 2 günde bir görüşmek de çok lüzumsuz böyle bi aileyle. Hayatınızı yaşayın tadını çıkarın gençliğin. Zaman çok nankör. 50 yaşında mı yaşıycaksınız evliliğinizi?

Görümceleriniz hergün kendi kaynanasına gidiyormu acaba onlarla araları nasıl birde onlardan dinlemek lazım hergünde gitsen kul kölede olsan yaranamasın hiç duyma dediklerini bildigini yap üzme kendini

Selamun aleykum hanimlar. Benim esimin ailesiyle aram cok iyi esimlede ayni sekilde gel gelimki 6 tane gorumcem var onlarlada iyi gibi gorunuyo ama bana karsi biraz mesafeliler bende esimin hatrina ailelernn yanina her gelisinde evime davet ediyorum hizmette kusur etmiyorum fakat bi turlu yaranamiyom ailesini devamli doldursa getiriyilar daha fazla aramami daha fazla gidip gelmemzi bekliyolar nebiliyim esimle mutlu oldgmz zamablarda kiskancliklarini hissdiyorum ama yasadgmz olaylardan sonra tam bi seytanlarmis bu seferde esimin ustune gidiyolar kaynnmgilin kaynbabamgle karsi hep agliyklarmis kardesimiz evlendikten sonra hep degsti bize soguk davranuyo diye halbuki esimin yapisi bekarliktada ayniymis kaynbabamgil esime sen el karisini alana kadar bize evlatlik yapiyon abllarn hep telde agliyo soguksun bize hergun gelmiyonuz 2 gunde gelmenz zorumuza gidiyor diye gorumcelerim esimin ailesni okadar doldurmuslarki bize karsida tavir aldilar ablallarndan sikayet duyarsam seni evlatliktan silerim diyolar ama yemin ediyom elimzden gelen her turlu yakinlgi gosteriyoz niye boyle yapiyolar tamam belki beni sevmeye bilirler belki benden daha fazla beklentileri vardir ama vicik vicik yapmacik samimiytlere gerek yok onlar gibi annesnn babasnn yaninda dizimin dibinde oturup ayri biyerde suratima bakmiyolar yinede insanlik bende kalsin esimin hatrina hep sustum yinede yaranamiyoz simdide esimle ugrasiyolar esimde kendini pek savunamiyor . Kaynnmda cok iyi ama hep kizlarini hakli buluyor insan evladinin kardesnn mutlu olnasini istemezmi arkadaslar babasina karsi oglugu kiskirtirmi karisini cok seviyo bizi okadar sevmiyo diye boyle bi fesatlik olablrmi arkadslar sorun yokken sorun yaratiyilar annesiyle babasiyla kardesleriyle iyi olmami dayanamiyklar ben bu seytan gorumcelrri cozemedim kayinbabami okadar doldurmuslarki adam bile ogluna karsi tavir aldi neymis gorumcem onlara gittgnde hergun gitmemiz gerekiyomus hergun kaynnmlara gitmemiz gerejiyimus biz evlendik benim de kendime gire hayatim var 3 gunde bir yeri geliyor hergun gidiyorum ama el insanina yaranamiyoz malsf

Allah kolaylık versin işin zor bu zihniyete sahip insanlarla.
Yazık eşinizde ortada kalmış gibi duruyor.
Taviz tavizi doğurur.
Her gün veya 3 güne 1,ne işim var ya ?
Çok isterse eşim haftada 1 belki katlanırım,fakat diğer türlü lakayıtlıktan başka bir şey olmaz.
Ben şahsım adına vıck vıcık ilişkilerden hoşlanmadığım için böyleyim.
Herkes farklı tabi.Bunlarla bir araya gelip eşiniz ile istişare edip konuşabilirsiniz bu durumları lakin bu böyle gitmez ki!

Nedir milletin gorumcelerle sorunu anlayamıyorum. Seni kardesinden neden kiskansinlar bu kadar onemsemeyin kendinizi. Gorumcelerle huzur verin huzur.

Görümceleriniz hergün kendi kaynanasına gidiyormu acaba onlarla araları nasıl birde onlardan dinlemek lazım hergünde gitsen kul kölede olsan yaranamasın hiç duyma dediklerini bildigini yap üzme kendini
Hepsinin nerdeyse sorunu var fakat kayinbabam kaynannm kizlarinin her acigini kapatir bizim acigimiz olursa kizlarina taviz verirler bukadar guzel anlasipta ayrim yapmalari cok zorumuza gidiyor

Hepsinin nerdeyse sorunu var fakat kayinbabam kaynannm kizlarinin her acigini kapatir bizim acigimiz olursa kizlarina taviz verirler bukadar guzel anlasipta ayrim yapmalari cok zorumuza gidiyor
Sizde damatların yanında onlara görümcelerine sor siz ne sıklıkta gidiyorsunuz diye hiç çekinme Hiç lafın altında kalma saygılı bir şekilde yoksa bir ömür böyle çekilmez bu arada bende 4 tane kendileri herbirini 10 la çarp çok iyi bilirim o laf sokmaları

