- Konu Sahibi Galaxyeliz61
-
Teşekkür ederim gerçekten napsam diye düşünüyorum bende,birşey yapsam sevinirsem onu...Allah yardımcısı olsun eniştenizin.. Çok üzüldüm.
Miniğe yardım etme şansımız olsaydı keşke
Gitme imkanınız varsa gidin, o ki sizin gelmenizi istiyor, kızkardeşiniz kimbilir nasıl bir haleti ruhiyededir.Teşekkür ederim gerçekten napsam diye düşünüyorum bende,birşey yapsam sevinirsem onu...
Gecemiz hayırlı olsun kızlar size bir kaç dakika önce kalbimi parçalayan bişiy anlatacağım..yeğenim var benim kardeşimin oğlu miraç..1 . Sınıfa başladı okumayı yazmayı söktü çok şükür ..bana mesaj atıyor onlar kocaelinde ben trabzonda..Gel buraya ÖZLedim gibisinden ..bende geleceğim yazdım sizin eve de uğrayacağım..inşallah gelirsiniz sonrada
inşallah artık babamın bir işi olur diye yazdı...
Anne yarısıyım ben teyzeyim ağlattı beni..babasını 3 yıl önce fabrikada işten çıkardılar..bu sene dava sonuçlandı geri işe girme hakkını aldılar ama fabrika ne işe alıyor nede tazminatı veriyor ..yüzsüzce istediğinİz davayı açın demişler..farklı bir işe de giremedi haklarım iptal olur diye çalışmış olmamak gerekiyor muş bu zamana kadar... birde bel fıtığı ileri derecede uygun işte bulamıyor şimdiler de aile olarak destek olmaya çalışıyoruz yetmiyor demekki .fakir olmak bu zamanda yok demeyin kızlar inanın oluyor.çok derdim var diyenler.. babamın işi olsun dedinizmi daha 6 yaşında...kardeşimde pek anlatmıyor keşke çok zengin olsam burda dedim inanınki..ahh yazdım rahatladım sanki..
Çalışmıyor 2çocuğu var biri 2biri 6yaşında...kira ödeyemedik leri için kocaelinde köye çıktılar merkeze çok uzak kayınpederin evine..ama inşallah toparlayacaklar ..eşi çok mahcup ailesine karşı biliyorum çok temiz ,düzgün bir insan ama bu devirde para eden başka şeyler...kardesiniz calisiyor mu?
Kardeşim demez anlatmaz gerçekten,sessizce çeker herşeyi ,yoksada var var diyor hep,ama bu çocuk nasıl anlıyor görüyor demekki...Gitme imkanınız varsa gidin, o ki sizin gelmenizi istiyor, kızkardeşiniz kimbilir nasıl bir haleti ruhiyededir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?