60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

günaydın kızlaaarr =) hepiniz gayet zinde ve sağıklı bir öğün ile başlamışsınız güne
bende paylaşayım menümü;
sabah kallkar kalkmaz 1bardak normal su. 1 kupa sirkeli ballı su.

kahvaltı; 1kk beyaz peynir, 4 zeytin, 2 dal roka, bir çatal barbekü sosu, bir dilim kepek ekm.:12:

gunaydin afiyet olsun dilemcim.ben 2 saat sonra aksami yicem.saat farki artti iyice saatler geri alininca:9:

selam kizlar...cerencim üzme kendini ayni dert bendede var..dün sabah tartildim 65 idim bu sabah tartildim yine nerdeyse 66 olmusum...dün malesef kendimi tutamadim 2 kücük parca pizza yedim...birde burdaki arkadaslar gibi yedigim zaman aynen bende kilo veremiyorum senin gibi....aslinda aynen benimde sinirlerim cok bozuk..araögünlerde bana hic iyi gelmiyo..araögün de 1-2 kuru meyve ve yanina 10 findik veya 10 badem oluyor genelde..yada kuru meyve yerine bazen 1 elma oluyo..okadar..

birde birsey daha ögrendim meyveyi finik leblebi veya bademle beraber yenilirse meyve sekeri vücütta yag olarak depolanmiyormus.

ceren bende malesef azaltacagim yine yediklerimi..yari yariya indireceyim porsiyonlarimi..ve ayda 1 kere tartilmaya gayret göstereceyim..hergün veya her hafta tartildigimizda sinirlerimizi yipratiyoruz bu belki bünyemizede etki yapiyo ve o yüzden gitmiyor kilolar...

öğle yemeğimde 1,5 kepçe tas kabapı,1 yemek kaşığı yoktur pilav,bir bardak yoğurt,2 dilim kepek ekmeği yedim

selam kizlar...cerencim üzme kendini ayni dert bendede var..dün sabah tartildim 65 idim bu sabah tartildim yine nerdeyse 66 olmusum...dün malesef kendimi tutamadim 2 kücük parca pizza yedim...birde burdaki arkadaslar gibi yedigim zaman aynen bende kilo veremiyorum senin gibi....aslinda aynen benimde sinirlerim cok bozuk..araögünlerde bana hic iyi gelmiyo..araögün de 1-2 kuru meyve ve yanina 10 findik veya 10 badem oluyor genelde..yada kuru meyve yerine bazen 1 elma oluyo..okadar..

birde birsey daha ögrendim meyveyi finik leblebi veya bademle beraber yenilirse meyve sekeri vücütta yag olarak depolanmiyormus.

evet cnm haklısın kafaya takmamak gerekir devam edilirse bir gün mutlaka gidecek bu kilolar bırakmamk lazım cnm sen 6 kiloyu ne kadar sürede verdin peki

öğlen 1 kepçe tarhana çorbası yarım dilim çavdar ekmeği 80 gr tonbalığı 2 adet domates üzerinede bolca limoın sıkdım yedim

evet cnm haklısın kafaya takmamak gerekir devam edilirse bir gün mutlaka gidecek bu kilolar bırakmamk lazım cnm sen 6 kiloyu ne kadar sürede verdin peki

1 kiloyu daha yeni vermistim canim..o bir kiloyuda 2 hafta ugrasmistim ama tarti bu sabah yine 66 gösterdi...neyse ben 5 kiloyu 3 hafta icinde verdim..o 5 kiloyu verdikten sonra zaten durdu kilolar yerinden oynamiyor nerdeyse....illaki ac kamam lazim galiba kilo vermem icin..

simdi gidip sinirden cikolata yiyesim var...ama daha kötü olacagim ondan sonra...kendi kendime sinir olacagim..sabredeceyiz canim baska caremiz yok...her hafta 1 kilo olmasada yarim kilo olsa onada sükredeceyim...:kkk:

selam kızlar sporumu yaptım. öğlen yemeğimi yedim geldim. öğlen yemeğinde yağsız dana etini soteledim 1 dilim tam buğday ekmeğinle yedim. akşam içinse kendime ıspanak pişiriyorum yağsız. ıspanağı doğradım içine biraz salça koydum soğanda doğradım koydum ateşe. kıstım altını kendi kendine pişer

1 kiloyu daha yeni vermistim canim..o bir kiloyuda 2 hafta ugrasmistim ama tarti bu sabah yine 66 gösterdi...neyse ben 5 kiloyu 3 hafta icinde verdim..o 5 kiloyu verdikten sonra zaten durdu kilolar yerinden oynamiyor nerdeyse....illaki ac kamam lazim galiba kilo vermem icin..

canım 1 günde kilo alınmaz dün fazla kaçırmışsındır ondandır. ayrıca sen 3 haftada 5 kilo verdim diyorsun nasıl verdin. neler yedin anlat bakalım. eksik katolojen diyetlerle su ve kas kaybın olduysa eğer diyet bitince böyle yediğinde tartı fazla gösteriri. su kaybettinse şimdi onu geri almış olabilirsin ama gerçekten 5 kiloda vermiş olabilirsin 5 kilonu nasıl verdiğini anlatırsan yardımcı olabiliriz

ara öğünüm 3 te olacak. 6 ya kadar serbest ama listeye uymak şartınla. 2 bardak süt hakkım var. ben 1 bardağınından 3 saat sürem dolunca bi sütlü türk kahvesi içerim. yeşilçay ve maden suyunuda içicem. 10 badem 10 antep fıstığı var ve 3 porsiyon meyve hakkımı daha yemedim. o yüzden ara öğünde 3 mandalina akşamda 3 mandalina olmak üzere toplamda 6 mandalina yiyerek bugünlük hakkım olan 3 meyve porsiyonumu bitiririm. mandalina delisiyim ben çok seviyorum

hugocuk az yiyerek verdim ..yani simdikinden daha az..mesela önceden 1 dilim ekmek yiyordum bugdayli sade olara kahvaltiya bazende kk kadar ince kasarlan...birde 1 porsiyon yemek yerine o protein sütlü icecekten iciyordum öylen vaktinde bazende aksam..degistiriyordum...aksam yine 1 dilim bugdayli ekmek..bazende evde yapilan yemeklerden bir kac kasik yedim...arasira meyva..bu diyeti öyle kendimce uyguladim hic bir plana uymadim..biliyorum sagliksiz ama baska türlüde veremiyorum.....yada cok sabirli olacagim 1 ayda 1-2 kilo vereceyim........