Sizde damatların yanında onlara görümcelerine sor siz ne sıklıkta gidiyorsunuz diye hiç çekinme Hiç lafın altında kalma saygılı bir şekilde yoksa bir ömür böyle çekilmez bu arada bende 4 tane kendileri herbirini 10 la çarp çok iyi bilirim o laf sokmaları
Kocalarida sikayetci zaten hatta kaynanalari benim kaynnma kizlarindan hep sikayetci ama onlari gozleri gornuyo el insaniyizda bizim yaptgmz gersey batiyo

Kocalarida sikayetci zaten hatta kaynanalari benim kaynnma kizlarindan hep sikayetci ama onlari gozleri gornuyo el insaniyizda bizim yaptgmz gersey batiyo
Sizde kv nize annecim sizin kızlar benle ugraşacagına birazda kendi kv siyle ilgilenseler deyin hiç çekinmeyin inanki daha iyi olursunuz

Hizmette kusur etmemek ne demek? Siz hizmetçi misiniz gelin mi? eve gelen misafır ağırlanır gittiğiniz yerde yardımcı olunur falan ama 6 eli ayağı yerinde insana hizmet edilmez. mesafelilerse mesafeli kalsınlar ne olacak ki. Nasıl davranmalarını isterdiniz mesela

Ay valla hepsini okumadım ama başlığı görünce bi iç çektim. Kız 6 tanesiyle birden zaten nasıl anlaşacan. Benim 1 tane onu boğazlayasım geliyor bazen.

Hizmette kusur etmemek ne demek? Siz hizmetçi misiniz gelin mi? eve gelen misafır ağırlanır gittiğiniz yerde yardımcı olunur falan ama 6 eli ayağı yerinde insana hizmet edilmez. mesafelilerse mesafeli kalsınlar ne olacak ki. Nasıl davranmalarını isterdiniz mesela
Mesafeli olduklarindan sikayetci degil annelerinin babalarinin yaninda canimvi cicimli konusup onlar oldgnda mrsafeli davranmalari arkamdan dedikodumu yapmalari gibi . Belki de tek sorunumz onlarin istedigi gibi hizmetci olamamam

Mesafeli olduklarindan sikayetci degil annelerinin babalarinin yaninda canimvi cicimli konusup onlar oldgnda mrsafeli davranmalari arkamdan dedikodumu yapmalari gibi . Belki de tek sorunumz onlarin istedigi gibi hizmetci olamamam
Bosverin, kimseyi memnun etmek icin ugrasmayin.Birakin dedikodunuzu yapsinlar ,siz mesafenizi koruyun .Bunlari 4 gorumce 4 elti sahibi olarak soyluyorum.Ne kadar mesafe, o kadar mutluluk .

Selamun aleykum hanimlar. Benim esimin ailesiyle aram cok iyi esimlede ayni sekilde gel gelimki 6 tane gorumcem var onlarlada iyi gibi gorunuyo ama bana karsi biraz mesafeliler bende esimin hatrina ailelernn yanina her gelisinde evime davet ediyorum hizmette kusur etmiyorum fakat bi turlu yaranamiyom ailesini devamli doldursa getiriyilar daha fazla aramami daha fazla gidip gelmemzi bekliyolar nebiliyim esimle mutlu oldgmz zamablarda kiskancliklarini hissdiyorum ama yasadgmz olaylardan sonra tam bi seytanlarmis bu seferde esimin ustune gidiyolar kaynnmgilin kaynbabamgle karsi hep agliyklarmis kardesimiz evlendikten sonra hep degsti bize soguk davranuyo diye halbuki esimin yapisi bekarliktada ayniymis kaynbabamgil esime sen el karisini alana kadar bize evlatlik yapiyon abllarn hep telde agliyo soguksun bize hergun gelmiyonuz 2 gunde gelmenz zorumuza gidiyor diye gorumcelerim esimin ailesni okadar doldurmuslarki bize karsida tavir aldilar ablallarndan sikayet duyarsam seni evlatliktan silerim diyolar ama yemin ediyom elimzden gelen her turlu yakinlgi gosteriyoz niye boyle yapiyolar tamam belki beni sevmeye bilirler belki benden daha fazla beklentileri vardir ama vicik vicik yapmacik samimiytlere gerek yok onlar gibi annesnn babasnn yaninda dizimin dibinde oturup ayri biyerde suratima bakmiyolar yinede insanlik bende kalsin esimin hatrina hep sustum yinede yaranamiyoz simdide esimle ugrasiyolar esimde kendini pek savunamiyor . Kaynnmda cok iyi ama hep kizlarini hakli buluyor insan evladinin kardesnn mutlu olnasini istemezmi arkadaslar babasina karsi oglugu kiskirtirmi karisini cok seviyo bizi okadar sevmiyo diye boyle bi fesatlik olablrmi arkadslar sorun yokken sorun yaratiyilar annesiyle babasiyla kardesleriyle iyi olmami dayanamiyklar ben bu seytan gorumcelrri cozemedim kayinbabami okadar doldurmuslarki adam bile ogluna karsi tavir aldi neymis gorumcem onlara gittgnde hergun gitmemiz gerekiyomus hergun kaynnmlara gitmemiz gerejiyimus biz evlendik benim de kendime gire hayatim var 3 gunde bir yeri geliyor hergun gidiyorum ama el insanina yaranamiyoz malsf[/QUOT

Onlar gibilerine iyilik yaramaz bunlar gibi gorumcelerin ağzına .............ki iyi olursun o zaman kimse ağzını acamaz kendimden biliyorum:-)

Back
X