• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

kilo veren herkesi tebrik ederim a.s. bende hala 64.5 ve 65 arasında gidip geliyorum...

kızlar bir önerim var
biz de pazar günleri bildirim yapalım mı
yani pazar yarışması
çünkü haftasonları kaçamak yapıyoruz daha çok
böylece kilomuz fazla çıkar korkusuyla haftasonları bir kaçamak yapmamızı engelleriz
ne dersiniz ?

süper fikir ki en zaten pazarlar sabahları tartılıyorum . . .

hihoyyyt

slm kizlar ben de tartildim 1 kg vermisim kaydirigubbakcemile2 yerimde sayip durduktan sonra büyük motivasyon oldu aybiss tebrikler 60 kg ben de grürüm insallah

bu arada bugün kahvaltiyi kacirdim öglen brokoli salatasi yedim aksamda izgara tavuk ve közlenmis patlican yicem

1.saftirik_______________69______________69______
2.hcr35 _______________ 75______________65______
3.aaybis_______________68______________60_____ _
4.topraksuu____________65_______________59,5____

kıslar bu pazar deil deilmi çünkü yeni tartıldık moralimizi yeniden bozmayalım senağlama
bu arda akşam için kendime çorba yaptım bol soğanlı şehriye çorbası şimdi bir kase içtim cokacimcoook

herkese selamlar kızlar ben dün geç saatte spor yaptım geç yattım topraksuu ablam biliyor.sabah da biraz geç uyandım kahvaltıda 1bardak geyfurt suyu, 2 dilim kepek ekmeği, 1 tatlı kaşığı bal, 5 zeytin, 1 yemek kaşığı çökelek yedimcokacimcoook annem sıcak pide ye dedi ben ucundan azcık aldım ki sonrada krize girmeyeyimsırnaşık şey sonra 30 dk öncede 1 kupa yeşil çay eşliğinde 1 grisini yedim gayet tokum mutluyumkaydirigubbakcemile2 sabah tartıldım inanamadım aldığım kiloyu tekrar veriyorum :sm_cool:

aaybis ablam seni de canı gönülden tebrik ederimŞeniz kilo veren arkadaşlarımızın başarılarının devamını diliyorum:hooray:

slm kizlar ben de tartildim 1 kg vermisim kaydirigubbakcemile2 yerimde sayip durduktan sonra büyük motivasyon oldu aybiss tebrikler 60 kg ben de grürüm insallah

Teşekkürler fıstıklar darısı başınıza:içelim:Ama daha yolumuz var.Önemli olan hedeflenen kiloyu korumak...

slm kızlar ben de saat 15 gibi bir kase mercimek çorbası içtim birazdan da akşam yemeğimi yiyeceğimcokacimcoook hcr35 canım ben varım hihoyyyt

kızlar bu arada babam baklava almış yaa o kadar ısrar etti yemedim yani söylemese bile görüntüsü cezbediyor ama ben aldırmadım bile:lepi: onun yerine 1 keçiboynuzu yedimyerimseniben

Back
X