• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

6 yıllık sevgiliden hiç uğruna vedaya hazırlık...

alisimveben

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Temmuz 2011
8
0
36
Ankara
sevgili arkadaslar
yıllarca emek verdiğiniz en güzel anlarınızı paylaşığınız bir gün bile tartışmadığınız sevgiliden evlilik yolundan nasıl ayrılık yoluna gidilir an itibariyle hayatımda yasanmaktadır. buraya üye olduğumda söz nişan forumlarına bakarak buralarda resimleri durumumuzu paylaşma hayali kurduğum rumuzumdan da belli oluyordur. o huyu suyu mükemmel olan adamın aslında annesinin bi sözüyle ne kadar değistiğini görmek ve size cok değerli oldugunuzu gösteren insanın aslında maddiyat söz kousu iken ne kadar değersiz olduğunu hissettirmesi cok acı ...cok uzuluyorum sizler arasında evlilik yolunda benzer olayları atlatabilen var mıdır...

sevgili arkadaslar
yıllarca emek verdiğiniz en güzel anlarınızı paylaşığınız bir gün bile tartışmadığınız sevgiliden evlilik yolundan nasıl ayrılık yoluna gidilir an itibariyle hayatımda yasanmaktadır. buraya üye olduğumda söz nişan forumlarına bakarak buralarda resimleri durumumuzu paylaşma hayali kurduğum rumuzumdan da belli oluyordur. o huyu suyu mükemmel olan adamın aslında annesinin bi sözüyle ne kadar değistiğini görmek ve size cok değerli oldugunuzu gösteren insanın aslında maddiyat söz kousu iken ne kadar değersiz olduğunu hissettirmesi cok acı ...cok uzuluyorum sizler arasında evlilik yolunda benzer olayları atlatabilen var mıdır...

6 yıllık ve çok iyi giden bir ilişki nasıl,annesinin bir sözüyle biter anlamadım canım:44: annesi,ne demiş olabilir ki,maddiyat konusu derken tam olarak neyi kastettiniz(sizden ayrılmasını asıl nedeni ,maddiyat mı yani:97: eğer öyleyse onun sevgisi çıkar içeren bir sevgidir :50:)yani her şey bu kadar basit olmamalı,böyle ortada ikiniz ile ilgili sorun yokken bitmesi çok üzücü,peki düzelme ihtimaliniz var mı canım:31:

5 yıllık ilişkimden ayrıldım canım..her uzun ilişkide oldugu gibi bizde evlilik düşünüyoduk..ama olmadı..ayrıldık daha yeni..inan suan üzülemiyorum..çünkü benm için önemli olan ilersi..kötü giden bi evlilik mi , 5 yılda biten bi ilişki mi..ben tercihimi yaptım

icerigi bilemiyorum ama sevdigine sahip cik derim:37:
evlilik oncesi bu tip sorunlar olabiliyor erkek kismi bunaliyor arada kalmaktan yanlis secimler yapabiliyor:50:
Burda eger sevildigine ve sevdigine eminsen is basa dusuyor malesef:18:
olaylari tam bilmedigim icin tahminen yorum yaziyorum ama bi kere daha dusunulsun derim emek var:41:

bende o kaybedenlerdenim,birak canim gitsin ondan daha hayır gelmez
neden bu kadar emin konusuyorum bizzat yasadım cunku bunu
cok uzuluyorsun sonra umarım senin hayatın yoluna girer....

