Annem evli. 15 yıl oluyordur. Ben uzakta yaşıyorum. Üvey babamın bir oğlu var üç gün sonra da düğünü var. Beni çağırmadı. Onunla hiçbir zaman aynı evde yaşamadık ama arada annemi ziyarete gittiğimde birkaç günlüğüne aynı evde bulunmuşluğumuz muhabbetimiz olmuştu. Annemle tartışmaları oldu maddi meseleler yüzünden bu sebeple olduğunu düşünsem dahi benimle birebir hiçbir zaman tartışması olmadı. Geçen sene de bu vakitlerde nişanı vardı. Ben nişan vakti oradaydım. Nişana katılsam ki katıl diyen de olmadı zaten fakat yine de orada olduğum için teklif beklemedim ama eğer Katılsaydı buradaki mesaiye geç kalacaktım. Bu yüzden katılmadım fakat gelin kıza bir kahve makinası hediye ettim durumu da açıkladım. Acaba bu yüzden mi çağırmadı bilmiyorum. Belki de sadece uyuzluğuna çağırmamıştır çünkü Annemle ciddi problemleri var. Problemleri de biraz açacak olursam babasına yüklü miktarda para istiyor annem şiddetle karşı çıkıyor bu çocuk sen benim babamın parasına karışamazsın diyor annem de karışırım tabi ben onun karısıyım diyor sebep bu yani. Aman ya çok da önemli değil aslında da yine de canım biraz sıkıldı

. Başka kimse davet etmedi mi diyeceksiniz annem davet etti tabii ki hatta ısrarla gel dedi beni yalnız bırakma dedi tek çocuğuyum ama kardeşleri falan var yalnız olmayacak yani bu yüzden gitmek istemedim davet edilmediğin bir yere. Acaba beni aileden görüp davet bilerek mi etmedi zaten gelmem gerektiğini mi düşündü bilemiyorum ama o da benim düğünüme katılmamıştı. O zamanlar uzakta üniversite okuyordu. Bilemiyorum ya üveylik böyle oluyormuş arkadaşlar hiçbir zaman hani değil kardeş ya da kuzen gibi arkadaş gibi bile olunmuyormuş. Ben hep iyi niyetle yaklaştım her gittiğimde ona hediyeler de götürdüm. Uzak durmak istiyor olabilir anlıyorum ama bu bir düğün. Neyse kendi çeyreğini kendi kaybetti kendisi bilir