• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

6 yilimi sildim,terkettim

Arkadaslar merhaba hic arkadasim yok derdimi kimseye anlatamiyorun. 21 yasindayim. 15 yasinda tanistim hayatimin askiyla.. Gecen sene nisanlandik. Tek yasiyo maddi durumlardan evlenemiyoduk hep yaninda oldum evlenemiyoruz diye madde kullaniyodu hep biraktim diyodu bana yakaliyodum yalan soyluyodu.. Gözumle gordugumden süphe ettirdi bana ona inandim. Bayramdan once son bi sans vermistim dün yine yakaladim yine yalan soyledi telefonunu kirdim. darmaduman ettim evi mektuplari gelinligimi herseyi parcaladim yaktim. Sonra ciktim.. Gelmedi pesimden.. Hala ses soluk yok.. Su an evinde degil isigi yanmiyo eve girdim toplamamis heryer cam kirigi yanik esyalar falan dokunmamis hic.. Hayatimi mahvetti bu yasta cöktüm. Evlenirsem duzenli hayati olursa düzelir mi sizce isterse bi sans vermeli miyim? Hemen dugunsuz nikahla evlenip eve baglayabilir miyim? Ya da unutmali miyim? Kolay degil onunla büyüdüm.. Disardan bi göze ihtiyacim var yardim edin..

ya tabii UNUTMALISIN! madde bağımlısı bir adamdan gelecek beklememen lazım.
ayrıca neden düzelsin? zaten kaç kere yakalayıp devam etmişsin.
böyle biri dü-zel-mez!

ben de benzer bir şey yaşadım. sadece madde ile kalmaz o, ilerde şiddet de olur aldatma da olur inan herşey olur. madde, sigara ya da alkol gibi değil insanın karakterini değiştiriyor.

benim eski erkek arkadaşım tamamen değişmişti.... çok iyi bir insanken çok kötü biri oldu çıktı. beni bir dövmediği kaldı ben çok sustum. şimdi pişmanım keşke susmasaydım. sonra başka şeyler oldu ayrıldım. 2 yıldır görmüyorum.. keşke böyle olmasa ama şükret ki Allah gerçek yüzünü gösterdi evlenmeden. seni korudu yani... böyle bak olaya. o da koskoca bir insan. madde kullacağına gidip çalışsaymış. suç sende değil, kendini üzme suçlama. böyle bir insanla evlenilmez. ilerde çocuklarının böyle bi babası mı olsun istiyorsun...

Allah yardımcın olsun, tüm kötülüklerden korusun seni..

Hani evlenince bitirir kafasinda da sorumluluk alir diyorum. Maddeyi birakir ama yalanlari yasattiklari nasil geccek..
yanlış diyosun ama... öyle olmasını istiyorsun ama öyle olmayacak emin ol.. bitmişken bitir. beraber büyümüş olabilirsin ama o olmasada büyüyecektin dmi...

Arkadaslar merhaba hic arkadasim yok derdimi kimseye anlatamiyorun. 21 yasindayim. 15 yasinda tanistim hayatimin askiyla.. Gecen sene nisanlandik. Tek yasiyo maddi durumlardan evlenemiyoduk hep yaninda oldum evlenemiyoruz diye madde kullaniyodu hep biraktim diyodu bana yakaliyodum yalan soyluyodu.. Gözumle gordugumden süphe ettirdi bana ona inandim. Bayramdan once son bi sans vermistim dün yine yakaladim yine yalan soyledi telefonunu kirdim. darmaduman ettim evi mektuplari gelinligimi herseyi parcaladim yaktim. Sonra ciktim.. Gelmedi pesimden.. Hala ses soluk yok.. Su an evinde degil isigi yanmiyo eve girdim toplamamis heryer cam kirigi yanik esyalar falan dokunmamis hic.. Hayatimi mahvetti bu yasta cöktüm. Evlenirsem duzenli hayati olursa düzelir mi sizce isterse bi sans vermeli miyim? Hemen dugunsuz nikahla evlenip eve baglayabilir miyim? Ya da unutmali miyim? Kolay degil onunla büyüdüm.. Disardan bi göze ihtiyacim var yardim edin..

