Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hacer duydum duydum kaçma 1 kilo almışın bak karışmam resimlerde harika halini bozma fıstığım buraya yazmıyorum diye takip etmediğimi sanma sakın ona göre yakın takiptesin
yok mehal bu cadı 63 olmuştu demek 2 kilo aldı hı geri 64 oldum diyo .. kaçmaz benden ....kaydirigubbakcemile:1rolleyes:lülülülülülüay yok anommm verdim o aldığımı daaa 64 oldum yineee kaydirigubbakcemile2
kıs bensendednde oynagım hiç sorma bizim takımın kısları duymasın şişşş ...kaydirigubbakcemile3 2 haftadır izindeyim yarın tam motive devam ....kaydirigubbakcemile5yaaaaaaaa hayırrr 63 oldum, aynı hafta abur cuburdan 65e çıktım. şimdi 64 oldum yine. ay anflasyon bile bu kadar oynamadı :roflol:
fıstıgım geçenlerde bende onu kafama taktım alayım dedim hatta sen okumuşundur onun linkini açan bacı tekrar yazmış dizlerinden rahatsızlanmış . okudun sen onu ..yaa aybenim sen bilirsin, bu twist and shape.ler işe yarıyor mu gerçekten :uhm:
fıstıgım geçenlerde bende onu kafama taktım alayım dedim hatta sen okumuşundur onun linkini açan bacı tekrar yazmış dizlerinden rahatsızlanmış . okudun sen onu ..
bence ilk başlarda baya işe yariyo ama sürekli kullanım iyi degil bence . çunki belli bi zaman sonra . dizlere baskı yapar . ve o alanda kaslamma olur şakkıdıbellibi bölgede ..
sen nivea devam et bide pilates yap bak sabahları ebruya takıl ben yapıyorum a.s
hacer cadısı ben onuindirdim açamadım hep sildim biliyon sen gerçek çok işe yarıyomu ya aradım cd cilerde bulamadım . tekrarmi indirsem ne yapsam acep ....delikafadulden e postayla falan yollanmıyomu o cadı yollasan ..aa ben dizlerinden rahatsızlandığını okumamıştım :1shok: amaninn vazgeçtim o zaman. ebru'nun saatinde ben derste oluyorum malesef :1no2: niveam benim biricik sevgilimm söyle senden başka neyim var benimmm, seninle incelir seninle eririm söyle senden başka neyim var benimmm kaydirigubbakcemile2
hacer cadısı ben onuindirdim açamadım hep sildim biliyon sen gerçek çok işe yarıyomu ya aradım cd cilerde bulamadım . tekrarmi indirsem ne yapsam acep ....delikafadulden e postayla falan yollanmıyomu o cadı yollasan ..
indirdim canım ya ...da birleştiremedim ben o senın yaptıgın yerden degil başka bir siteden indirmiştim kaç saatte . virüs temizlerken belki bundada vardır diye sildim acamamıştım zatan . cd satılmıyo onun demi ..bulamam bi yerden ....ya ben anlamadım neden indiremedin sen kafamçokkarıştı sitedeki linkleri de kaldırmışlar malesef , ben de 2. videoyu indirememiştim. İstersen ben sana atayım maille ama her bölüm 95mb kadar, o yüzden posta kutusuna sığmaz, adresleri varsa sende tekrar dene istersen
hemen hemen ölçülerimiz aynı senle çiçek:)ben yarından itibaren lahana corbası diyetine baslıcam.corbamı yaptım bile.gercekten inceltio.sende dene istersensüprizzzzz
canım ben o mcorbayıı ıcemıyorum denedım canım,ben lahana kurunu yapabılırım yarınn lahayla maydanozu kaynaıyoruz 1 hafta sabah aksam duymussundur ona baslıcam yemegımı azaltacam bıdee spor yaparsam olduuu evet hemen khemen aynıı takıp edelım bırbırımızıı oldumöu sekerrrrr yaz hergun yaptıklarını buraya bu arda ben ayrıca 2.takımdayım sen nerdesın takımdamısın
dırırırmmmm işte aynı soru geldi :roflol:
canım ben 3 ayda verdim kilolarımı, 4 ay olacak neredeyse sabitim bir süredir.
nasıl zayıfladımm ?
abur cubur, şeker, gazlı içecekler, ekmek kestim. zaten vejeteryanım iyice otobur oldum :roflol:
nivea body ile dinamik sabahlar cd.sini uyguladım.
sirkeli-ballı su ve 5i1 yerde çay içtim
aklıma gelenler bunlar
yine de çok güsel wermişsin canı gönülden kutluorum seni:lepi: