Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tamam onunla evlenmeyin, ama onu bir başına da bırakmayın. Bu düştüğü durumdan nasıl çıkabilir ki? Tedavi olmasına yardımcı olun fakat hayatınızı birleştirmeyin.Haklisiniz duymak istediklerim bunlardi![]()
Oyle mi gercekten.. Sanki artik hicbisey guzel olmicak gibi. Kokusu yok gozleri yok onunla uyumak yok.. Bende yok olucam gibi..6 yilinizi silmediniz, hayatinizin geri kalanini kazandiniz.
Yapmiyorum diyo yalan soyluyo devam ediyo kandirmaya calisiyoTamam onunla evlenmeyin, ama onu bir başına da bırakmayın. Bu düştüğü durumdan nasıl çıkabilir ki? Tedavi olmasına yardımcı olun fakat hayatınızı birleştirmeyin.
Birlikte tedaviye başlamazsanız bir daha yüzünüzü göremeyeceğini söyleyin. Biraz korkutun onu. Ama tedaviye başlarsa da onun yanında duyacağınızı belirtin. Kimse böyle bi illete düşmek istemez. Böyleyken de terkedilmek... Bir de onu buna ne itiyor buna da bakın bir.Yapmiyorum diyo yalan soyluyo devam ediyo kandirmaya calisiyo
Evlenince daha beter olurHani evlenince bitirir kafasinda da sorumluluk alir diyorum. Maddeyi birakir ama yalanlari yasattiklari nasil geccek..
O gelince biraz reddedip tedavi hakkında şart sunarsınız. Yıllarınızı birlikte geçirmişsiniz, iyisiyle kötüsüyle bi aşk yaşamışsınız. Bunun hatırına onu bi bataklıkta bırakmayın bence.Maddiyattan evlenememiz itiyo bu duruma onu.ama simdi bukadar sey yaptim gider ben konusursam birakamiyo beni nasilsa deyip kadirmaya devam eder gibi geliyo onun gelip konusmak istemesi lazim demi
gelmezse..O gelince biraz reddedip tedavi hakkında şart sunarsınız. Yıllarınızı birlikte geçirmişsiniz, iyisiyle kötüsüyle bi aşk yaşamışsınız. Bunun hatırına onu bi bataklıkta bırakmayın bence.
Gelecek...Ya ge
gelmezse..
Sinir halinde üstüne gelmek istemeyip sakinleşmeyi bekliyordur belki de. Dediğinize göre adam evlenemiyor diye nasıl içlenmiş batağa düşmüş, çıkamıyor...Evden ciktim gttim gelmedi pesimden.. Elimi kestigimi gordugu halde..