6 yıllık ilişkinin ardınından nihayet bizde evleniyoruz..

zynp89

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Eylül 2009
201
0
96
35
İstanbul
Benim için hayat 6 kasım 2006'da seni tanımakla başladı..Gecenin bilmem kaçında bir bebek sesiyle uyanmaya,sabahlara kadar uyumamaya,kavga edip ama hiç bir zaman küsmemeye,fenerbahçe-galatasaray maçını birlikte izleyip didişmeye,sen hep bana derdin ya senin eşin bezerin yok gel biz seninle bir eş olalım hayatımızı birlikte yaşayalım..Seni seviyorum.Benimle evlenir misin??

ve kafamdan aşağı güller boşaldı..sevgilim 6 yıllık ilişkinin ardından böyle evlenme teklifi etti..Ayaklarım hala yere basmıyorr..

hayırlı olsun:) inşallah bir ömür böyle ayaklarınızın yere basmadığınız bir evliliğiniz olsun :16::16:

Benim için hayat 6 kasım 2006'da seni tanımakla başladı..Gecenin bilmem kaçında bir bebek sesiyle uyanmaya,sabahlara kadar uyumamaya,kavga edip ama hiç bir zaman küsmemeye,fenerbahçe-galatasaray maçını birlikte izleyip didişmeye,sen hep bana derdin ya senin eşin bezerin yok gel biz seninle bir eş olalım hayatımızı birlikte yaşayalım..Seni seviyorum.Benimle evlenir misin??

ve kafamdan aşağı güller boşaldı..sevgilim 6 yıllık ilişkinin ardından böyle evlenme teklifi etti..Ayaklarım hala yere basmıyorr..

hayırlısı olsun..daim olsun:nazar:

tüm içtenlikle mutluluklar dilerim
huzurlu bi ömür yaşarsınız boy boy beblerin olur inşallah:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

Allah mutlu etsin çok tatlı bi teklif olmuş :)

Allah mesut,huzurlu bi şekilde yaşamanızı nasi etsin cnmmm..

darısı da bana ve benim gibilere.sevdiğimiz erkeklerle..

Bir ömür boyu mutluluklar dilerim.Allah tamamına erdirsin inşallah :16: :nazar:

Senin eşin benzerin yok.Gel biz senle eş olalım...
:nazar:
Maşallah.Allah nazarlardan saklasın.
Çok güzel bir söz söylemiş.
Bir yastıkta kocamanızı dilerim.Mutluluklar...:nazar:

bizde 6 yıl sonunda evlenmiştik :21:

inşallah bi ömür boyu mutlu huzurlu bi yuvanız olur :21:

Back
X