60- 69 kilo ağırlığındakiler zayıflıyor 2 *

gokcee1

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Haziran 2011
44
1
36
Ankara
Diğer sayfada bugunlere gelebilmek için yüzlerce sayfa ilerlemek gerekiyor.2009a kadar gidiyor. o yüzden yeni bir konu olarak açmak istedim.

Daha başlamadan bitirmeye niyetlileriniz var aa canım ne bu. Hepiniz tatlı tatlı şirin şirinsiniz. O mankenlerden ne farkımız var bizim ? ( hem hıh hepsi zayıflıktan ölecek öyle de olmayalım zaten :)) ) öncelikle yaşımdan boyumdan kilomdan bahsedeym isterseniz :)Uzun bi yazı olacak benimki bir kerede ayların birikimini atmaya çalışacağım Ayların birikimini hepimiz biliyoruz gerçi (KİLO) 19 yaşındayım 1.67 boyum. 71.3 kilodan 64.4 e inmişim bugun tartıya çıktığımda havalara uçtummm :kalp: 20.06.13ten bugune işte siz hesaplayın. öncelikle ödemleri atmalıyız. Üniversiteye gidince hapur hupur yedim fast foodları çikolataları içtim kolaları burgerdan çıkmadım e halim malum Gerçi şu an üniye başladığım kilodayım. Sizler neden gelinliğe girdiğiniz kiloda olmayasınız? Annem yıllardır basıma vura vura anlatır ben senin yasındayken 50 kiloydm diye :) Önce çevreden gelen etkilere kapalı olcaz. iki kilo verdik diye bırakıp beş kilo almycaz dimiiii?
1 : Çikolatayı çıkarma kendine ödül yap mesela bir kilo verince 40 gram (BİTTER) bu önemli yiycem de.
2: yemek her zaman sağlıklıdır yemeği bırakmycaz.
3:şekersiz çay içemiyo musun yarıya düşür arkadaşım bi anda insan 50 kilo olamaz dimi.sonraa günde 2 3 kupa bitki çayı iç özellkle yemeklerden sonra. dolaşım sistemimiz hızlanıyor içimizi kıpır kıpır yapıyo bu çaylar.İlk 3 gün ishal gibi olabilrsnz ama sıkntı yok. Kayısılıya bayılıyorumm :)
4:Suuuuu ! vücudumuz için en önemli şey. onsuz yaşayamayız. koy yanına 1.5 litrelk peti aklna geldikçe iç mutfakta yemek hazırlarken musluğa elimizi tutup su içmeyi kim sevmez :)
5: Ekmek bizim düşmanımız diil aslında diyet deyince insanlar tamamen kesiyo.Canan karataya bi gıcığım olmasa da ben çıkaramadım teyzecim bi anda hayatımdan. Hem yumurtaya ceviz banamamya Herneyse azaltalım.
6: Spor :)) birçoğumuzun en zorlandığı şey. Deyim yerindeyse p.pomuzu kaldırmaya mecalimiz yok biz Türk kadınlarının Dünyanın en güzel yemekleri bizde en büyük kalcaları da How to Burn 150 Calories in 8 Minutes - YouTube rebecca benim kurtarıcım her gün onunla vakit geçiriyorum birçok videosu var oturun yapmaya çalışın onunla birlkte.başlarda gıcık oluyodum hatuna o fizikle yapmak kolay tabi diye ama yavaş yavaş bende o yolda ilerliycem deyip kendimizi motive edelim. Herşeyi devletten beklersek ooo.yürüyüşü kendimize çok görüyoruz. Yaz aylarındayız.Devlet baba sağolsn heryere park yapıyor kırmızı kırmızı halıları olan :) o kırmızı halılardan başta simitli sonra da bikini giyecek kadar fıstık fizikli olarak niye yürümeyelim :) öncelkle 20 dk ile başlayın zorlanıyorsanız canlı acnlı müzikler. İsterseniz listesini yazabilrimde.zıplamaya hoplamaya güler yüze ihtiyacımız var !!
7: diyet listelerini açıp kendinizi ona zorlamayın sakın. Kim senin evindeki yiyeceği bilir hı ? ya da ne bileyim evinde her gün balığın etin olmayabilir. kendine göre bi düzen yap. Geceleri çok kaçırma ama hatta uykudan 3 saat önce hiç kaçırma.o saatte acıktnmı iç iki bardak ılık su vücudun rahatlasn.
8: Zekamız kadar fiziğin değer gördüğü bir yerde yaşıyoruz. Buranın adı dünya ! Biz istemezsek kimse kolumuzdan tutup bize spor yaptırmaz. kadının gücünü gösterelim. Yorumlarınızı kilolarınızı bekliyorum merakla takip edicem :) Okuduysanız teşekkürler bu bile bi başlangıç değil mi kendimizi daha da özel hissetmek için ??*

Merhaba hayatım boyunca yemek yemeyi aman aman seven bir insan olmadım hep diyetteymiş gibi yaşadım demir eksikliği için kullandığım ilaçlar yüzünden kilo aldım 53 ten 63 oldum ve veremiyorum bir de her akşam işten çıkınca düzenli olarak yarım saat eve yürüyorum eve gidip 1 saat dinlenip yarım saatte eliptik bisiklet kullanıyorum ama sabit kaldım 63 64 te gün içinde neler yediğimi yazayım;

sabah 7.15 zencefilli tarçınlı zerdaçallı yoğurt kürü

7.45 1 adet yumurta

09.30 limonlu yeşil çay

11.50 zencefilli tarçınlı zerdaçallı yoğurt kürü

öğlen 12.30 brokoli karnıbahar salatası ve ya semizotu salatası ve ya ton balıklı salata işyerinde kendim hazırlıyorum

13.30 limonlu yeşil çay

14.30 1 adet mandalina

aralarda 5 adet tuzsuz badem 2 adet ceviz ve 2 adet kayısı 10-15 adet çekirdekli siyah üzüm gün içinde

akşam ise 18.30 evde olunca hemen zencefilli tarçınlı zerdaçallı yoğurt kürü

mutlaka 7 den önce ya 1 kase çorba yada 1 tabak sebze yemeği

20.30 eliptik bisiklet yarım saat 21.00 1 adet portakal ama gr veremiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…