- Konu Sahibi cocukoloji
Kızlarrrr fikriiii olannnn???
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
3. Tüp bebeğe hazırlanıyorum canım haziran sonunda olacak microçip yapıldı spermlere ki yine yaptıracağız ama asıl mesele yumurtalarda kalitesiz yumurtalarım prp yapıldı bakalım bekliyorum ama microçipi öneririmKızlarrrr fikriiii olannnn???
Prp hangi aşamada yapılıo acaba hiç bilgim yok??3. Tüp bebeğe hazırlanıyorum canım haziran sonunda olacak microçip yapıldı spermlere ki yine yaptıracağız ama asıl mesele yumurtalarda kalitesiz yumurtalarım prp yapıldı bakalım bekliyorum ama microçipi öneririm
Çokkk saolll cnmm bnde herşey kısmet diorum saati dakkası geldimi oluo, n zmn düşünüosn sende cnm? Bi arkdşım vr 8.denemesinde mini tüp bebekle hamile kaldı ikizlere serum tedavisi ile... rabbimm hepimizn kucaklarını doldursn cnmmm...Canım ben serumu kullandım 4.denemede ve pozitif oldu aslında o sadece vesileydi Rabbim ol demeden bişey olmuyor sonra kaybettim Ocak ayında 5.denemeyi yaptım seninle aynı ayda aynı topikte yazıstık 5.denemede de serum uygulandı ve negatif oldu 6.deneme de ekstra bir şey denemeyecem Rabbim nasip etmedikten sonra zaten herşey boş Rabbim bu denemede senin yüzünü güldürsün sağlıkla kucağına alacağın evlatları nasip etsin inşallah dualarım seninle bitanemmm
3. Tüp bebeğe hazırlanıyorum canım haziran sonunda olacak microçip yapıldı spermlere ki yine yaptıracağız ama asıl mesele yumurtalarda kalitesiz yumurtalarım prp yapıldı bakalım bekliyorum ama microçipi öneririm
Amin canım benim amin inşallahhhh Rabbim bizimde yüzümüzü güldürür biz malesef 1 sene kadar rafa kaldırdık maddi açıdan anca toparlariz inşallah Rabbim yüzümüzü sonuna kadar güldürsün sabrımızın mükafatını alalım dualarım seninle olaca inşallahÇokkk saolll cnmm bnde herşey kısmet diorum saati dakkası geldimi oluo, n zmn düşünüosn sende cnm? Bi arkdşım vr 8.denemesinde mini tüp bebekle hamile kaldı ikizlere serum tedavisi ile... rabbimm hepimizn kucaklarını doldursn cnmmm...
Çokkk saol cnmm haberleşelim...Amin canım benim amin inşallahhhh Rabbim bizimde yüzümüzü güldürür biz malesef 1 sene kadar rafa kaldırdık maddi açıdan anca toparlariz inşallah Rabbim yüzümüzü sonuna kadar güldürsün sabrımızın mükafatını alalım dualarım seninle olaca inşallah![]()
Olur kuzum özelden yaz bana tüm gelişmeleri inşallah sen umut olacaksın banaÇokkk saol cnmm haberleşelim...
Hayır denemedik çnkü doktorum pek etkisi olucgını sölemio sadece ek destek dio onu yapıcazda tutucak diye bişe yok dio ama aynı doktorda devam etmicem ona eminim çnkü psikolojim çok bozuldu hastaneye gelip gidep başka bir yer araştırmasındaım sizin önerebileceginiz bir yer varmı?Canım uzun zaman olmuş ama nr yaptınız merak ettim.bizde bu ay kısmetse 6.ya başlayacağız.bizimde sebepsiz infer.mikro çip denendi 2 defa bizde.bunu denemediniz mi.özellikle erkek sorunlu durumlarda bu işlemde başarılı sonuçlar alındığını duydum.
Hangi ildesin canım.ben konyadayım.5 tedaviyide novafertilde denedik.bunu adana başkentte deneyelim dedik ama 42 yaşın üstünde bakmıyormuş dr.benimde yaşım 44.şimdi konya da seçil hanımı iyi söylediler yarın kısmetse bi görüşmeye gideceğiz.Hayır denemedik çnkü doktorum pek etkisi olucgını sölemio sadece ek destek dio onu yapıcazda tutucak diye bişe yok dio ama aynı doktorda devam etmicem ona eminim çnkü psikolojim çok bozuldu hastaneye gelip gidep başka bir yer araştırmasındaım sizin önerebileceginiz bir yer varmı?
Hayır denemedik çnkü doktorum pek etkisi olucgını sölemio sadece ek destek dio onu yapıcazda tutucak diye bişe yok dio ama aynı doktorda devam etmicem ona eminim çnkü psikolojim çok bozuldu hastaneye gelip gidep başka bir yer araştırmasındaım sizin önerebileceginiz bir yer varmı?
Neden olmuyor sorununuz nedirAşıyı serumun içinde birlikte verdiler. Transferden sonra odaya gectigimde 1 saat sonra serumla verildi
Tam serumun içeriğini bilmiyorum ama ikisi birlikte olunca daha da faydalı oluyordur mutlaka
Benim ikinci denemede tuttu şükürNeden olmuyor sorununuz nedir