- 12 Aralık 2013
- 145
- 18
- 118
Merhaba ablalarım.Ben 18 yaşındayım.Erkek arkadaşımla lisede tanıştık.Aynı dershaneye gidip aynı üniversite aynı bölümü kazandık.Yaklaşık 5 yıldır hergünümüz birlikte geçiyor.Biz eczacılık okuyoruz.60 kişilik sınıfta sadece 7 tane erkek var.Sevgilimde hep sınavlarda ya 1. yada 2.oluyor.sınıftaki kızlarda soru sorucam konuyu anlatırmısın diye sürekli yanına geliyorlar.Hadi 1 tanesi gelse neyse 30 tanesi birden resmen çocuğun üstüne atlıyorlar.1-2 tane soru sorup sonra burcun ne?Küpen çok güzelmiş(malesef küpe takıyor.) gibi şeyler söylüyorlar.60 yaşındaki doç. hocamız sınıfın ortasında "bu çocuk hem yakışıklı hem zeki kızlar benden söylemesi"dedi.Sinirimden çıldırıyorum resmen.Hatta geçen gün bu kızlardan birine konu anlatmak için erkenden gitti okula normalde hergün birlikte gideriz.Onunla bu konuyu konuştuğumda bana nişanlanalım yüzük görünce kızlar uzaklaşır dedi ama daha okul 5 yıl + 1 yılda rusyada askerlik yapıcak o zaman telefonla bile görüşemeyeceğiz.Nişanı atma gibi bir kaygım yok ve ailem içinde problem olmaz.Özetle nişanlanmak sorunumu çözer mi?6 yıl uzun bir süre mi?