Bu erkekler evlenir evlenmez ana kuzusu oluyor sen farkına varmışsın, iyi olmuş .konuyu detaylı anlatsan sevinirdim

evlenirken ailesinin maddi desteğine güvenen erkek malesef ama maelesef ailesinin kurmalı robotu olup çıkabiliyor.

eş adayının yüksek maliyetli istekleri anne ve babasının gözüne soka soka birşeyler yapması ilişkileri çok fazla yıpratıyor.

iki kişilik düşünüp beraber üstesinden gelebiliriz ailene yük olmayalım diye gelin adayları genelde bu durumu daha çabuk toparlıyor.

ilişkinini 2 yılı da 5 yılıda 10 yılı da aynı... neticede aciz durumda kalan bir adamsa sonuçlar değişmiyor.

hayırlısı buymuş de geç şimdi anlayamassın ama ilerde iyiki olamamış dersin

tatlım tam 8 ne beklemiştim ben ilk aşkımdı herşeyimdi okulunun askerliğinin bitmesii bekledim kendi hayatımı hep erteledim.o var hayatımda diye kendi hayatımdan vazgeçtim tatile ,erkek arkadaşlarımla mesafe koydum iş arkadaşlarımla sıkı bağlar kurmadım çünkü o vardı ve bi başka erkeğin bana bakması beni rahatsız ederdi ...gibi gibi daha bi çok şey
sonra ne mi oldu
askerden geldi ..söz nişan yaptık..sonra başladılar
yok biz zenginiz diye lafta parayla dövmeye çalışan insanlar üçün beşin hesabını yaptılar baktılar maddi olarak ezilmiyorum onlara ...işten çıkmamı istediler
ailesi ne dediyse o oldu benim bi önemim kalmamıştı ...nasıl olsa onun olacaktım ailesi bizi yönetecekti....hayatımın 8,5 yılını ona verdim benden hayatımımı tamamını istediler.karıyer yok iş yok
çocuk yapıp ona bakacakmışım..........
bu ben olamam dedim ben bi aşk denen bişey için kurduğum bütün hayalleri umutlarımı herşeyimden vazgeçtim ve nişanı attım
şimdi bunları sana anlatıyorum çünkü benzermi bilmiyorum ama eğer kendini artık değersiz ve ailesinin emirleriyle gezen seni mal gibi alan bi adamla ne kadar erken ayırırsan okadar iyi derim
çünkü hayat bi erkeğin esiri olunacak kadar basit değil bana göreee içim acıyo yanıyorum hala insanlar onu sormasın diye dualar ediyorum ama çok seviyorum hala ama olmayacaktı ya ondan yada kendimden vazgeçecektim...ben ondan vazgeçtim ...çünkü ben olmadıktan sonra bi erkeğin olması beni mutlu etmeyecekti...
nikah olana kadar iyi değerlendir eğer kendini değersiz hissediyorsan devam etme derim evlenince yok olusun ozamn ....

içinden ne geçiyorsa ne yapman gerektiğin hissediyorsan onu yap canım bence....eğer annesinin bir sözüyle kaç yıllık ilişkisini kenara atıyorsa zaten o adamdan bi an önce kurtulmak gerekir diye düşünüyorum...

zaten herşey nişanlanınca anlaşılıyo

Bir insanı tanımak için ya alışveriş etmeli, ya onunla yolculuk etmeli

İnsanın nasıl bir karakter taşıdığı asıl sosyal münasebetlerde, özellikle alışveriş gibi çıkarların çatıştığı durumlarda yada kendi ortamından uzaklaşmasında ortaya çıkar.

şimdi nişanlanınca alışverişe gidiyosun ilk, sonra eşya düğün masrafı..
işte o zaman tanıyosun,o zaman anlıyosun sna ne kadar değer verdiğini..
maddi şeyler elinden gelipte yapmayınca, paraya senden daha fazla önem gösterilince
beş paralık bile değerinin olmadığını anlayınca şoka giriyosun,yıkılıyosun.

6 senede çıksan demek tanıyamıyormuşsun.
o yüzden evlenmek için illa flört gerekli, çıkmak gerekli gibi ifadeler kesinlikle yalan. bir insan düzgünse,iyiyse, değer verecekse,ailesi iyiyse.. düğün günü yüzünü görsen bile mutlu olursun belkide....

boşver 70 seneyse ömrün 6 sene ne ki
inşallah bundan sonra mutlu olursun

Son düzenleme:
Back
X