6 yaş fark var?

Yani erkeğin 5 yaş büyük olması problem olmaz ama, sorun benim ondan 5 yaş büyük olmam. Yanlış anlaşılmasın diye açıklayayım dedim. Ayrıca yukarıda 6 yazmışım doğrusu 5 olacaktı.
Ben de eşimden 4 yaş büyüğüm. Yaşla ilgili hiç sorun yaşamadık. Etraftan da bir tepki almadık. Lafını eden olursa ben çıtır seviyorum, genç adam aldım diyorum konu kapanıyor. Uygun bir eş adayıysa yaşa takılmayın

Hahaha ben de 5 yas buyugum :))
Beden yasi degil akil yasina bak arkadasim, orda uyum varsa gerisi onemsiz. Cevre baskisi bunlar hep.
Bizim de iliskimiz yeni ama uzun suredir tanisiyoruz bi sorun yasamadik. Tabii ben yasimi gostermiyorum, 22-23 saniyorlar, 31 yasimdayim :KK48:

Yaş farkından ziyade düşünce farklılıklarının olmaması daha önemli. Kafa yapılarınız uyuyor mu? Erkekler gerçekten çok geç olgunlaşıyor, davranışları, konuşmaları olgunca mı? Aranızda statü olarak fark var mı? Zira benden 9 ay küçük bir arkadaşım vardı çok çok sevdiğini söylüyordu ama aramızda eğitim, meslek farkı vardı ve hiçbir şekilde olgunlaşmamıştı. Davranışları konuşmaları tamamen çocukçaydı. Sürekli bana eğitimden, meslekten laf vuruyordu ben hiç söylemezken. Aranızdaki farkları hissettirmemesi, komplekse girmemesi önemli. İyice tanıyın analiz edin.Hakkınızda hayırlısı olsun.
Kesinlikle haklısınız. O statü olarak benden yüksek, ama bende az sayılmam avukatım. Ama o benden daha hür, kendi evinde yaşıyor, bende tutucu bir ailede yaşadığım için, kazık kadar kadın olmama rağmen, annemle yaşıyorum, kendi başıma seyahat etmem örneğin. Biz Avrupadaki Türkler, modernlik konusunda Türkiye'den çok geride kaldık maalesef. O Türkiye'de yaşıyor, belki bu yüzden daha olgun daha ayakları yere sağlam basıyor, Avrupadaki Türk erkeklerinin ağzı süt kokuyor, pişmemişler anlatabiliyormuyum? Sevmiyorum zaten Avrupa'yı burda doğup büyümeme rağmen, Türkiye ye yerleşmek istiyorum.
Bakalım hayırlısı. Yorumunuz için çok teşekkür ediyorum.

Eski kız arkadaşı da büyükmüş dedin ya ona istinaden diyorum.Bazı erkekler kendilerinden birkaç yaş daha büyük,olgun bayanlardan hoşlanırlar.Eğer o bunu problem etmiyorsa senin için de bir sorun yoksa şans vermelisin bence.Zaten ağır,olgun biri diyosun.Senden birkaç yaş daha büyük olacak ta daha aklı başında olacak diye bir kural yok ki.

Eski kız arkadaşı da büyükmüş dedin ya ona istinaden diyorum.Bazı erkekler kendilerinden birkaç yaş daha büyük,olgun bayanlardan hoşlanırlar.Eğer o bunu problem etmiyorsa senin için de bir sorun yoksa şans vermelisin bence.Zaten ağır,olgun biri diyosun.Senden birkaç yaş daha büyük olacak ta daha aklı başında olacak diye bir kural yok ki.
Ki bunun örneklerini zilyom kez gördük. Biriyle çıktım iki ay kadar, benden altı yaş büyüktü, ve arada olgunluk konusunda dağlar kadar fark var. Tipik Avrupa'da yaşayan Türk erkeği idi, annesinin babasının eline bakıyordu düğün yapmak için filan rezillikti. Ama şu an tanıdığım insan, resmen hayatımda hep eksikliği olan babam gibi, koruyup kolluyor filan. Bu yorumlar iyi geldi gerçekten. Çok sağolun hepiniz.

Eğer o takılmıyorsa bence sorun olmaz.

Çevremde 1-2 tanıdığım var böyle eşinden birkaç yaş büyük olan, gayet iyi anlaşıyorlar ama kadınlar biraz daha erken çöktüğü için sürekli kendilerine bakıyorlar eşimin yanında yaşlı durmayayım diye.

