Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yazdiklariniz için teşekkürler bayanlar.
babası aldatan cocuguna kadar hepsini döven birisidir. ona söylediğimde bak sende öyle oluyorsun dediğimde ne olmuş annem babam 27yıldır evli çocuklarında sagligi yerinde kızım için o da alışır diyor. oysa ablası reflu hastası, kendisi sinir agresif, kardeşi ot içiyor, en küçük kardeşi 14 yaşında ve 5kez felan okulda çocuk dövdüğü için polislik oldu. dün son kez şans vereyim dedim adamın beni suçladığı şeyler akla alınmayacak şeyler. ben şu yemeği istiyordum sen o gün yapmiyordun. bu dövmek için neden değil diyorum senin için değil ama bir erkek için evet diyor.
halen yaptıklarınin farkında değil mantikli düşünürse en doğru karar ayrılmakmis, beni daha önceleri ciddiye almamış gitmez diyormuş şimdi gittiğimi anlamış seviyormuş fakat barışalim bir daha olursa ayrıl diyor. yapmak istemeyen hiç olmayacak der. ve ben yapılanları fıstık unutamadığım ve sabrım taştığı için bu kararı aldim. tekrar olsa yeniden başlasak bile bu yaralarin bir kaç sözle kapanacagini sanmıyorum.
bir arkadaş damarına mı basıyordun acaba demiş, herhangi norma bir tartismada sözleri tükenince kullandığı yöntemdi o... bugün davayı açtım, sabah bana yolladığı mesaj umarım köpek gibi geri dönmezsin...
etrafımdaki herkes barış, çok pişman, seni deli gibi seviyor diyor oysa ki hergün arayıp sabah bir sürü laf söyleyip akşam yatağa tek gittiğinde bana mesaj yazıp seni seviyorum, sensiz yapmıyorum diyor.
herkes nasıl sevgin biter, sevgi herşeye değer ve yeter diyorlar. bir kerede silmedim ki yıllardır savaştım...
yıllardır hep bir şans daha verdim. çocuğunu düşün bir onda, bir sende. babasız büyüyecek diyorlar. peki böyle buyumesi daha sağlıklı mı tabiki hayır. ileride evlenirsen o da seni dövebilir diyorlar, bizim türk milletindeki zihniyet ışte, daha boşanıp bir hayat kurmadan etkili düşünmeleri.
ben kızımla bir hayat cizmek istiyorum. illa bir erkek olması gerekmiyor ki yanimda. üstelik bir daha hiç bir erkek bize bağırıp, bizi korkutamayacak. bunları tekrar yaşamak istemiyorum. evet şimdi çok pişman ama gelip bana diyebiliyor sa o insan evet pismanim ama nereye kader kendimi geri tutabilirim diyorsa, kendine güvenmiyorsa ben nasıl güvenebilirim ki ona! evet sevmek çok güzel, ama sevgi vardır mutsuz eder sevgi vardır mutlu eder ve biz aynı çatı altında mutlu olamadık. bu kadar zor mu bir kadınin erkekten ayrılma istemesi, illa aldatması mı gerekiyor. kadın haklı olması için?
çok yazık, herkes böyle erkeklerin arkasında olduğu sürece böyle şiddet uygulayan erkekler kendilerini hiç suçlu görmeyecek.
kendi evimdeyim, kızımın kreşi evin kaprisinda, tek mantikli düşünüpte aldığı karar bu oldu gerçi ailesi demediğini bırakmadı o gitti ben evde kaldım diye ama...
cik dese bugün çıkar giderim...
Merhaba kizlar...
Evet geride kalan 6 yil ve simdi bosanma davasini yarin aciyorum. Esim ilk tanistigimiz zamanlarda cok sinirliydi fakat bana zarar vermez sinirlendiginde etrafina zarar verirdi , ileride ya banada vurursan dedigimde sana kiyamam derdi ... Evlendik ve 3 yasinda bir kizim var. En son darbeyi bundan üc hafta önce ben uyurken gelip sirtima vurmasi oldu. Kahveye gitti ben gel dertlerimizi konusalim dememe ragmen ve kahvede oldugu icin aramisim diye geldi aksam ben uyurken sirtima vurdu. Bogazimi sikmalar, yapma etme diyorum cocuk diyorum her defasinda hic dinlemedi. Kizim artik o bagirdigi veya sinirli baktiginda kulaklarini kapatip etrafa kaciyordu, ben tirnaklarimi yiyor bazen günlerce yemek yiyemiyor, olanlari düsünürken elim ayagim titriyordu...
