Zaten adamların fikirlerine baksanız sapıklıkları çok aşikar değil mi? Aklı selim bir Müslüman anlar bence. Dini hassasiyeti olan biriyim ancak tarikatlerden oldum olası uzak dururum çok şükür. Din kisvesi altında her halti yiyorlar, her sapkınlığı yapıp din diye yutturuyorlar, inanan çok tabi. Kuzu sürüsü gibi peşlerinden gidiyorlar böylelerinin. Allah iki cihanda da süründürsün!Konu dini mevzulara kaysın istemiyorum ama bazen bazı şeyleri açıklamakta yorumlamakta aciz kalıyorum.
Sapık,Allah'ın belası pedofili ş...sizler dini kaynak adı altında okudukları şeylerden etkilenip 6-7 yaşında evlenilebilecegini düşünüyor dahası bunu kendinde hak görüyor. Buna karşı çıkan herkesi şeytan yoluna sapmakla suçluyor. Soyu sopu kurusun bunların. Allah iki cihanda da yaptiklari bu pislikleri burunlarından fitil fitil getirsin. Gece gece asabım bozuldu. Nefret ediyorum bunlarla aynı coğrafyada nefes almaktan
Neden kan kaybindan olsun? Pihtilasma sorunu yoksa tabi. Siz de sanirim malum cemaate fazlasiyla sempati besliyorsunuz, bu kadar “YALAN HABER” diye direttiginize gore. Sizce yalan olsa, sonunda o sorusturma tamamlanip dava acilabilir miydi?Bariz bı tarafı akla diğerini b..la türü bir haber. Yani siz 6 yaşındaki çocuğun tecavüze kan kaybından ölmeden dayanabileceği ne ikna oldunuz? Yani buna bu haberle ikna olan insana ne denebilir? Haber sitesi haklı o zaman!
Senin ben tıp bilgine...Ölür o yaşta bir çocuk, ya bu ülkede bu kafa oy kullanıyor ...
Bilmukabele… gercekten sizinle ayni havayi teneffus ediyor ve ustune oy kullaniyoruzÖlür o yaşta bir çocuk, ya bu ülkede bu kafa oy kullanıyor ...
Yani haber zaten hassas konuları kaşıma amaçlı. Hiçbir bilimsel veriyi ciddiye almamışlar. Yani bir kişi bütün hastaneleri karalamiş, bütün devlet kurumları yolsuzluk yapmış... Ben bu haberlere inanan kitleye inanamıyorum. Onun dışında bütün taciz ve tecavüz suçluları asılması gereken yaratıklar.Çok detaya girmek istemiyorum Kardeşini Doğurmak diye bir kitap var, okudunuz mu ? Bu ülkede her şey olabiliyor, siz tam bir birleşmeden söz ediyorsunuz ama öyle olmuyor durum nasıl anlatsam bilemedim
Haberi okudunuz mu? 6 yaşında ayağıma sürtündü yazmış çocuk. 7 yaşında tecavüz etmiş, ki bu tarikatlarden beklerim ben böyle bir şey ne yalan söyleyeyim. Öyle bir tarafı akla, diğerini b*kla değil yani. Hatırlar mısınız bilmem aylar önce de bir çocuğun kafası kesilmişti, yine bu tür tarikat yurtlarındaydı. İslamiyet bu değil.Bariz bı tarafı akla diğerini b..la türü bir haber. Yani siz 6 yaşındaki çocuğun tecavüze kan kaybından ölmeden dayanabileceği ne ikna oldunuz? Yani buna bu haberle ikna olan insana ne denebilir? Haber sitesi haklı o zaman!
Bu ulkede gercekten neler yasandigini bilseniz su yorumu yapamazdiniz. Oturdugunuz yerden size neyin ne kadari ogretildiyse o kadarini hunharca savunuyorsunuz sadeceYani haber zaten hassas konuları kaşıma amaçlı. Hiçbir bilimsel veriyi ciddiye almamışlar. Yani bir kişi bütün hastaneleri karalamiş, bütün devlet kurumları yolsuzluk yapmış... Ben bu haberlere inanan kitleye inanamıyorum. Onun dışında bütün taciz ve tecavüz suçluları asılması gereken yaratıklar.
Üzgünüm ama çok cahilsiniz.Ölür o yaşta bir çocuk, ya bu ülkede bu kafa oy kullanıyor ...
Yani haber zaten hassas konuları kaşıma amaçlı. Hiçbir bilimsel veriyi ciddiye almamışlar. Yani bir kişi bütün hastaneleri karalamiş, bütün devlet kurumları yolsuzluk yapmış... Ben bu haberlere inanan kitleye inanamıyorum. Onun dışında bütün taciz ve tecavüz suçluları asılması gereken yaratıklar.
Körü körüne inanıyorsunuz. Allah akıl fikir versin gerçekten.Yani haber zaten hassas konuları kaşıma amaçlı. Hiçbir bilimsel veriyi ciddiye almamışlar. Yani bir kişi bütün hastaneleri karalamiş, bütün devlet kurumları yolsuzluk yapmış... Ben bu haberlere inanan kitleye inanamıyorum. Onun dışında bütün taciz ve tecavüz suçluları asılması gereken yaratıklar.
Yani haber zaten hassas konuları kaşıma amaçlı. Hiçbir bilimsel veriyi ciddiye almamışlar. Yani bir kişi bütün hastaneleri karalamiş, bütün devlet kurumları yolsuzluk yapmış... Ben bu haberlere inanan kitleye inanamıyorum. Onun dışında bütün taciz ve tecavüz suçluları asılması gereken yaratıklar.
Ben daha açık yazayım madem. Adam kızı gördüğü ilk gün, tecavüz etmeden önce çocuğun ayaklarına...Ne diyorsunuz siz ya açık açık yazsanıza bi. Tecavüz olsaydı ölürdü, ölmediğine göre yok mu yani? Bu mu yazmak istediğiniz şey?
Ben daha açık yazayım madem. Adam kızı gördüğü ilk gün, tecavüz etmeden önce çocuğun ayaklarına...
Ay yazamayacağım, yani sırf şu olay bile yeter. Ki çocuk sonra tecavüze de uğramış yıllarca.
Hanımefendi haberi iyi okumamış belli ki ya da anlamak istemiyor. Tecavüzden hariç de gayet iğrenç detaylar var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?