6 yasındakı kızım aşık olmuş

kendi ilkokul aşkım geldi aklıma :D derste bakışmalar, belli bir yaştan itibaren mektuplaşmalar başlamıştı derslerde. bir gün hastaydım okula gitmemiştim, yan binamızda oturan bir arkadaşımızla hediye göndermişti bana. babam poğaça vs getirirdi bazen kayınpederim geldi derdi, kayınvalidem çok genç derdi annemi görünce. sonra okul gezisinde öğretmen anlamış bişeyleri artık ve aileme söylemiş böyle böyle bir durum var diye. ne tepki verdikleri konusunda çok net değilim ama öyle büyük tepkiler değildi demek ki atlatabilmişim :) sonrasında çok iyi arkadaş olduk ve 17 yıllık bir anı olarak kaldı. 3 senedir falan görüşmüyoruz gerçi, anlamsız bir şekilde kırılıp birbirimize koptuk.

benim yeğenimde çok aşık olmuştu o yaşta erkek bizimki......ciğerlerim yanıyo anne,içimde yangınlar yanıyo diye ağlardı kızla kavga ettiklerinde....:))))))içimizden çok gülerdik yüzünede onu ciddiye alıyor gibi davranırdık teselli ederdik hiç üstüne gitmedik bunların normal olduğunu ilerde daha büyük aşklarda yaşıycanı söylerdik ilkokul bitince unuttu o kızı anca bütün sülale tanıyodu artık kızı :)))))))))) vazgeçmeleride baya zaman alıyo..hiç üstüne gitme kendi haline bırak normal bu yaşlarda...

ooo ooooooo :) ondan sogudu bıle yemek yerken beslenmede agzı acık yıyormus agzından yemekler dokuluyomus artık hoşlanmıyomus :)

Back
X