Siz zaten bakımlı biriyseniz sıkıntı yok.

Hanımlar iyi geceler

Biriyle tanıştım, 26 yaşında, ben ise 31.

Kendisi bu durumu hiç önemsemiyor, görünüş olarak zaten olgun, ben onunla ya yaşıt yada daha genç görünüyorum.

Çok sevdiğini söylüyor, bana prensesmişim gibi davranıyor, daha önce kimse bana kendimi bukadar değerli hissettirmedi.

Eski kız arkadaşıda ondan 4 yaş büyükmüş ayrıca.

Belkide zor zamanlar geçirmiş biri olduğu için, belkide ben daha önce adam gibi bir adamla karşılaşmadığım için, kıyamıyorum sırf yaş farkı için yol vermeye.

O kadar iyi bir uyumumuz var ki kafa olarak, ama yaş farkı aslında içten içe kafama takılıyor.

Aramızdaki yaş farkı çokmu fazla? Ne yapmalıyım?

Şimdiden vakit ayırıp cevap yazan herkese teşekkür ediyorum.
Maalesef benim yakın bir arkadaşım aynı şeyi yaşadı başta biz destek olduk çocuk ısrar etti ama cocuğun ailesi işin içine girince maalesef çok çirkin bir şekilde son buldu ve arkadaşım hiç hak etmediği halde zor günler geçiriyor erkekler etki altında olmaya pek müsait ve geç olgunlaşıyorlar bence iyi düşünün inşallah sizinki olgundur ve ileride bunu problem edip canınızı bununla yakmaya çalışmaz.

Hanımlar iyi geceler

Kendisi bu durumu hiç önemsemiyor, görünüş olarak zaten olgun, ben onunla ya yaşıt yada daha genç görünüyorum.

Çok sevdiğini söylüyor, bana prensesmişim gibi davranıyor, daha önce kimse bana kendimi bukadar değerli hissettirmedi.

Belkide zor zamanlar geçirmiş biri olduğu için, belkide ben daha önce adam gibi bir adamla karşılaşmadığım için, kıyamıyorum sırf yaş farkı için yol vermeye.

O kadar iyi bir uyumumuz var ki kafa olarak, ama yaş farkı aslında içten içe kafama takılıyor.

Bence önemli değil şu anda sizin yaş farkınız. Teyzem 49 yaşında ,sevgilisi 28 ve 7 senedir beraberler çokta mutlular. Tabi bu örneğim biraz absürt kaçacak ama olsun :D

Hanımlar iyi geceler

Görümcemde kocasından bes altı yaş büyük,gayet mutlular.adama otur dese oturuyo kalk dese kalkıyo:))

Altı değil beş yaş var :)) Bu kadar fark, fark bile değil yani sonuçta nesil farkı yok ki aranızda. Ay şöyle konularda birgün de biri çıkıp "ama kadınlar çabuk çökeer" diye yorum yapmasa olmaz. Biz kendimiz kendimizi eşit görmüyoruz ki erkeklerle, onlar neden görsün? Her bişeyimizi etimizin güzelliğine, diriliğine bağlamışız, öyle ki vajina estetiği bile yaptıranlar var ya... Kadınlar ancak, erkek 15+ büyükse sorun olur mu diye düşünüyor ama kendileri üç yaş dahi büyükse büyük sorun! Vay arkadaş...

Erkegin kadindan 6 yas buyuk olmasindansa 6 yas kucuk olmasi daha iyidir. Erkekler, kadin kendilerinden buyuk olunca uzerlerinde hakimiyet kuramiyorlar, iyi de oluyor. Bence erkek en az 5 yas kucuk olmali kadindan. Bu da benim gorusum. Umarim iliskiniz cok guzel sonuclanir.

Asıl kadınlar değilde erkekler çabuk çöküyor benim görüşüme göre. Türk erkekleri, bu forumdanda anlaşıldığı üzere 40 tan sonra, bazı malum konularda ununu eleyip eleğini asmış oluyor :KK70:

Ondan sonra zaten çeneye vuruyor efendim, çekilir dert değil.

Bide bakmışsın buraya konu açıyorsun kocamla ev arkadaşı gibi olduk filan..

Herkese çok teşekkür ederim cevaplar için, vakit ayırdınız hakkınızı helal edin, çok rahatlattınız beni iyiki varsınız!

İyisimi bu konuyu unutup, tanımaya odaklanıyım, hayırlısı olsun inşallah, hayırsız ise olmasın zaten.

Son düzenleyen: Moderatör:
Back
X