- 6 Mart 2024
- 10.576
- 19.242
- 218
- Konu Sahibi yorgun_biri
2 tane oğlu varÇocuğunuz varmı bu evlilikten?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
2 tane oğlu varÇocuğunuz varmı bu evlilikten?
Kimseye yaşatmasın size de yaşatmasın. Benim kız kardeşim veya çok yakın bir arkadaşım bu durumu yaşasa ona çok daha ağır konuşurum. Ki ablam yaşıyor bu durumu onunla hala çok sert konuşurum bir işe yaramadı gerçi. Bir etrafınıza dönün bakın bir kendinize bakın ben nerede hata yapıyorum diyin. İnsanın kendine yaptığı kötülüğü kimse yapmaz. Gencecik yaşınızda böyle bir hayat mı hakediyorsunuz gerçekten bunu bir sorun kendinize.
Ben yapmam bu durumu neden diye sorun bu ortadan bir aile var zaten ortalık alev almış gidiyor ortalığı sakinleştirmeye çalışırım ortada Çünkü bir aile ve iki çocuk var Evet kesinlikle Ben ailemin yaptığını tasdiklemiyorum ama Bu hikayede yanan çocuklarımla ben oldumBurada bir suçlu varsa, görümcelerinizin göreceğini bile bile ve hatta belki sırf o yüzden durum paylaşan anneniz.
Benimde kardeşim hedef alınıp bir şeyler paylaşılsa haberdar edebilirdim kendisini.
Siz neye şok oldunuz tam olarak?
O halde ananıza dur diyecektiniz.Ben yapmam bu durumu neden diye sorun bu ortadan bir aile var zaten ortalık alev almış gidiyor ortalığı sakinleştirmeye çalışırım ortada Çünkü bir aile ve iki çocuk var Evet kesinlikle Ben ailemin yaptığını tasdiklemiyorum ama Bu hikayede yanan çocuklarımla ben oldum
Evet 2 tane biri 4 yaşında digeride 1 yaşındaÇocuğunuz varmı bu evlilikten?
Ben ilk başta evi terk etmedim dinlenmeye gittim orayaAyrıca evi terkedenin gel beni al demeye hakkı yok, ya gitmeyecek ya gittiği ayaklarla geri dönecek, ya daaaa boşanacak.
Yazık olan çocuklara oluyor. Böyle evlilik olmaz allahım iki tarafada hidayet versin. Özellikle hanımefendinin annesine. Büyükler biraz yapıcı olmalı ya eğer bağları koparıp atmak değilse niyeti, evladı tabiki üzülür insan ama sonrasını da hesap etmeliydi…2 tane oğlu var
Eşiniz olacak o zaat gözden çıkarmış bu evliliği evet iki tarafta hatalı ama ortada iki çocuk onca yıllık iyi veya kötü eş var. Yaptığı yenilir yutulur cinsten değil. Umarım kendi ayaklarınız üzerinde durabiliyorsunuzdur kendinize bu kötülüğü daha fazla yapmayın öyle bir insanla aynı çatı altında daha fazla durmayın.Ben yapmam bu durumu neden diye sorun bu ortadan bir aile var zaten ortalık alev almış gidiyor ortalığı sakinleştirmeye çalışırım ortada Çünkü bir aile ve iki çocuk var Evet kesinlikle Ben ailemin yaptığını tasdiklemiyorum ama Bu hikayede yanan çocuklarımla ben oldum
Evi terkettiyseniz eşinize gel beni al deyip agzıma daha sa s..... demişsiniz zaten o da uygulamış.Evet 2 tane biri 4 yaşında digeride 1 yaşında
sonra ne oldu nasıl terketmeye döndü olay?Ben ilk başta evi terk etmedim dinlenmeye gittim oraya
Sizi ve çocuklarınızı asıl düşünmeyen öz anneniz olmuş. Görümce sizin için ikinci planda. Birine bileceksiniz bu anneniz olmalı. Siz görümceye takılmışsınız. Yanlış yerdesiniz.Ben yapmam bu durumu neden diye sorun bu ortadan bir aile var zaten ortalık alev almış gidiyor ortalığı sakinleştirmeye çalışırım ortada Çünkü bir aile ve iki çocuk var Evet kesinlikle Ben ailemin yaptığını tasdiklemiyorum ama Bu hikayede yanan çocuklarımla ben oldum
Hastalanmış annesinde kalmis sonra gel al beni demiş ama esi annesiyle tartıştığı için gitmemiş konu sahibide almaya gelmedi diye gitmemişsonra ne oldu nasıl terketmeye döndü olay?
Görümceden dost olduğu nerde görülmüş?Kızlar ailem eşimle birlikte tartıştı birbirlerinin çok kötü kelimeler kullandılar küfür yok Ama küfür etseydiler daha iyiydi yani psikolojim bozuktu çocuğum hastanede yatıyordu kafam yerini değil ben hastalandım annemgile falan geçtim gel dedim beni al dedim Gelip almadı Ben de evi terk ettim bir aya yakın Annemlerin evinde kaldım ve dayanamayıp en sonunda geldim yine ama nasıl hakaretler yine işittim benle de tartışmamıştı Halbuki aileme sinirli olduğu için ve ben evi terk ettiğim için iyice sinirlenmiş asıl mesele ne ki biliyor musunuz kızlar benim annem bu süre zarfında çok durum paylaştı benim ortanca Görümcem sen tut bunların hepsini eşime at annem ne paylaştıysa hepsini atmış beni arıyor de ki beni diyor bu işe ortak koşmayın siz ne yapıyorsanız yapın benim eşime annemi paylaştığı durumları atıyor Ne alaka ne yapmaya çalışmış Ben dost bildim abla bildim kaç yıldan beri Ama o bana ne yaptı bizim evliliğimize ne yapmaya çalıştı siz olsanız ne yapardınız bunu eşime söylediğinde eşim diyordu Ben takip etmiyorum zaten o yüzden atıyordu Ne alaka diyorum
Değişir sanıyor ama değişmezAile apartmanı,sorumsuz ilgisiz eş,kendi başına bırakılmış bir kadın gitmeli gelmeli hayatlar, hakaretler,güç savaşları birbirine laf sokmalı durum paylaşımları.....Bu saatten sonra herşey daha kötü olacak çünkü kimse akıllı ve mantıklı davranmıyor.İlk hata eş tercihi,aile apartmanı ,bile bile 2 çocuk .....
eşinizin size yaptıklarının hıncını anneniz gerçekten durum paylaşarak mı aldı? Siz yaptırmayacaktınız siz, evli olan sizsiniz anneniz değil,Sağ olun Çok teşekkür ederim İnşallah Rabbim kimseye yaşatmasın Tabii ki bizim de hatalarımız oluyor ama ben beklemiyordum Yani evet benim annemin durum paylaşması yanlış ama ne 5-6 yılın patlamasının yaşadığı hiçbir zaman böyle bir şey yapmadı 5 yıldan beri Bana yapılanları sus sus sus sus ondan sonra böyle patladı sonunda olaylar böyle oldu