Son düzenleme:
selam kızlar sporumu yaptım. öğlen yemeğimi yedim geldim. öğlen yemeğinde yağsız dana etini soteledim 1 dilim tam buğday ekmeğinle yedim. akşam içinse kendime ıspanak pişiriyorum yağsız. ıspanağı doğradım içine biraz salça koydum soğanda doğradım koydum ateşe. kıstım altını kendi kendine pişer

hugocuk canım bu sotelediğin etle ekmek az değilmi diyetisyenin verdiği bu ama az değilmi sence yanına başka şey olsa olmazmı çorba yada salata yada yoğurt

sabahtan öğleye kadar ayakta oluyorum öyle oturup canımın bişey istemesi durumu olmuyor o yüzden öğleden sonra 3 saat sürem dolunca ancak yediklerimden zevk alıyorum ben. birde akşam. o yüzden sevdiğim şeyleri öğleden sonraya yüklüyorum sonuçta gün içinde alınan toplam kalori önemli. böylece canım kalorili şeyler çekmiyor çünkü listemde severek yediğim şeyleri öğleden sonraya saklıyorum. bunu diyetisyenimede anlattım olur dedi. hatta güzel tercih dedi. sabah ve öğlen işten güçten ne yediğimi anlamıyorum ancak öğleden sonra dinleniyorum ve böylece canım bişeyler istiyor. badem ve antep fıstığı ve mandalinalar bana çok büyük bir ödül gibi geliyor. bu sayede zaten 3 aydır düzenli bozmadan diyet yapabildim. yoksa zor yani. insanın kendini tanıması çok önemli. mesela regl dönemimde canım muz çekiyor muz yasak değil ama yerli muz yani orta boy olacak. o dönemde meyve hakkımı muzdan yana kullanıyorum kesiyor yoksa regl dönemi çok tehlikeli olabiliyor. şimdi 1 muzdan kısıcam derken kalorili şeylere saldırmak yerine hakkım ne kadarsa günlük meyve olarak o kadar muz yiyorum. yoksa evde çikolata var çerez var herşey var üstelik reglim daha bitmedi. eğer ben canımın istediği şeyi yemezsem sağlıklı olarak sonra kalorili şeylere saldırabilirim. artık kendimi tanıyorum listeme uygun canımın çektiği şeyleri yiyorum böylece eşim tatlı yerken canım çekmiyor hiç

aceba o sütlü iceceklen yine baslasammi...gurbetin kullandiginin bir degisiyi benim kullandigim..o icecegi ictigimde daha sabirli ve disiplinli oluyordum diyetime...mesela sabah kahvaltiya yarim dilim ekmek kk kadar kasar peynir biraz zeytin ve kücük domates..
öylende kücük porsiyon yemek ..aksamada o icecekten icsem belki yine kilo vermeye baslarim

hugocuk canım bu sotelediğin etle ekmek az değilmi diyetisyenin verdiği bu ama az değilmi sence yanına başka şey olsa olmazmı çorba yada salata yada yoğurt

canım salata olur elbette ama ben günde 2 öğün salata yediğimde bıkıyorum o yüzden salatayı akşam yiyorum ama her akşam mutlaka yiyorum. süt yoğurt olayına gelince günlük 2 bardak süt veya yoğurt hakkım var ama yarım yağlı olmalı. ben burda yarımyağlı yoğurt bulamıyorum. bir de şu var ben çay içmiyorumya ondan günde 2 bardak sütlü türk kahvesi içmek istiyorum şekersiz yarım yağlı. o yüzden yoksa günlük 2 su bardağı yoğurt yiyebilirim ama o zamanda sütlü türk kahvesi içemem o yüzden yani tercih yapıyordum. çorbada 1 kepçe oluyor canım ama benim canım istemedi akşama içerim

hugocuk az yiyerek verdim ..yani simdikinden daha az..mesela önceden 1 dilim ekmek yiyordum bugdayli sade olara kahvaltiya bazende kk kadar ince kasarlan...birde 1 porsiyon yemek yerine o protein sütlü icecekten iciyordum öylen vaktinde bazende aksam..degistiriyordum...aksam yine 1 dilim bugdayli ekmek..bazende evde yapilan yemeklerden bir kac kasik yedim...arasira meyva..bu diyeti öyle kendimce uyguladim hic bir plana uymadim..biliyorum sagliksiz ama baska türlüde veremiyorum.....yada cok sabirli olacagim 1 ayda 1-2 kilo vereceyim........

canım sen yavaş kilo verdiğini nerden biliyorsun diyetisyenmi söyledi. şöyle sağlıklı eksiksiz bir diyet ve düzenli spor yaptınmı 1 ay yoksa hep bu şekildemi oldu diyetlerin.

şimdi ara öğünümü yapıyorum, 10 adet fındık ve yarım yağlı süt ile yapılmış türk kahvemi yudumluyorumm.
hugocum hoş geldin, maşallah sporunuda yaptın süpersin.:16:

Back
X