Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yahu şu Zühtü bey İstanbul'a taşınsa çok iyi olacak...asıl müşteri potansiyeli burda bence............bunlardan biri de ben :)))
ben bandaj falan değiştirceğimde görüşürüz beli o zaman sende görürsün:)ben 2 günlük görmüştüm randevu günümde etkilenmiştim ama pek iç açıcı değildi işin açıgı korkarsan görmemen daha iyi:)
hımm iyi o zman inş. seninkide iyi geçer ya:)ben doktoru sevdim bayada başarlı güzel sonuclar almıs sordugum herkes darısı başımıza:)
bende zühtü beye ameliyat oldum meme küçültme dikleştirme 4-5 sene oluyor. o zaman haziranda gitmiştim görüşmeye ki ankaradaki ne doktorlara gitmiştim fikir olsun die hiç biri bana zühtu beyin verdiği güveni ve samimiyeti vermedi.
kendisi mükemmel bir doktor ve insan. ameliyatımı ağustosun 23unde olmuştum. hem çok doluydu hemde tatile gidecekti. ilk pansumanımda popstar abidin de vardo benle aynı gün mü ne lıposuction yaptırmış yada 1 gün sonra zühtu beye.
şehir dışında olduğumdan her telefonuma cevap verdi. kaç defa onu arayıp ağlayarak sadece teşkkür ettiğimi hatırlamıyorum bile.
en doğru seçimi yapmışsın canım tabii herçey göreceli ama umarım herşey mükemmel geçer.