6 yil sonra hamileeeeeyiiiiiiiiiimmmmmm

tebrikler canımmm...ALLAH TUM HAMILELIGIN BOYUNCA SORUNSUZ VE SAĞLIKLI BİR HAMİŞLİK NASIP EDER VE BEBISINI KUCAGINA ALIRSIN INSALLAH CANIM...DARISI BİZLERE..

Hayırlı olsun Allah kucağına almayı nasip etsin bence de kimse umudunu yitirmesin illa ki olacak gözüyle bakmayın rahat bırakın kaderimizde ne varsa onu yaşıyoruz kendimizi parçalasak ta kaderimizi değiştiremeyiz o yüzden Allah'a tevekkül edip beklememiz gerekiyor

cok heyecanliyim arkadaslar burayi bes yildir takip ediyorum ve yumurta takibi oldum famera yla catlatma ignesi falan ve adetim gelmedi bende beklicem dedim bugun test yaptik esimle iki koyu cizgi cikti kopkoyu sata gore cmrtesi 8 haftalik hamile oluyorum. yarin dra gidicez kalp atimlarini karindan duyabilirmiyiz lutfen cvplarmisiniz insallah bebegimi alti yil gozyaslarimi akitarak bekledigim inci tanemi kucagima alirim. umudunizu sakin kaybetmeyin bir tup bir donmus iki asilama laproskopi gecti basimdan ve ben su an soktayim Allahim binlerce kez sukrolsun kimsenin kucagini bos birakmasin.
asla vazgecmeyin inanin ve dua edin yilmadan bikmadan yuce allahi
sonunda mutlaka mukafatini veriyor.

gözünüz aydınn :16: rabbim sağlıcakla elinize almayıda ve isteyen herkese de nasip etsin inşallah

merhaba canım çok sevindim,sanki kendim hamileymişsim ve şuan hissedebiliyorum heycanınızı...
bende 6 yıldır evliyim tüplerim kapalı tam 5 kere tüp denedik olmadı laparaskopi oldum açtılar ama malesef sağ taraf tekrar hidrosalpens olmuş tekrardan lapasrkopi olmam gerek:(
peki yumurta durumun nasıl yani famera niçin vermişti?

evet cnm tup tikanikligi cok zor. bende tupum tikali halde tup bebek yapildi tutmadi.donmus denedik blastokist ti her ikisi de yine negatif. sonra laproskopi oldum tuplerim acik cikti veya acildi ama iki asilama yine negatif. bizde esimde ve bende bi sorun yoktu bende ploraktin yuksekligi vardi oda ilac la dustu bide hayit suyu ictim bu ay. hepsi vesile aslinda. her dr vermiyor mus bende ilk kullandim cok da guzel etki etti. benim aklima gelen o hasarli tupu aldirsan tek tupun saglamsa sonucta tup bebekte tupe gerek yok yeterki embiriyoyu zehirlemesin diger tupteki hasar. famerayi sor druna ise yariyor igneden cok daha ucuz ustelik ben gunde 3 tane aldim sakin umutsuz olma is dr da bitiyor isinin ehli bir dr bul mutlaka kavuscaksin bebegine. inanki vakti zamani gelince oluyomus zamani gelmediyse olmuyor.

allah goruyor senin anne olma cabani bi sperm bi yumurta ol der ve olur en tez zamanda bebisin gelir insallah yurekten dua ediyorum sana. ben bugun dr gittim kalbi atmaya baslamis allahim sanada ve isteyen ugrasan her cifte nasip etsin amiiinnn asla yilma cnm bebisin gelicek ...

