Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Insallah bebis olur hepsi sayi onemli degil ,)Kızar dün yumurta toplama da 6 yumurta toplandı ve bütün 3 tane var moralim çok bozuldu sizler neler yaşadınız
Kızar dün yumurta toplama da 6 yumurta toplandı ve bütün 3 tane var moralim çok bozuldu sizler neler yaşadınız
Dün yumurta toplandı yarına kaldırsa 3. Gün mü oluyor inşallah kalırSakın modunu düşürme. Benim 25 toplandı 2 tane blast embriyo kaldı elimde. Bir arkadaşımın 3 tane toplandı 3üde blast oldu. Bize 1 tane lazım![]()
Dün yumurta toplandı yarına kaldırsa 3. Gün mü oluyor inşallah kalır
Sayısı hiç önemli değil canım benimde 12 tane toplandı 5 i döllendi 2 si süper kalite diğerleri iyi kaliteydi bir transferle kızıma kavuştum gönlünü ferah tut mühim olan kalitesiKızar dün yumurta toplama da 6 yumurta toplandı ve bütün 3 tane var moralim çok bozuldu sizler neler yaşadınız
İnşallah bir mucize olur sizinki gibi ama benim diğer toplamada da 14 yumurtadan iki tane kalmıştı 3.güneSayısı hiç önemli değil canım benimde 12 tane toplandı 5 i döllendi 2 si süper kalite diğerleri iyi kaliteydi bir transferle kızıma kavuştum gönlünü ferah tut mühim olan kalitesi
Allah tan ümit kesilmez canım dua edip sabır göstermekten başka çaremiz yok kötü düşünme iyi düşün iyiyi çağırİnşallah bir mucize olur sizinki gibi ama benim diğer toplamada da 14 yumurtadan iki tane kalmıştı 3.güne![]()
Aynen başka çaremiz yok haklısın inşallah ilerler kalanlarAllah tan ümit kesilmez canım dua edip sabır göstermekten başka çaremiz yok kötü düşünme iyi düşün iyiyi çağır![]()
İnşallah benimde kalır tsklerArkadaşımın 1 tane ya 1 tane yumurtası vardı. Bugün kalp atışını duydular
Merhabalar. Benimde 7 yumurtam toplandı. 4 tane embriyo oluştu. Fakat beşinci güne sadece 1 embriyo ulaştı.Ve ben o tek embriyo ile hamile kaldım.Doğum yaptım 1 aylık olduk. Moralinizi bozmayın sakın. Ben transfer olurken bile ağlıyodum umutsuzdum.sonra pişman oldum.her şeye rağmen Bebeğim bana tutundu.hatta ilk aylarım sıkıntılıydı düşük tehlikesi vardı.umudunuzu kaybetmeyin olcak işallah. Dokrorunuz taze transfer mi yoksa donmuş embriyo transferi mi yapıcak?Kızar dün yumurta toplama da 6 yumurta toplandı ve bütün 3 tane var moralim çok bozuldu sizler neler yaşadınız
35yumurtwm topla di ve zar zor 2 tane kaldı düşünün yani dondurmaya falan hiç bir şey kalmadıKızar dün yumurta toplama da 6 yumurta toplandı ve bütün 3 tane var moralim çok bozuldu sizler neler yaşadınız
İnşallah benim de olur ya çok umutsuzluğa kapıldım taze transfer olacak kalırsa sizin nasıl olmuştuMerhabalar. Benimde 7 yumurtam toplandı. 4 tane embriyo oluştu. Fakat beşinci güne sadece 1 embriyo ulaştı.Ve ben o tek embriyo ile hamile kaldım.Doğum yaptım 1 aylık olduk. Moralinizi bozmayın sakın. Ben transfer olurken bile ağlıyodum umutsuzdum.sonra pişman oldum.her şeye rağmen Bebeğim bana tutundu.hatta ilk aylarım sıkıntılıydı düşük tehlikesi vardı.umudunuzu kaybetmeyin olcak işallah. Dokrorunuz taze transfer mi yoksa donmuş embriyo transferi mi yapıcak?
Hamile kaldınız Mı kaçıncı gündü sizin35yumurtwm topla di ve zar zor 2 tane kaldı düşünün yani dondurmaya falan hiç bir şey kalmadı
Tedaviye devam ediyorumHamile kaldınız Mı kaçıncı gündü sizin