- 19 Mart 2013
- 3.522
- 2.160
- 248
Yanlış anlamayın ama ben sizin gibi üyelere bir anlam veremiyorum.kız daha doğru düzgün bişe anlatmamış, olayı tam olarak bilmiyoruz.ama ne bu böyle "sizden başka ilişkileri sevgilileri oldu bilmemne oldu". Bu tarz yorumlar karşınızdakini kırar sadece.13 yaş erken bi ilişki için ama kız demek bişeler yaşamış ki gelmiş buraya yazmış 6 yıllık ilişkimiz vardı diye.tam olarak neler yaşadıklarını ve nası yaşadıklarını biz bilemeyiz ki.şak diye nası tespit ediyosunuz hemen her şeyiYillar nasil gecti anlamamissiniz ben anlatayim.
6 yillik iliski dediginiz bakisma ve telefon konusmalari boyunca cocugun sevgilileri oldu.
Yani siz hayal kurarken o gercek iliskiler yasadi.
http://www.hayatimdegisti.com/forum/boy-uzatma/618803-boy-uzatma-rehber.html
Siz de omrunuzun en masum yaslarini iliski yasiyorsunuz sanarak gecirdiniz.
Ama ortada 6 yillik iliski olmadigi icin arkadasliga donusen bir sey de yok.
Yani o cocuk arkadasiniz bile degil sizin...
Siz onun gorustugu kizlardan birisiniz sadece...
Yanlış anlamayın ama ben sizin gibi üyelere bir anlam veremiyorum.kız daha doğru düzgün bişe anlatmamış, olayı tam olarak bilmiyoruz.ama ne bu böyle "sizden başka ilişkileri sevgilileri oldu bilmemne oldu". Bu tarz yorumlar karşınızdakini kırar sadece.13 yaş erken bi ilişki için ama kız demek bişeler yaşamış ki gelmiş buraya yazmış 6 yıllık ilişkimiz vardı diye.tam olarak neler yaşadıklarını ve nası yaşadıklarını biz bilemeyiz ki.şak diye nası tespit ediyosunuz hemen her şeyi
Tam şimdi birileri ben o yaşlarda hiçbir şey bilmezdim yazacak diyecektim baktım yazmışlar =) arkadaşlar siz bilmezsiniz başkası bilir bize ne sizin duygusal gelişim esiginizin kaç olup kaç olmadigindan
Sözüm meclisten dışarı tam "e o senin salakligin " cevabı verilecek ccümleaynen, ifrit oluyorum ben şöyleydim böyleydim yazanlara...
Su anda ne yapiyorsunuz?Okula gidiyodum zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?