En sonunda cesaret buldum ve bosanma karari aldim. Simdi herkes bana karsi , onu o kadar melek gibi gösterdim ki etrafimdaki insanlara. Biz öyle ögrendik cünki dört duvar arasinda olan dört duvar arasinda, kari koca arasinda kalir diye. Kimse bilmez, kimseye söylenmez diye. Simdi herkes cok mutluydunuz niye affetmiyrosun diyor.. Cocuk var diyor. Oysaki cocugum daha kötü duruma düsüyordu ...
Ben daha kötü oluyordum...
Hayat böyle devam etmiyordu ve günler gecmek bilmiyordu , hep lanet okuyordum hayatima yataga girdigimde.
Cok zor günler gecirecegim biliyorum ama gececek bu günlerde!!
aslında o kadar hata ki evin içinde aslında şeytan olan birini dışarda melek gibi göstermek..neden kendınden ödün verdin ki neden kötü bilsin insanlar melek gibi adam hata sibserde diyecekler insanoğlu dillerinin kemiği yok konusurda konusur
neyse herşey gelir gecer hakkında hayırlısı olsun bundan sonrakı adımlarının daga saglam olması dileğiyle allah çürük tahtaları yoluna cıkarmasın
Çok ama çok zor bir durum. Keşke böyle olmasa, herşey sözlerle, cümlelerle çözülebilse,insanlar makul olsa, aileler yapıcı olsa olmadığı yerde nokta koymayı sahip çıkmayı bilse. Ama malesef değiller.
Çok şükür hiç böyle bir şey yaşamadım,çok şanslı bir evliliğim var.Kimse de yaşasın istemem.Yaşayan da bir an önce uyansın isterim bu kabustan.Bu saatten sonra eşini,kendini,evliliğini,aileleri sorgulamak; yargılamak,bir şeylerin ihalesini birilerine yıkmak anlamsız.Çünkü hiç bir şey senin içinde kırılan cam parçalarını birleştirip eskisi kadar sağlam hale getiremez.
Sadece ailenin hatalı olduğunu sanmıyorum.Elbette sende de hata vardır.Eşinin evlenmeden öncede şiddet uyguladığını; ama sana dokunmadığını yazmışsın.Ne kadar sana kıyamam desede, bu derece agresif,bu kadar sinirli kendini kontrol edemeyen bir adam sende soru işaretleri yaratmalıydı.Düşünmeli,fikirlerine değer verdiğin, saydığın bir arkadaşın,ablan,aile dostun varsa paylaşmalı akıl almalıydın.Soru işaretlerin varsa süreci biraz uzatmalıydın.Belki diyorsunki tuzun kuru sana konuşması kolay inan hiç değil, senin yerine koydugumda kendimi ilk aklıma gelenler bunlar.Bazen aşk,sevgi yetmez ya bu öyle bir durum.
En azından keşke bebek sahibi olana kadar biraz pürüzler düzeliyor mu diye bekleseydin.Çocuğunun da ruhunda bu kadar yara açmazdın.Evet çok şükür ki evlat sahibisin; ben evlat sahibi olmak için çırpınıyorum muazzam bir dayanak hayatında ama onun için ne kadar can yakıcı şuan ve daha ilerde daha da olacak.
Yine de geçmişi konuşup tartışmak anlamsız. Umuyorum ki bir an önce biter bu kabus senin için, kızınla çok mutlu,huzurlu bir yol çizersin.
Eğer çalışmıyorsan, yaşın gençken bir iş tuttur,ekonomik özgürlüğünü elde et, kızınıda kendinide kimseye muhtaç etme.Kaşığın ucuyla verip sapıyla çıkarmalarına ailen dahi olsa müsade etme. Migrostan alma da BİM'den al, Pastavilla yeme de Nuhun Ankara ye ama kafan huzurun yerind eolsun.
