6 temmuzda Zühtü Demir'e ameliyat oluyorum

resim attım :))bugün açık halinii gördüüüm çooook beğndim bi tarafı şiş biraz o tarafa yatmısım sanırım:S masaj yap gecer dedi:)ama cidden begendm annem cok karsıydı yaptrmama o bile cok begendii öneriiyoruum şiddetlee:))albüm özelde eklerseniz kabul ederim:)

çook geçmiş olsun.inşallah biran önce iyileşirsin.

merhaba ben de düşünüyorum zühtü beye ameliyat olmayı ama istanbulda yaşadığımdan biraz çekiniyorum

zühtü bey gerçekten çok samimi bir doktor ve işinde çok iyizemuszemus.doktor açısından bi sıkıntın olmasın ama şehir konsunda için rahat diilse tabi senin içine sinmesi daha önemli olacağından istanbulda ol derim.emre ilhanı forumda cok okumussundur cok başarılı bir estetisyen gerçekten gördüğüm tüm hastaları cok başarılı ameliatlr geçirmiş ona git derimCADIARZU

ben yorumlarınıza yorum yapamıyorum yetkim yokmus :S burdan yazıyım bari eski hali bendede yok ama onepten istiycem alınca yüklerim:)

Ameliyat tarihimi aldım:))çok heyecanlandım anlatamam,daha gider gitmez birsürü Zühtü beyin hastasını gördüm hepsi çok memnundu ve gerçekten başarılı bi ameliyat olduğu çok belliydi en önemlisi doğal duruyodu:)konuştum bazılarıyla sağolsunlar rahatlattılar taslaktan bile daha hoş oluyo diye,görüşmeye rahat girdim annem bile rahatladı fiyatta makul geldi herşey çok iyiydi:))taslakları sekreter kızlara e-mail adresime yollamalarını söyledim ama daha yollamamışlar,ben çok memnun kaldım tereddütünüz varsa görüşün Zühtü bey işinde uzmanlaşmış olduğu için çok rahat ve karşınızdakinin bu kadar kendinden emin olması çok güven verici...delikafadulden

Selam canım geçmiş olsun, nasıl geçti ameliyatın ben çok korkuyorum biraz bilgilendirirmisin acaba sevgiler ben senin annen yaşındayım da bu yaştan sonra düşünüyorum ama bir o kadar da korkuyorum tatlım

ben yorumlarınıza yorum yapamıyorum yetkim yokmus :S burdan yazıyım bari eski hali bendede yok ama onepten istiycem alınca yüklerim:)

slmm bende ameliyat olalı bi 10 gün oldu fotoğraflarını merak ettiğim için arkadaşlık isteği gönderdim. bir de burun deliklerinin farklılığından bahsetmişsin hala öyle bir durum var mı? çünkü benimde sağ soldan daha büyük bayaa canımı sıktı ameliyat daha çok yeni ondan mı diyorum ama böyle kalacak diye de korkuyorum. hala rahat rahat gülemiyorum üst dudağım çok hassas sende de böyle bir durum var mı? şimdiden tşk :) geçmiş olsun sanada :)

slmm bende ameliyat olalı bi 10 gün oldu fotoğraflarını merak ettiğim için arkadaşlık isteği gönderdim. bir de burun deliklerinin farklılığından bahsetmişsin hala öyle bir durum var mı? çünkü benimde sağ soldan daha büyük bayaa canımı sıktı ameliyat daha çok yeni ondan mı diyorum ama böyle kalacak diye de korkuyorum. hala rahat rahat gülemiyorum üst dudağım çok hassas sende de böyle bir durum var mı? şimdiden tşk :) geçmiş olsun sanada :)

canım öncelikle saol:)burun deliklerindeki asimetri kayboldu tamamen eşitler :)zaten doktoruma cok güveniyodum haklıda cıktım güvenmekle.dudaklarım benimde yara olmustu aft da cktı bende hatta agızın acık uyudugun için oluyordur benim silikonlar cıkınca gecti suan böyle bir sorunum yok :)cok gecmiş olsun sanada geçeceğinden eminim eşitsizliğin...

Selam canım geçmiş olsun, nasıl geçti ameliyatın ben çok korkuyorum biraz bilgilendirirmisin acaba sevgiler ben senin annen yaşındayım da bu yaştan sonra düşünüyorum ama bir o kadar da korkuyorum tatlım

doktorunuz iyi olduktan sonra hiç korkmayın:)agrısız sızısız bir operasyon ilk 48 saat kendinize iyi bakarsanız daha da kolay atlatırsınız yaşınızın etkisi olmaz zannediyorum,teyzemde yaptırmayı istiyodu sorduk engel teşkil etmez dediler,şimdiden hayırlısı olsun:)

ezgi312 bende bayram sonrası zühtü beye ikinci ameliyatımı olucağım.fotolarını bende görebilirmiyim.umarım bu sefer doğru doktoru seçmişimdir...şimdiden teşekkürler sevgiler

ezgi bende görmek isitorumm fotolarınıı bu hafta bi aksilikk çıkmazsa bende zühtü beye ameliyat olcamm en azındann morall olurr benimm içinn :)

teşekkürler herkesee:))şimdiden hayırlı ve geçmiş olsun ameliyet olcaklara:))fotograflar özel albümde arkadaşlık talebi yollarsanız kabul ederim...

Back
X