- 8 Haziran 2021
- 7
- 4
- 1
- Konu Sahibi zeynep0011
-
hemen güvenme derim belkide bu durumlar gerçek6 yıllık uzak mesefade ilerleyen bir ilşkim var son 1 yadır 3 kere aldatıldığıma dair veya yalan söylrndiğine dair mesajlar alıyorum 3 olay oldu 3 üde farklı olaylar ilki yazın bir kızla wp den görüşmük ama bunu diyen kız her erkeğe öyle adına laf çıkarıyormuş 2. olay benim bilmedğim bir hesabı varmş ordan kılzara yazıyormuş ama bunuda yakın arkadaşı çıkarttı dedi kanıtladı ilişkimizi kıskanıyordu sürekli erkek arkadaşıma diyormuş onun gibi birini banada bulamazmıyız diye hadi oda kapandı son olay faceyi kullanmıyorum giriş yapamıyorum giremiyorum diyordu bir kıza istek atılmış kızda istagramdan tanımak istiyorum seni falan yazmış yemin billah ediyor ben değilim diye ne yapacağımı bilmiyorum sizce ne yapmalıyım
neden sordunuz :)Canım merhaba, kaç yaşındasın acaba?
Bilmem genç ve çok seven biri olduğunu düşündüm yazdıklarını okuyuncaneden sordunuz :)
6 yıllık uzak mesefade ilerleyen bir ilşkim var son 1 yadır 3 kere aldatıldığıma dair veya yalan söylrndiğine dair mesajlar alıyorum 3 olay oldu 3 üde farklı olaylar ilki yazın bir kızla wp den görüşmük ama bunu diyen kız her erkeğe öyle adına laf çıkarıyormuş 2. olay benim bilmedğim bir hesabı varmş ordan kılzara yazıyormuş ama bunuda yakın arkadaşı çıkarttı dedi kanıtladı ilişkimizi kıskanıyordu sürekli erkek arkadaşıma diyormuş onun gibi birini banada bulamazmıyız diye hadi oda kapandı son olay faceyi kullanmıyorum giriş yapamıyorum giremiyorum diyordu bir kıza istek atılmış kızda istagramdan tanımak istiyorum seni falan yazmış yemin billah ediyor ben değilim diye ne yapacağımı bilmiyorum sizce ne yapmalıyım
25 yaş altı ise saflığı kabul edilir, 6 yıllık ilişki mi olur denmez, tolere edilir. 25 yaş üstü ise susulur, kendi haline bırakılır...Canım merhaba, kaç yaşındasın acaba?
21 yaşındayım ve sizce ne düşüyorsunuz bu konu hakkında25 yaş altı ise saflığı kabul edilir, 6 yıllık ilişki mi olur denmez, tolere edilir. 25 yaş üstü ise susulur, kendi haline bırakılır...
21 yaşındayımBilmem genç ve çok seven biri olduğunu düşündüm yazdıklarını okuyunca
bilmiyorum ne inanıyorum ne inanmıyorumPardon da safmisin ilkinde kiz herkesin arasini acan bi kız ikincide sevgilini kiskanan arkadaşı 3 ncude yine kendini aklamaya cikarma cabalari daha ne olmasini bekliyorsun adam bildigin yalan makinesi hemen ayril vakit kaybetme
Pek güven telkin etmedi kuzum. Erkek de seninle yaşıtsa bu yaşlarda tek eşlilik zor. Muhtemelen sıkılmıştır, başka şeyler yaşamak istiyordur vs. Ciddi ilişki için yaşın ufak, o yüzden kendini paralamadan akışına bırak...21 yaşındayım ve sizce ne düşüyorsunuz bu konu hakkında
benden 2 yaş büyük abla ama bilmiyorum beni kaybetmemek için herşeyi yapıyor bu olaylar beni herşeyden soğuttuPek güven telkin etmedi kuzum. Erkek de seninle yaşıtsa bu yaşlarda tek eşlilik zor. Muhtemelen sıkılmıştır, başka şeyler yaşamak istiyordur vs. Ciddi ilişki için yaşın ufak, o yüzden kendini paralamadan akışına bırak...
Üzüldüm açıkçasıı bu çok kötü bişe6 yıllık uzak mesefade ilerleyen bir ilşkim var son 1 yadır 3 kere aldatıldığıma dair veya yalan söylrndiğine dair mesajlar alıyorum 3 olay oldu 3 üde farklı olaylar ilki yazın bir kızla wp den görüşmük ama bunu diyen kız her erkeğe öyle adına laf çıkarıyormuş 2. olay benim bilmedğim bir hesabı varmş ordan kılzara yazıyormuş ama bunuda yakın arkadaşı çıkarttı dedi kanıtladı ilişkimizi kıskanıyordu sürekli erkek arkadaşıma diyormuş onun gibi birini banada bulamazmıyız diye hadi oda kapandı son olay faceyi kullanmıyorum giriş yapamıyorum giremiyorum diyordu bir kıza istek atılmış kızda istagramdan tanımak istiyorum seni falan yazmış yemin billah ediyor ben değilim diye ne yapacağımı bilmiyorum sizce ne yapmalıyım
çok haklısınız uzak mesafede 2 yıldır yürütüyoruz çok sıklıkla buluşamıyoruz ama sanki böyle benim için herşeyi yapacak şekilde davranıyor sürekli bildiriyor haber veriyor. arkadaşımın başına gelse bende farklı düşünürdüm ama inan abla şuan ne yapacağımı bilmiyorum ayrılmak istiyorum ama çok seviyorumTatlım bak ilişkine 15 yaşında başlamışsın sevgilinin de sana yakın bir yaşta olduğunu farz edersek, ne kadar sıklıkla görüşüyorsunuz bilmiyorum ama çocuk belli ki ergenlik döneminde seninle bu ilişkiye başlamış. Erkekler bizim gibi canlılar değller maalesef, açıkcası 6 yıl boyunca uzaktan ilişkiyle bir de üstüne bu kadar olay geçmişken başınızdan sana sadık olduğunu ben düşünmüyorum. Sen düşün bakalım arkadaşın sana bunları gelip böyle böyle bir şeyler yaşadım dese ona vereceğin akıl ne olurdu? Saflık yapma daha çok gençsin.
Gençsin sevgiline bağlısın o yüzden zor geliyor ama bu şüpheyle ilişkini ne kadar devam ettirebilirsin? Ya da yeni bir olay yaşadığında ne olacak?çok haklısınız uzak mesafede 2 yıldır yürütüyoruz çok sıklıkla buluşamıyoruz ama sanki böyle benim için herşeyi yapacak şekilde davranıyor sürekli bildiriyor haber veriyor. arkadaşımın başına gelse bende farklı düşünürdüm ama inan abla şuan ne yapacağımı bilmiyorum ayrılmak istiyorum ama çok seviyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?