Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
4 yıllık bir ilişkimde evlenmek istedim, ailem karşı geldi. kaçalım diyor
Cok iyiler evlenmeden anlayamazsin canim o işleri ben calisiyordum esim calisiyordu nisanliyken cok iyilerdi evlendik iyilerdi bes kurus harcama dahi yaptirmadim kimseye ne altin ne düğün hepsini kendimiz yaptık iki senenin sonunda küçük oğluna kiz istemeye giderken gosterdiler gercek yuzlerini kavga dövüş çıktım kapilarindan yurt disina geldim ailem arkamda ama esimde arkamda daha önce durmamisti yanımda dimdik suan duruyor ama durmasa yanında olmasa ne yapacaksın ailene de dönemezsin çocukta olursa kalirsin ortada öylece aileni ezme ezdirme çünkü aile varken ezmeye çalışıyorlar ailen yoksa neler yaparlar elin iyisi olmaz diye bir laf vardir bilirmisin
Az önce anladım. Çünkü beklemek yerine tamamen bitirdi. Ailemi katı buldu ve başka biri ile de yapacağını belli etti.hem de bir ay içinde... Boşuna işte beklemek istemeyene bir gün bile çokmuş. Sağolun yinede heba olan yıllarıma üzülüyorum. Hoşçakalın