cok heyecanliyim arkadaslar burayi bes yildir takip ediyorum ve yumurta takibi oldum famera yla catlatma ignesi falan ve adetim gelmedi bende beklicem dedim bugun test yaptik esimle iki koyu cizgi cikti kopkoyu sata gore cmrtesi 8 haftalik hamile oluyorum. yarin dra gidicez kalp atimlarini karindan duyabilirmiyiz lutfen cvplarmisiniz insallah bebegimi alti yil gozyaslarimi akitarak bekledigim inci tanemi kucagima alirim. umudunizu sakin kaybetmeyin bir tup bir donmus iki asilama laproskopi gecti basimdan ve ben su an soktayim Allahim binlerce kez sukrolsun kimsenin kucagini bos birakmasin.

canimmm cokk sevindimm seninn adinaa.. bir ara konusmustuk cok dertliydik ikimizde.. hamiss haberinnn cokk guzelll masallahhh Allahim saglikli bir sekilde kucagina almayii nasippp etsin... masallahhhhhhhh

allahım hayırlısıyla kucagına almayı nasıp etsın banada dua et arkadaşım benımde 13 yıldır bebegım olmuyor...

evet cnm tup tikanikligi cok zor. bende tupum tikali halde tup bebek yapildi tutmadi.donmus denedik blastokist ti her ikisi de yine negatif. sonra laproskopi oldum tuplerim acik cikti veya acildi ama iki asilama yine negatif. bizde esimde ve bende bi sorun yoktu bende ploraktin yuksekligi vardi oda ilac la dustu bide hayit suyu ictim bu ay. hepsi vesile aslinda. her dr vermiyor mus bende ilk kullandim cok da guzel etki etti. benim aklima gelen o hasarli tupu aldirsan tek tupun saglamsa sonucta tup bebekte tupe gerek yok yeterki embiriyoyu zehirlemesin diger tupteki hasar. famerayi sor druna ise yariyor igneden cok daha ucuz ustelik ben gunde 3 tane aldim sakin umutsuz olma is dr da bitiyor isinin ehli bir dr bul mutlaka kavuscaksin bebegine. inanki vakti zamani gelince oluyomus zamani gelmediyse olmuyor.

allah goruyor senin anne olma cabani bi sperm bi yumurta ol der ve olur en tez zamanda bebisin gelir insallah yurekten dua ediyorum sana. ben bugun dr gittim kalbi atmaya baslamis allahim sanada ve isteyen ugrasan her cifte nasip etsin amiiinnn asla yilma cnm bebisin gelicek ...

Aminnnn canım inşallah bende o günler bi görsem hayırlsıyla...

canim tebrik ederim gozun aydin.rabim hayirli guzel,saqliqli evlat nasib etsin.bende bir kez tub bebek denedim neqatif oldu.simdi ikinciyi dusunuyorum.cok saqol paylasdin icin hikayen umut oldu.rabim buyukdur,kularini skintida koymaz kime ne zaman verdiyi belli olmaz.

bir mucizede benden sizlere umut olsun inş. bende 7 yılık evliyim 2 başarısız tüp bebek denemesi yıkılan hayaller artık olmayacak heralde diyip moral bozuklukları derken veeeee sürpriz bir gelişme hamileyim sonunda çok şükür rabbim isteyen herkese en kısa zamanda nasip etsin inş. tarif edilmez bir mutluluk.
bu arada kendi uyguladığım bişeyi paylaşmak isterim sizlerle. ben aralık ayında hergün 1 tane olmak üzere 40 tane meryem suresi okudum yani 3 şubata kadar adet olduğun zaman yerine başkası okusun dediler bana ama ben yinede kimseye okutmadım adetim bitince kendim devam ettim 3 şubatta bitti ben mart ayında hamile kaldım allahıma binlerce şükürler olsun.:19::19:

Merhaba,
Tup bebek merkezi arastirmasi icindeyim. ASM uze r inde duruyorum zannedersem siz orada bir tedavi gecirmissiniz ve cocugunyz da var Allah bagislasin.
Basarili denemeniz ASM de mi oldu yoksa baska bir yerde mi?

Simdiden tesekkur ediyorum

Back
X