6 yaşındaki kardeşim babam ölcek diye ağlıyor:(

canim cok gecmis olsun :( insallah baban biran önce iylesir.. allahim yardimciniz olsun babana saglik versin amin.. 6 yasindaki kardesinle ilgilen onu sakinlestir güzelce anlat üzülmesin yavrum benim yaa yemekte yimiyormus cok üzüldüm... babanla konus iyleseceksin de, bir hastalikta en önemli olan sey yüksek moralmis (hata cogu hastaliklari sadece yüksek moral'le yenenler oluyor) sizde moralinizi yüksek tutun , böyle üzülerek hepiniz yipraniyorsunuz babanada iyi gelmiyordur o yüzden babanada söyle öyle demesin yaa allahtan ümit kesilmez

saol canım amin...

Allah babanıza şifa, size sabır versin. Anladığım kadarıyla çok ciddi bir hastalık değil ama illaki sıkıntısı oluyordur.
Fakat banada velveleci biriymiş gibi geldi, babamdan biliyorum grip olsa ölüyorum diye bağırır.
Hatta geçen gün itiraf etti o şekelide davrandığı zaman daha çok ilgileneceğimizi düşünüyor.
halkubi yanılıyor zira o tavrıyla karşısındakini canından bezdiriyor, yanında bile bulunmak istemiyoruz.
Şimdide şeker icat etmiş, yemekten sonra uykusu geliyormuş şeker hastalığı varmış.
Geçen gün gitik babam yatıyor naber baba nasılsın dedim, hastayım şekerim yükseldi :53: dedi.
Olacak şey değil yahu adam kendi kendisine teşhis koyuyor.
Belki bu şeker belirtisi olabilir kabul ediyorum ama böylede olmaz ki yahu.
Yıllar öncede kalp krizi geçireceğini söylemişti tüm beliritilerin yaşıyormuş
çok şükür öyle bir şey olmadı ama etrafındakilerin psikolojisini bozuyor farkında değil.
Ay neyse konunu sabote etmeyeyim yapacak bir şey yok huy bu çıkmıyor işte, bize düşen artık görmezlikten duymazlıktan gelmek.

Allah babanıza şifa, size sabır versin. Anladığım kadarıyla çok ciddi bir hastalık değil ama illaki sıkıntısı oluyordur.
Fakat banada velveleci biriymiş gibi geldi, babamdan biliyorum grip olsa ölüyorum diye bağırır.
Hatta geçen gün itiraf etti o şekelide davrandığı zaman daha çok ilgileneceğimizi düşünüyor.
halkubi yanılıyor zira o tavrıyla karşısındakini canından bezdiriyor, yanında bile bulunmak istemiyoruz.
Şimdide şeker icat etmiş, yemekten sonra uykusu geliyormuş şeker hastalığı varmış.
Geçen gün gitik babam yatıyor naber baba nasılsın dedim, hastayım şekerim yükseldi :53: dedi.
Olacak şey değil yahu adam kendi kendisine teşhis koyuyor.
Belki bu şeker belirtisi olabilir kabul ediyorum ama böylede olmaz ki yahu.
Yıllar öncede kalp krizi geçireceğini söylemişti tüm beliritilerin yaşıyormuş
çok şükür öyle bir şey olmadı ama etrafındakilerin psikolojisini bozuyor farkında değil.
Ay neyse konunu sabote etmeyeyim yapacak bir şey yok huy bu çıkmıyor işte, bize düşen artık görmezlikten duymazlıktan gelmek.

allah razı olsun aynı babam senin babanda
babamda ya kansere çevirise diyor..off allah korusun ben yinede üzülüyorum yaa bugün iyi hiç ağrım yok diyor

Bağırsak hastalıkları çok ciddi ağrılar verir canım babanı anlamaya çalış bence.. Ama kardeşin yokken ona destek olup konuş iyileşiceğini söyle .. aynı hastalıktan olanların iyileştiğini ve kanser olmadıklarını söyle. Ayrıca kardeşine ben ölünce ne yaparsn gibi cümleler kurmamasını kibar bir dille anlat . Onun daha cok küçük olduğunu ve hep ağladığını söyle.. Babana morel ver kardeşine de baban sen onu sev diye sana nazlanıyor de. Her hastanın böyle şeyler yapıcağını filan söyle ki cocuk da üzülmesin daha fazla.

Back
X