6 yıl sonra ikinci ameliyatımı oldum :( burnum çok güzel olmasına rağmen

tebrik ediyorum hem özgüvenin hem olumlu mesajların yorumların için . burnunda çok güzel olmuş ilk ameliyatında da güzelmiş maşallah pek bir beğendim. değişimin de çok iyi olmuş özellikle kaşların. kaşların kendi kaşların mı bir şeyler yaptırdın mı ? dudak dolgusu sürekli yaptırınca sabitleşiyor mu yoksa sürekli yeniliyormusun ?

tebrik ediyorum hem özgüvenin hem olumlu mesajların yorumların için . burnunda çok güzel olmuş ilk ameliyatında da güzelmiş maşallah pek bir beğendim. değişimin de çok iyi olmuş özellikle kaşların. kaşların kendi kaşların mı bir şeyler yaptırdın mı ? dudak dolgusu sürekli yaptırınca sabitleşiyor mu yoksa sürekli yeniliyormusun ?
Dudak dolgusunu ben de merak ediyorum açıkcası

Aynı doktorum orhan sanisoğlu öyle ünlü doktoru vs değil ki onlardan daha korkuyorum ben.. çok para kalit demek dğildir ya da isim yapmaları benim risk taşımadığım anlamına da gelmez.tüm hastanesi orhan beye yaptırdı personelle konuşun hepsi gelio gösterir burnunu zaten :) ve kapısının önünde her gün onlarca esttikli kadın vardır kbbci hem görünüşe hem nefese çok dikkat ediyor.bakalım bu nasıl olucak aşırı kalkık şuan berbat görünüyor :))) napalım bekleyeceğiz yine bu işinde yorucu kısmı bu zaman istiyor hemde uzunca
Bende Orhan beye oldum burnumun çok hatası var düzeldi mi burnunuz ne durumdasınız konuşabilir miyiz

Kızlar bugün altıncı günüm alöı,tamponlar ve dikişler alındı.şuan duştan çıktım saçımı taramadım dahi sıcağı sıcağına paylaşıyım dedim.deliklerde asimetri sorunu var ve kanatlarda düzeleceğini ümit etmekten ve zamana bırakmaktan başka çare yok maalesef :KK43: eskisinden iyiyse sıkıntı yapmaya gerek yok..mükmmel olmak zorunda da değil diyorum be ağlamaya gidiyorum :p şaka evet sorun yapacağım ama oturup takılmam kendimi teselli etmeyi iyi bilirim ben:anne: hatırlatmak için ön profili yükledim tekrar

Dudak dolgunu nereye ve ne kadar yaptirdiin. Burun ameliyati olduktan snra ince dudaklarim cok ortaya cikti ve seninkiler cok basarili

Kesinlikle tekrar tekrar düşünün arkadaşım ameliyat oldu aynı sorunlardan müzdarip nefes alma problemi vardı düzelmedi aylar geçmesine rağmen ve estetik olarak çökme oldu burnu hiç hoşuna gitmiyor sürekli ağlıyor revizyon için farklı bir doktora bakıyor. Her suçu hastaya atıyor ve ilgisiz. Hastane deseniz arkadaşımı ameliyata götürdüler yanındaydım ve spor ayakkabı ile ameliyathaneye girdi içerde kendi kullandıkları terlikleri verdiler ameliyathane değil yol geçen hanı sanki gelen giden bir olmuyor mikrop kapmamak elde değil orada. Ameliyattayken arkadaşım bizi odaya koydular odanın her yeri katman katman toz çok ciddi söylüyorum iyice düşünüp karar verin.

Back
X