lor bişi söleyin korkuyorum 5 hafalık olcaz pzartesi hem randevumuz var keseye bakılcak çokkkkk sancım var geçermii 6 yıldan sonra kaybetmek istemiyorummmmm 3 gün önce hafif kanam oldu dr yatsın demiş offffffff ölüyorum yahu dr ilaçta vermedi yeni diee yardım edin lütfennnnnnnnnnnnnnn
lor bişi söleyin korkuyorum 5 hafalık olcaz pzartesi hem randevumuz var keseye bakılcak çokkkkk sancım var geçermii 6 yıldan sonra kaybetmek istemiyorummmmm 3 gün önce hafif kanam oldu dr yatsın demiş offffffff ölüyorum yahu dr ilaçta vermedi yeni diee yardım edin lütfennnnnnnnnnnnnnn
benim de olmuştu ilk haftalar sancım..
sadece yemeğe ve tuvalete kalkacaksın demişti dr.
1 hafta yatmıştı öyle geçmişti sonra.
bence sen dra git bir görün yine de
ben hamile olduğumu bilmiyordum inanılmaz kasık ve sırt ağrım olmuştu.ya çok ciddi üşüttüm,ya bel fıtığı başladı diyordum.iki büklüm olup kalıyordum o kadar.sonra öğrendim ki hamileymişim,kimi kadınlarda hamileliğin ilk haftaları oluyormuş,belirtiymiş yani.korkma ama yine de çok yorma kendini.ben o ağrılara rağman hep sokaklardaydım,bir de kalabalık yatılı misafirim vardı,yoruluyordum,düşün.
ben ilk hamileliğimde kasık ağrısından yürüyemiyordum nerdeyse. ve hemen hemen 4 ay sürdü. kasık ağrısından korkma bence ama kanama için progestan verir belki. benimde 2 hafta önce kanamam oldu. progestana başladık ve doğuma kadar içicekmişim. ınşallah sağlıklı bir şekilde alırsın bebeğini kucağına. Allahın izniyle hiçbir şey olmaz inşallah. dinlen sen.
allh razı olsun kızlarrrrrr o günlleri görürmüyüm acaba inşşlhhhhhh bu günde sol bacağımın kasıkla birleştiği yer ağrıyon inşlh bişi yoktrda yarın görürüm minişimi:)