Vazgeç bence yakalım diyorsun yalan söyliyor ve madde bagimligi yol yakınken evlenince daha kotu gibi olur şimdide kadar vazgeç se geçerdi hayırlısı olsun Hakkı'nızda

O işler öyle kolay değil.
Bağımlılık sana olan aşkından galip gelir maddeye koşar.
Sen de ağlayarak yol gözlersin.

Benim eniştem böyleydi.
Ablam bir çocuğu ile 29 yaşında dul kaldı.
Evlilik ne bilemedi zaten.
Rezillik çekti evlilik boyu da.
Biz de onunla birlikte ailecek çektik.

Maalesef yanında ol, sevginle destek ol diyemeyeceğim ben. :(
Kendini yakma diyeceğim..
Allah onu da kurtarsın, o kötü yoldan dönsün inşallah..

Ama inşallah ile, acaba ile evlilik yoluna girmemelisin sen.

Evden ciktim gttim gelmedi pesimden.. Elimi kestigimi gordugu halde..

Elini kestiğini görecek halimi var onun?

Belki kafası iyiydi ne yaşadınız niye ortalık darmaduman oldu anlayamadı bile o an.

Bilemezsin.

Benim gözlerim bizzat şahit oldu madde bağımlısı insanın ne kadar şuursuz,
gözleri açık ama kendinde olmayan hallerine. Uzun uzun konuşup muhabbet bile etmiş insanım.

Eve gelmez yol gözlersin. Gelir kapıya elin herifleri ile dayanır.
İlk kez gördüğün orda burda tanıştığı adamı karısının olduğu eve getirir neler olabilir düşünmeden.

Tedavi için hastaneye yatırırsın oradan da kaçar.

Ayrılmak istersin, bırakmaz.
Üstüne çocuk olur seni peşinden getirmek için çocuğunu kaçırır.
Nelere nelere şahit oldum.

Normal halinde çok iyi bir insandı evet.
Ama sadece normal halleriyle olmuyor evlilik..

Yakma kendini yazık etme..
Kendine mi yansan ailene mi bilemezsin.

Kurtulduğuna say olmuyosa zorlama..

bence evlenme evleneceksende cele etmemelisin ilerde "biliyordun evlenirken kabul ettin " der ve mecbur kaldıgın bir hayatı yaşarsın ipler onda olur. daha yaşın çok küçük biraz bekleyin tedavi olmassan evliliği unut deyin ve arkasında durunun bu lafın eğer gerçekten evlenmeyi istiyorsa o da kendine çeki düzen verir. inanın unutuluyor Allah korusun ölüm acısn abile alışıyor insan bunu yaşayarak görüyorun ben unutursun desem de şimdi inanmassın ama gerek bu canım belki olmadıgına şükredersin

şöyle düşün eğer sana dönseydi belkide duygusalığına kapılıp affedicektşn onu ve eğer affetseydin yine aynı sorunlar olucaktı yine aynı tartışmalar böyle olmasındansa ondan kurtulman daha iyi değil mi?

Daha yasin 21. Evlenme hemen, evlenince hic bir halt olmuyor.
Sorumsuz erkek evlenincede sorumsuz söyleyeyim sana.
Cok seviyorsan tedavi icin zorla. Ailesini sok devreye. Ama tamamen kurtulsun bu pislikten. En az 3-4 sene.
Baktin ki gecti, kurtuldu, düzeldi. O da mutlu olur hayatindan, sonrada evlenirsiniz.
Evlilikle uyusturucu birakilsaydi, doktorlar uyusturucu kullananlara evliligi önerirlerdi. Dünya savasiyor bu uyusturucu meretiyle, cözümü olsa profesörler coktan sunardi evlilik cözümünü.

kurtarmaya bak olursa olur olmazsa olmaz
evlenirsem geçer diye bir şey yok canım
bu konuda kocaman yanılır ve hayal kırılığıyla kalırsın
yardım etmek istiyorsan tedavi olmasını istemen ve sonra
yolunuza bakman meretten tamamen kurtulduğunu görmen
bir işe gidip çalışmış olması lazım

canım aklını başına al ayrıl lütfen hayatını mahvetme.

Deneme bile
Hayatımın aşkı denilen şey bir masaldan ibarettir
Üstelik madde bağımlılığı öyle evlilikle falan düzelecek bir şey değildir
Koşarak uzaklaş koşarak ...

Back
X