6 temmuzda Zühtü Demir'e ameliyat oluyorum

hayırlı olsun ezgi.opuyorumnanaktanben de haziranın ortasında olucam zühtü beye.yalnız yaklaşık iki ay önce tarih aldığım için tasarımım zamanla hiç içime sinmedi.bir daha yaptırıcam artık.ameliyattan sonra iki haftaya filan bandajlarım çıkarsa ve burnum güzel olursa resim koyarım buraya.moral olur sana da ameliyat öncesi:dance:
ikimiz için de hayırlısı olur inşallah:Saruboceq:

inşallah kızlar istediğiniz burunlara sahip olursunuz dualarımız sizinle .

yahu şu Zühtü bey İstanbul'a taşınsa çok iyi olacak...asıl müşteri potansiyeli burda bence............:D bunlardan biri de ben :)))

2 haftam kaldı,heyecanda pek yok aslında:))paylasamadım silindi tekrarda isteyemiyorum:)ama ameliyat sonrası fotoları cekip koycam,bakalım canım yanacakmı:))

ben bandaj falan değiştirceğimde görüşürüz beli o zaman sende görürsün:)ben 2 günlük görmüştüm randevu günümde etkilenmiştim ama pek iç açıcı değildi işin açıgı korkarsan görmemen daha iyi:)

Canım bende hemen hemen 6 ay önce Zühtü Beye ameliyat oldum.Zühtü bey gerçekten çok doğal ve yüzle uyumlu burunlar yapıyor.Benim burnumun estetik olduğunu kimse anlamıyor :)

ben bandaj falan değiştirceğimde görüşürüz beli o zaman sende görürsün:)ben 2 günlük görmüştüm randevu günümde etkilenmiştim ama pek iç açıcı değildi işin açıgı korkarsan görmemen daha iyi:)

yok canım korkmam merak etme. bu benim ikinci ameliyatım yani revizyon olacak.

hımm iyi o zman inş. seninkide iyi geçer ya:)ben doktoru sevdim bayada başarlı güzel sonuclar almıs sordugum herkes darısı başımıza:)

hımm iyi o zman inş. seninkide iyi geçer ya:)ben doktoru sevdim bayada başarlı güzel sonuclar almıs sordugum herkes darısı başımıza:)

inş. ikimizinde çok güzel, tasarımdakinden daha güzel ve doğal burunları olur cnm. bende 4 kişinin fotolarını görebildim ve çok başarılı buldum.

bende zühtü beye ameliyat oldum meme küçültme dikleştirme 4-5 sene oluyor. o zaman haziranda gitmiştim görüşmeye ki ankaradaki ne doktorlara gitmiştim fikir olsun die hiç biri bana zühtu beyin verdiği güveni ve samimiyeti vermedi.

kendisi mükemmel bir doktor ve insan. ameliyatımı ağustosun 23unde olmuştum. hem çok doluydu hemde tatile gidecekti. ilk pansumanımda popstar abidin de vardo benle aynı gün mü ne lıposuction yaptırmış yada 1 gün sonra zühtu beye.

şehir dışında olduğumdan her telefonuma cevap verdi. kaç defa onu arayıp ağlayarak sadece teşkkür ettiğimi hatırlamıyorum bile.

en doğru seçimi yapmışsın canım tabii herçey göreceli ama umarım herşey mükemmel geçer.

ben de revizyon için doktor araştırırken zühtü demiri baya bi düşünmüştüm, ama kısmet olmadı malesef, gidemedim ankaraya, umarım gönlünce olur, bol şans...

simdiden cok gecmis olsun cnmmopuyorumnanaktan
umarim hersey istedigin gibi olur

bende zühtü beye ameliyat oldum meme küçültme dikleştirme 4-5 sene oluyor. o zaman haziranda gitmiştim görüşmeye ki ankaradaki ne doktorlara gitmiştim fikir olsun die hiç biri bana zühtu beyin verdiği güveni ve samimiyeti vermedi.

kendisi mükemmel bir doktor ve insan. ameliyatımı ağustosun 23unde olmuştum. hem çok doluydu hemde tatile gidecekti. ilk pansumanımda popstar abidin de vardo benle aynı gün mü ne lıposuction yaptırmış yada 1 gün sonra zühtu beye.

şehir dışında olduğumdan her telefonuma cevap verdi. kaç defa onu arayıp ağlayarak sadece teşkkür ettiğimi hatırlamıyorum bile.

en doğru seçimi yapmışsın canım tabii herçey göreceli ama umarım herşey mükemmel geçer.

çok saol canım moral oldu:)
teşekkürler kızlar destek için:))herkesin gönlünce olur inş.

Back
X