İnşallah güzel haberlerini alırız.Sevgiler.
bıgun ıyıce kendını kaydebdıp bıkçaklasa ne olucaktı,ıyıkı boşanıyosunuzetrafımdaki herkes barış, çok pişman, seni deli gibi seviyor diyor oysa ki hergün arayıp sabah bir sürü laf söyleyip akşam yatağa tek gittiğinde bana mesaj yazıp seni seviyorum, sensiz yapmıyorum diyor.
herkes nasıl sevgin biter, sevgi herşeye değer ve yeter diyorlar. bir kerede silmedim ki yıllardır savaştım...
yıllardır hep bir şans daha verdim. çocuğunu düşün bir onda, bir sende. babasız büyüyecek diyorlar. peki böyle buyumesi daha sağlıklı mı tabiki hayır. ileride evlenirsen o da seni dövebilir diyorlar, bizim türk milletindeki zihniyet ışte, daha boşanıp bir hayat kurmadan etkili düşünmeleri.
ben kızımla bir hayat cizmek istiyorum. illa bir erkek olması gerekmiyor ki yanimda. üstelik bir daha hiç bir erkek bize bağırıp, bizi korkutamayacak. bunları tekrar yaşamak istemiyorum. evet şimdi çok pişman ama gelip bana diyebiliyor sa o insan evet pismanim ama nereye kader kendimi geri tutabilirim diyorsa, kendine güvenmiyorsa ben nasıl güvenebilirim ki ona! evet sevmek çok güzel, ama sevgi vardır mutsuz eder sevgi vardır mutlu eder ve biz aynı çatı altında mutlu olamadık. bu kadar zor mu bir kadınin erkekten ayrılma istemesi, illa aldatması mı gerekiyor. kadın haklı olması için?
çok yazık, herkes böyle erkeklerin arkasında olduğu sürece böyle şiddet uygulayan erkekler kendilerini hiç suçlu görmeyecek.
kendi evimdeyim, kızımın kreşi evin kaprisinda, tek mantikli düşünüpte aldığı karar bu oldu gerçi ailesi demediğini bırakmadı o gitti ben evde kaldım diye ama...
cik dese bugün çıkar giderim...
Evet cok salaklikti yaptigim. Öyle gördük , yanlis büyütüldük! Kari - Koca arasinda olan dört duvar arasinda kalir, kimseye gösterilmez kötü olundugu küs olundugu denildi hep. Kisacasi anne-babalarimiz bizi bu duruma sürükledi. herseyi yutup kadiniz ya oturup kösede susmayi ögretti. Ben kizima bunlari ögretmeyecegim. Herseyin cözülebilecegi, savasmasi gerektigini ama artik anlamini yetirmisse savasmak istedigi zaman arkasinda olacagimi gösterecegim ona...
Aksamlari rahat uyku uyumak, o insani hissetmemek, gün icerisinde huzurlu omlak cok güzel bir duygu!!
Ben yurtdisinda yasiyorum bunu söylemek utanc verici ama buradaki türkler cok geri kalmis. Nisanliyken ayrilmak hic bir zaman güzel karsilanmaz, laflanir ayiplanirsin!! Evlenecegin isnanla iliskiye girmemis olsan bile!! Ailem milleti cok takar , etrafimdaki herkes cok takar ve ben hep millet millet diyerek yasadim ve öyle büyütüldüm! cok zor bir durum gercekten !! Kendi hayatimi onlarin önüne serdim resmen!
Nisanliyken beraberken pembe gözlükle hic birseyi görmüyor , kör oluyrsun sanki... Evliyken o siddete maruz kalirkende farkinda degilsin bir cok seyin simdi tek basina olup geri baktiginda herseyin tamamen farkina variyosun, cok aci verici ama gercek bu!!
Kizimi dogurduguma hic bir sekilde pisman degilim, sadece keske hic birsey onun gözünün önünde olmasaydi diyorum. Bundan sonra hayati huzurlu ve mutlu yasayacak benimle INSALLAH.
Calisiyorum zaten maddi yönde bir zorlugum yok, tam tersine esimden daha fazla kazaniyorum daha az calismama ragmen!
Hersey daha güzel olacak buna inaniyoruM!!