6 yıllık ilişkimimizin sonu arkadaslık

13 yasinda tanistik...3 yil tek telefonla görüstük...simdi arkadas kalmaya karar verdik...okuyordum... Öyle degil iste.....

Allah askina neden konu aciyorsunuz? Hicbirsey anlatmiyorsunuz, sorun ney, onu gectim sorun varmi belli degil... Iki yorum atmissiniz kisa kisa oldu bitti... Yani maksat ne? Biz simdi tahminler üretiptemi size yorum atalim?
Sonra girgir samataya baslayinca biz suclu oluyoruz, kinayanlarin basina gelsin falan diyede laflar yiyoruz...
Siz ciddi ve samimi olmayinca bizde olamiyoruz vallah...

İlişkimiz derken?
Şu ana kadar yazdıklarınızda "ilişki" göremedim ben, ya da ilişkiden kastınız bizim anladığımızdan farklı bir şey.

Siz sevgiliniz olduğunu düşünerek telefnda konuşmuşsunuz, o hayatını yaşamış -normal olarak-, sonra iş başka yere gitmeye başladığında veya sizin ilginizi fark ettiğinde de "arkadaş kalalım" diye kibarca çizgiyi çekmiş.

Konuda ben bir iliski gormedim zaten bitti ve arkadas kalmaya karar verdik gibi yazmissin..

Bu arada kizlar niye bukadar sert anlamiyorum benim ilk okulda bile hoslandigim cocuk vardi
Tabi sonradan yalan oldu gitti ki yani ne olabilirdi bacak kadardik daha
Ama bu yasta ne aski okuluna bak okuluna denilmesi komik geliyor bana...
Sapik degil bir sey degilim tabi
Ama karsi taraftan hoslanmanin yasi olmaz ki sadece boyutu ve beklentileri farklidir..

Valla ben 13 umde sokakta ip atliyorr karlarda yuvarlanip kardanadam yapiyordum
Ayrica ortada olmayan bir iliski nasil arkadasliga donusur hic bir fikrim yok ????

Yanlış anlamayın ama ben sizin gibi üyelere bir anlam veremiyorum.kız daha doğru düzgün bişe anlatmamış, olayı tam olarak bilmiyoruz.ama ne bu böyle "sizden başka ilişkileri sevgilileri oldu bilmemne oldu". Bu tarz yorumlar karşınızdakini kırar sadece.13 yaş erken bi ilişki için ama kız demek bişeler yaşamış ki gelmiş buraya yazmış 6 yıllık ilişkimiz vardı diye.tam olarak neler yaşadıklarını ve nası yaşadıklarını biz bilemeyiz ki.şak diye nası tespit ediyosunuz hemen her şeyi

6 yillik iliskimiz mi? 13 yasinda tanidin yillarca tel.den gorustun, simdi 6 yillik iliski mi oldu? Guldurdun beni kucuk kuzu :)

13 yaşındayken olduğuna göre..karşıdaki erkek demekki büyük..belkide aşk veya ilişki dediğin..aynı mahallede olduğuna göre..bir abi gibi alışkanlık olmuş..

Yanlis anlamam elbette...

Ama forumda konu sahiplerinin mesajinin alintilandigini...

Yorum yapanlarin yorumlari alintilanip cikis yapilmasinin polemik yaratabilecegi icin yasak oldugunu hatirlatirim.

Yani 'benim gibi uyelere' bir anlam vermeniz degil, konuya yorum yapmaniz gerekiyor.

Meseleye geri donersek 13 yasindaki bir kiz cocuguyla sadece bakisan ve telefonda gorusen birinin ayni seyleri baskasiyla da yapabilecegini...

Ortada arkasindan yas tutulacak bir iliski olmadigini dusunmek icin Einstein olmaya gerek yok.

Bunu benim kizim da kardesim de yasasa aynisini soylerim...

Hatta bu kadar nazik olmam, sadece karsidaki cocuga degil kizima kardesime de yuklenirim.

Kirici olma meselesine gelirsek de ortada hakaret olmadigi muddetce fikrimizi yazariz.

Farkli fikirlere acik olmayan konu acmaz zaten.

Eger farkli fikirlere acik degilse rahatsizligini kendi ifade eder.

Bizler de ilgili aciklamayi yapariz.

Anlamadiginiz baska bir sey varsa ozel mesajla sormanizi rica edecegim.

Konu sahibinin mevzusunu isgal etmeyelim ki yorumlar degil konu ele alinsin...

Anlayisiniz icin tesekkurler...

Ben konudan hiç bişey anlamadım. Yüzyüze görüşmemişlerse nasıl 6 yıldır beraberler? Ben de eşimi ilk 14 yaşında tanıdım,Allaha şükür mutluyuz,yaş konusunda bişey diyemeyeceğim o yüzden ama ilişki durumunu hiiiiç anlamadım.Büyük ihtimal oyalanıp kandırılmışsınız

Tam şimdi birileri ben o yaşlarda hiçbir şey bilmezdim yazacak diyecektim baktım yazmışlar =) arkadaşlar siz bilmezsiniz başkası bilir bize ne sizin duygusal gelişim esiginizin kaç olup kaç olmadigindan

Konunun en ilginc tarafi konu basligi olmus.

Icerik ve sonradan yapilan bir kac kelime yorum hic yeterli degil.

Genel olarak konusmam gerekirse, 19 yas bile oyle bi erkekle tam olarak biseyler dusunmek icin yeterince olgun bir yas degil. Kaldi ki 13, 16...

Tam şimdi birileri ben o yaşlarda hiçbir şey bilmezdim yazacak diyecektim baktım yazmışlar =) arkadaşlar siz bilmezsiniz başkası bilir bize ne sizin duygusal gelişim esiginizin kaç olup kaç olmadigindan

aynen, ifrit oluyorum ben şöyleydim böyleydim yazanlara...

Bence kararinizin arkasinda durun..Ya da sizi gercekten hak ettigini dusunuyorsaniz durmayin..Ama oyle olsaydi arkadaslik teklifi olmazdi galiba

13 yasinda tanistiniz 3 yil telde konustunuz, kalan 3 yil naptiniz peki?

13 yasindayken mii? cok acele etmissiniz :) siz normal sevgililer gibi oldunuz mu hic? olduysa neden ayrildinz peki?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…