• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

6 yilimi sildim,terkettim

Ozlem_kk_

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
5 Ekim 2015
16
1
1
30
Arkadaslar merhaba hic arkadasim yok derdimi kimseye anlatamiyorun. 21 yasindayim. 15 yasinda tanistim hayatimin askiyla.. Gecen sene nisanlandik. Tek yasiyo maddi durumlardan evlenemiyoduk hep yaninda oldum evlenemiyoruz diye madde kullaniyodu hep biraktim diyodu bana yakaliyodum yalan soyluyodu.. Gözumle gordugumden süphe ettirdi bana ona inandim. Bayramdan once son bi sans vermistim dün yine yakaladim yine yalan soyledi telefonunu kirdim. darmaduman ettim evi mektuplari gelinligimi herseyi parcaladim yaktim. Sonra ciktim.. Gelmedi pesimden.. Hala ses soluk yok.. Su an evinde degil isigi yanmiyo eve girdim toplamamis heryer cam kirigi yanik esyalar falan dokunmamis hic.. Hayatimi mahvetti bu yasta cöktüm. Evlenirsem duzenli hayati olursa düzelir mi sizce isterse bi sans vermeli miyim? Hemen dugunsuz nikahla evlenip eve baglayabilir miyim? Ya da unutmali miyim? Kolay degil onunla büyüdüm.. Disardan bi göze ihtiyacim var yardim edin..

Valla o sizin evlenmenizle olacak is degil bence. Once o kafasinda bitirmeli hadi evlendin gene yakaladin bide o kafayla sana zarar wermeye kalkarsa ne yapacaksin allah korusun cok zor once o kendi tamam bitti artik deyip tedavi olacakki bence ondan sonra dusunun ewliligi..

Arkadaslar merhaba hic arkadasim yok derdimi kimseye anlatamiyorun. 21 yasindayim. 15 yasinda tanistim hayatimin askiyla.. Gecen sene nisanlandik. Tek yasiyo maddi durumlardan evlenemiyoduk hep yaninda oldum evlenemiyoruz diye madde kullaniyodu hep biraktim diyodu bana yakaliyodum yalan soyluyodu.. Gözumle gordugumden süphe ettirdi bana ona inandim. Bayramdan once son bi sans vermistim dün yine yakaladim yine yalan soyledi telefonunu kirdim. darmaduman ettim evi mektuplari gelinligimi herseyi parcaladim yaktim. Sonra ciktim.. Gelmedi pesimden.. Hala ses soluk yok.. Su an evinde degil isigi yanmiyo eve girdim toplamamis heryer cam kirigi yanik esyalar falan dokunmamis hic.. Hayatimi mahvetti bu yasta cöktüm. Evlenirsem duzenli hayati olursa düzelir mi sizce isterse bi sans vermeli miyim? Hemen dugunsuz nikahla evlenip eve baglayabilir miyim? Ya da unutmali miyim? Kolay degil onunla büyüdüm.. Disardan bi göze ihtiyacim var yardim edin..
iyi etmişsin uyuşturucu kullanan adam her şeyi yapar herşey beklenir.

Hani evlenince bitirir kafasinda da sorumluluk alir diyorum. Maddeyi birakir ama yalanlari yasattiklari nasil geccek..

adam kafayı bulunca döver de söver de aldatır da çalar da çırpar da korkarım öylesinden.

Gelecegimi planladigim evi darmaduman ettim elime hep cam batti canim yaniyo napicam bilmiyorum :'(

Hani evlenince bitirir kafasinda da sorumluluk alir diyorum. Maddeyi birakir ama yalanlari yasattiklari nasil geccek..
Simdi birakmayan evlenince hic birakmaz.Adam kendi sorumlulugunu alip maddeye bagli sen diyorsun sorumluluk alinca birakir .Yasattiklarida zaten tahminimce madde yuzundendir.

Allah askına bu yasta niye kendinize bunları yapıyosunuz
Başınıza bela mı arıyosunuz
Sokakta erkek mi yok hayat boyu madde bağımlısı mı avutacaksınız
Yaşınız biraz daha büyüse ne kadar saçma bi hayalin peşinde koştuğunuzu anlardınız
Yapmayın lütfen ya kimse değişmez asla

Bence siz müttefik arıyorsunuz. Aslıda zaten barışma ve evlenme niyetindesiniz bu apaçık ortada fakat birinin de size istediğiniz cevabı vermesini bekliyorsunuz. Üzgünüm o kişi ben de değilim. Evlenince hersey düzelir çocuk yapınca herşey düzelir.. öyle bir dünyayok malesef. Kişi neyse o dur. Bir bardaktan iki bardaklik su çıkmaz. Sevgiliniz hem madde için tedavi olmalı hem de psikolojik tedavi olmalı. Bu süreçleri başarıyla tamamlamali bunu da size inandirmali vs vs vs yıllar süren istikrarlı bir tedaviden sonra ona hayatınızı emanet etmelisiniz. Tabiki bu yazılanlar birsey ifade etmiyor siz de yaşayıp göreceksiniz... Başarılar dilerim umarım dilediğiniz gibi olur

İyi ne diyelim şimdi, tedavi olur bırakır evlen dememizi bekliyosun ama bunları burda kimseden duyamazsin bence.

Back
X