6 yaşındaki çocuk yol süpürme aracında öldü

Chess

Nirvana
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2009
53.296
42.837
Mersin'de belediyeye ait yol süpürme aracının üzerine çıkan 6 yaşındaki çocuk, aracın içerisine düşerek feci şekilde can verdiOlayı sonradan fark eden araç sürücüsü, mahallelinin tepkisinden korkarak içerisindeki çocuk cesedi ile birlikte getirdiği aracı, Makina İkmal Müdürlüğü'nde bırakarak kaçtı.

6-yasindaki-cocuk-yol-supurme-aracinda-oldu-5831318.Jpeg

Haberin diğer fotoğrafları için tıklayın

İHA

Edinilen bilgiye göre olay, merkez Akdeniz ilçesi Şevket Sümer Mahallesi 5906 Sokak üzerinde meydana geldi. İddiaya göre, İbrahim Ö. (38) yönetimindeki 33 SP 022 plakalı Akdeniz Belediyesi'ne ait yol süpürme aracı, mahallede temizlik yaptığı sırada, sokaktaki çocuklar da aracına üzerine çıkarak Oyun oynamaya başladı.Bu sırada çocuklardan 6 yaşındaki İsa Çağlı, dengesini kaybederek yol temizliği yapan süpürme aracının ön tarafına düştü.
Düşen çocuk, vakum etkisi ile aracın haznesine çekilerek içerisinde ve yan tarafında bulunan döner tel fırça darbeleri ile hayatını kaybetti. Aracın gürültüsü nedeniyle olayı fark edemeyen sürücü, yol süpürme çalışmalarına devam ettiği sırada, mahalleden bir kaç kişi önünü kesip, çocuklardan birinin kayıp olduğunu, aracın altında olabileceğini söyledi.
Bunun üzerine kalabalığın tepkisinden korkan sürücü, aracı, içerisindeki çocuk cesedi ile birlikte Akdeniz Belediyesi'ne ait Makina İkmal Müdürlüğü'ne götürdü. Aracın üst kapağını açan sürücü, içerisindeki çocuk cesedi ile karşılaşınca şoka girdi. Durumu amirine bildiren araç sürücüsü İbrahim Ö., korkudan hemen oradan uzaklaştı.İhbar üzerine olay yerine gelen polis ekipleri, cesedin bulunduğu belediyeye ait yol süpürme aracında inceleme yaptı. İncelemenin ardından İsa Çağlı'nın cesedi, bulunduğu yerden çıkarılarak otopsi için Mersin Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi morguna kaldırıldı. Bu sırada korkudan kaçan sürücü İbrahim Ö. ise, kendisine telefonla ulaşan polis ekiplerinin iknası ile Emniyet Müdürlüğü'ne giderek teslim oldu. Olayla ilgili soruşturmanın sürdüğü bildirildi.
http://www.milliyet.com.tr/6-yasindaki-cocuk-yol-supurme-gundem-2085983/

Kiyamam yaa o yasta bir cocugun o aracin üstünde ne isi var onu sorgulamak lazim:/ Allah rahmet eylesin cok üzücü :KK43:

Allah sabır versin ailesine:KK43:
Ama ailelere böyle konularda çok kızıyorum, bizde çocuk büyüttük, çocukların ne kadar ele avuca gelmeyen, laf söz dinlemeyen bücürler olduğunu bilirim, ebeveynler neden dikkat etmiyor ki?
Burda da görüyorum, inşaat alanlarında oynayan çocuklar oluyor, çöp arabalarının, ağır iş makinelerinin etrafında oynayan çocuklar var, anneler elinde dantel komşularıyla Çene yaparken arada yapmaaa, koşmaaa diye bağırmaktan başka hiçbirşey yapmıyor.

Bir tepkimde motosikletlere ailece binip babayla annenin arasına sıkıştırılan çocuklar için, kadın zaten kendi eğreti biniyor motora birde el kadar çocukları bindiriyorlar, kask yok, güvenlik Sıfır, Allah korusun Çocuklardan biri yola düşse trafikte paramparça olur.

Konu çocuksa lütfen azami dikkat ve özen gösterilsin...

Allah sabır versin ailesine.
Ama keşke o yaştaki çocuk caddede oynamasaydı diyor insan. Trafik bu haldeyken, etraf tacizci, katil kaynıyorken 6 yaşındaki bir çocuk ebeveynleri olmadan sokağa çıkmamalıydı:KK43:

Daha küçücük ya ailenin de ihmali büyük

bakıyorum burada bile 3-4 yaşındaki çocukları tek başlarına bakkala filan yolluyorlar sokağa salıyorlar hayrete düşüyorum:KK57:

Cok sorumsuz aileler var benim kizimda 6 yasinda 2 metre oteme birakmam Ama yazik olmus minik yavruya cok feci olmus Allah rahmet eylesin.Ailelerde evlatlarina sabip ciksin biraz.Sofor adamada yazik olmus keske cocuklar o davranislari sergilerken dursaydi. :KK43:

Daha küçücük ya ailenin de ihmali büyük

bakıyorum burada bile 3-4 yaşındaki çocukları tek başlarına bakkala filan yolluyorlar sokağa salıyorlar hayrete düşüyorum:KK57:
Ben oyle kizin birini bulmustum yolda tek basina iniyordu kizim bebek o zamn
dedim nereye
Dedi bana bakkala
Evin nerede kizim dedim cevirdim cocugu elimde bebek arabasi orucluydum
Bir bayir cikardi cocuk beni Allah sizi inandirsin ben inmem oradan.Hani dedim evin taa tepeye ciktik burasi dedi
O ara bagirdim bu cocugun annesi kimmm diye
Gerzegin teki aaa benim dedi orada oturmus baska kadinlarla dedikodu mukabbetine tutulmus
Kadina fircayi bastim orada
Buldugum sokagi soyledim bu cocugun orada tek basina ne isi var dedim
Kadin :Aaa kizim nereye gittiinn dedi kendinden bi haber kadin
Bende bagira bagira uzaklastim evlatlariniza sahip cikmayin sonra bisey olsun tvlere cikip eziklik yapin sahip cikin diye bagirdim.
Ama nee cozum hala oralarda oturan insanlarin cogu 4 5 yaslarindaki cocuklari bakkala yolluyor bide kardes ya elele tutusturmuslar sanki bisey olsa 1 yas buyuk kardes cok olgun ya olaya mudahele etme gucune sahip
Allah boyle insanlari islah etsinde minik canlar gitmesin.

Tamam bariz kaza olur,kaza dersin. Ne bileyim ailenle yolculuga cikarsin karsidaki surucu dikkatsizdir,trafik kurbani olursun. Ucak duser,deprem olur. Ok.

Ama soyle olaylarda diyorum ki,Allah keske bazilarina cocuk vermese... Yine de Allah in isine karisilmaz,en iyiyi o bilir ama keske vermese.

X