Daha başlamadan bitirmeye niyetlileriniz var aa canım ne bu. Hepiniz tatlı tatlı şirin şirinsiniz. O mankenlerden ne farkımız var bizim ? ( hem hıh hepsi zayıflıktan ölecek öyle de olmayalım zaten :)) ) öncelikle yaşımdan boyumdan kilomdan bahsedeym isterseniz :)Uzun bi yazı olacak benimki bir kerede ayların birikimini atmaya çalışacağım
Ayların birikimini hepimiz biliyoruz gerçi (KİLO) 19 yaşındayım 1.67 boyum. 71.3 kilodan 64.4 e inmişim bugun tartıya çıktığımda havalara uçtummm :kalp: 20.06.13ten bugune işte siz hesaplayın. öncelikle ödemleri atmalıyız. Üniversiteye gidince hapur hupur yedim fast foodları çikolataları içtim kolaları burgerdan çıkmadım e halim malum
Gerçi şu an üniye başladığım kilodayım. Sizler neden gelinliğe girdiğiniz kiloda olmayasınız? Annem yıllardır basıma vura vura anlatır ben senin yasındayken 50 kiloydm diye :) Önce çevreden gelen etkilere kapalı olcaz. iki kilo verdik diye bırakıp beş kilo almycaz dimiiii?
1 : Çikolatayı çıkarma kendine ödül yap mesela bir kilo verince 40 gram (BİTTER) bu önemli yiycem de.
2: yemek her zaman sağlıklıdır yemeği bırakmycaz.
3:şekersiz çay içemiyo musun yarıya düşür arkadaşım bi anda insan 50 kilo olamaz dimi.sonraa günde 2 3 kupa bitki çayı iç özellkle yemeklerden sonra. dolaşım sistemimiz hızlanıyor içimizi kıpır kıpır yapıyo bu çaylar.İlk 3 gün ishal gibi olabilrsnz ama sıkntı yok. Kayısılıya bayılıyorumm :)
4:Suuuuu ! vücudumuz için en önemli şey. onsuz yaşayamayız. koy yanına 1.5 litrelk peti aklna geldikçe iç mutfakta yemek hazırlarken musluğa elimizi tutup su içmeyi kim sevmez :)
5: Ekmek
bizim düşmanımız diil aslında diyet deyince insanlar tamamen kesiyo.Canan karataya bi gıcığım olmasa da ben çıkaramadım teyzecim bi anda hayatımdan. Hem yumurtaya ceviz banamamya
Herneyse azaltalım.
6: Spor :)) birçoğumuzun en zorlandığı şey. Deyim yerindeyse p.pomuzu kaldırmaya mecalimiz yok biz Türk kadınlarının
Dünyanın en güzel yemekleri bizde en büyük kalcaları da
How to Burn 150 Calories in 8 Minutes - YouTube rebecca
benim kurtarıcım her gün onunla vakit geçiriyorum birçok videosu var oturun yapmaya çalışın onunla birlkte.başlarda gıcık oluyodum hatuna o fizikle yapmak kolay tabi diye ama yavaş yavaş bende o yolda ilerliycem deyip kendimizi motive edelim. Herşeyi devletten beklersek ooo.yürüyüşü kendimize çok görüyoruz. Yaz aylarındayız.Devlet baba sağolsn heryere park yapıyor kırmızı kırmızı halıları olan :) o kırmızı halılardan başta simitli sonra da bikini giyecek kadar fıstık fizikli olarak niye yürümeyelim :) öncelkle 20 dk ile başlayın zorlanıyorsanız canlı acnlı müzikler. İsterseniz listesini yazabilrimde.zıplamaya hoplamaya güler yüze ihtiyacımız var !!
7: diyet listelerini açıp kendinizi ona zorlamayın sakın. Kim senin evindeki yiyeceği bilir hı ? ya da ne bileyim evinde her gün balığın etin olmayabilir. kendine göre bi düzen yap. Geceleri çok kaçırma ama hatta uykudan 3 saat önce hiç kaçırma.o saatte acıktnmı iç iki bardak ılık su vücudun rahatlasn.
8: Zekamız kadar fiziğin değer gördüğü bir yerde yaşıyoruz. Buranın adı dünya ! Biz istemezsek kimse kolumuzdan tutup bize spor yaptırmaz. kadının gücünü gösterelim. Yorumlarınızı kilolarınızı bekliyorum merakla takip edicem :) Okuduysanız teşekkürler bu bile bi başlangıç değil mi kendimizi daha da özel hissetmek için ??*