• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

6 yilimi sildim,terkettim

Canım önce tedavisini olsun, kesin biraksin. Böyle devam ederse sen hep üzülürsün.

Haklisiniz duymak istediklerim bunlardi :KK43:
Tamam onunla evlenmeyin, ama onu bir başına da bırakmayın. Bu düştüğü durumdan nasıl çıkabilir ki? Tedavi olmasına yardımcı olun fakat hayatınızı birleştirmeyin.

Yapmiyorum diyo yalan soyluyo devam ediyo kandirmaya calisiyo
Birlikte tedaviye başlamazsanız bir daha yüzünüzü göremeyeceğini söyleyin. Biraz korkutun onu. Ama tedaviye başlarsa da onun yanında duyacağınızı belirtin. Kimse böyle bi illete düşmek istemez. Böyleyken de terkedilmek... Bir de onu buna ne itiyor buna da bakın bir.

Maddiyattan evlenememiz itiyo bu duruma onu.ama simdi bukadar sey yaptim gider ben konusursam birakamiyo beni nasilsa deyip kadirmaya devam eder gibi geliyo onun gelip konusmak istemesi lazim demi

Benim kardesim madde bagimlisiydi, biz cok zor gunler yasadik. Kac sefer tedavi olmasina ragmen hep teselliyi yine o maddelerde aradi. Kriz anlarinda bambaska bir insan oluyordu. Kardesimle birlikte bizimde omrumuzden omur gitti. Tedavi olsa bile nisanliniz her zaman bir geriye donme ihtimali var. Yillarca kullanmayipta tekrardan baslayanlar cok var. Benim kardesimin sonu iyi bitmedi. Nisanlinizin bir an once tedavisine baslamasi lazim fakat maalesef hicbir zaman tamamen bittigine dair bir kesinlik olmayacak hayatinizda. Hep bitirip tekrar basliyorsa cok cabuk eskiye donmeye meyilli demek ki. Ki bu tedavisini bin kat zorlastirir ve temizlenme surecini ancak uzatir. Bu yola girecekseniz de cok cetrefilli bir yol sizi bekliyor. Beraber psikologlar, psikiyatristler, hastaneler uzun baya uzun bir sure yillarca normal bir hayatiniz olmayacak.

Asla bu insanla evlenmeyin, siz de mahvolursunuz. Bu olaylari yasamis bir insan olarak konusuyorum yapmayin. Yaninda destekcisi olun tamam ama su an boyle bir donemde evlilik asla olamaz. Ona bunu boyle anlatin. Boyle durumda bir insan asla evliligi surduremez.

Maddiyattan evlenememiz itiyo bu duruma onu.ama simdi bukadar sey yaptim gider ben konusursam birakamiyo beni nasilsa deyip kadirmaya devam eder gibi geliyo onun gelip konusmak istemesi lazim demi
O gelince biraz reddedip tedavi hakkında şart sunarsınız. Yıllarınızı birlikte geçirmişsiniz, iyisiyle kötüsüyle bi aşk yaşamışsınız. Bunun hatırına onu bi bataklıkta bırakmayın bence.

Her gun seni gorunce bikar.Halam boyle birini sevdi ve evlendi...köpek gibi süründü Bosanip bebeğiyle ortada kaldi.Evlilik kimsenin yanlişini doğru, eksiğini fazla yapmaz.

sakın sakın sakın.. Yakarsın kendini. Ona hiç bişey olmaz olan sana olur. Bırakır düzelir bana ihtiyacı var falan deme, dediğim şey çok katı gelebilir ama bencillik yap kendini düşün. Ne koca olur, ne baba. İlerde çok pişman olursun ama iş işden geçmiş olur. Gençsin evet ilk aşkın ama bırak öle ilk aşkın olarak kalsın. Hayatını mahfetme canım buna asla değmezzz

Evden ciktim gttim gelmedi pesimden.. Elimi kestigimi gordugu halde..
Sinir halinde üstüne gelmek istemeyip sakinleşmeyi bekliyordur belki de. Dediğinize göre adam evlenemiyor diye nasıl içlenmiş batağa düşmüş, çıkamıyor...

Sen kendi hayatınla oynuyosun çok pişman olursun, böle bi konuda duygusallığa yer yok bana kalırsa. Evlendiğinde buraya çok çok büyük sorunlarla geri dönceğinin garantsini veriyorum sana. Sen kendini düşünmezsen kimse düşünmez

Konu sahibi siz aklınıza koymuşsunuz. Yapacak bir şey yok. Biz ne desek boş herşeyi yapmışsınız yıkmışsınız hala gelir mi ? diyorsunuz. Hala aklın onda ve size gelirse affedeceksiniz. Eğer sonunuzun kötü olmasını istiyorsanız devam edin.

Back
X