60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

akşam yimeğim 1 kepçe tavuksuyu çorba, karışık salata, 1 dilim ekmek, 4 kaşık bulgur ve 8 kaşık ıspanak. yimeklerim birer kaşık yağlıdır çorba hariç çorbada yağ yok

hugocuk menün cok güzel bende dünden beridir rejime girdim senle daha öncede konuşmuştuk hatırlarsın belkı ben az yiyorum yaptıgım yemeklerden ve akşam yemegini yemiyorum meyve yiyorum

selam kızlar nasılsınız...
bu gün yine çok yoğundum yemek yemeye fırsatım olmadı öğleyin ayak üstü azcık omlet yedim tamam...
akşam için patlıcan oturtcam valla kızatma falan demicem azcıkyicem... çok canım çekti...

marul olmuş demeti 2.5 lira. üstelik 2. gün bitecek yani az. yaprak yaprak koyuyoruz salatalara koklaya koklaya yiyoruz valla. pazardan kocaman bir mor lahana aldım her akşam salatasını yapıyorum içine turp. neyseki turp ucuz. marulsa 3-5 yaprak koyar olduk

hugocuk menün cok güzel bende dünden beridir rejime girdim senle daha öncede konuşmuştuk hatırlarsın belkı ben az yiyorum yaptıgım yemeklerden ve akşam yemegini yemiyorum meyve yiyorum

evet hatırladım canım. ben en sonunda diyetisyene gittim şimdi 69 kiloya indim. bu üçüncü ayım 83 kiloyla başladım.

selam kızlar nasılsınız...
bu gün yine çok yoğundum yemek yemeye fırsatım olmadı öğleyin ayak üstü azcık omlet yedim tamam...
akşam için patlıcan oturtcam valla kızatma falan demicem azcıkyicem... çok canım çekti...

canım kendine kızartmadan direk fırına koysan olmamııı. çokta güzel olur annem karnıyarık yapardı eskiden kızartmazdı karnıyarığı. öyle tencerede suyla pişirirdi sonra üzerine yağ gzdirirdi çokta güzel olurdu

maibeyaz hoşgeldin canıımm

bende akşam ve son menümü yazayım,

dört yemek kaşığı mantarlı güveç, 3 kaşık yoğurt

bugün yine bol bol su içtim, ama uyuyana kadar yine içmeyi düşünüyorum :) :12:

Gurbetguzeli daha da zayıflamışsın canım.
daha öncede paylaşmıştın fotolarını ama nedense burda o halinden bayağı incesin.,
fotoshop felam yapmadın dimi gııi

Edit yapıyorum:pardon o gördüğüm kilolu başlangıç halinmiş:))
şimdi gördüm sonraki mesajı

Son düzenleme:
hosgeldin giiii bide benim memeleri kucultsek ne iyi olurrrrr ben zayiflasamda onlar dimdik ayakta anam giiiiii

biraz daha zayıflarsan göğüslerde küçülür
bak sen hele 55'e bir düş göğüs möğüs kalmıyo inanki
ben bir arkadaştan biliyorum

aslında seninle benim yapımız aynı
60 kiloya düşersek bayağı zayıf görünecez ben biliyorum
çünkü daha önce başardım 60 küsürlere:13: kadar inmeyi

canım kendine kızartmadan direk fırına koysan olmamııı. çokta güzel olur annem karnıyarık yapardı eskiden kızartmazdı karnıyarığı. öyle tencerede suyla pişirirdi sonra üzerine yağ gzdirirdi çokta güzel olurdu

canım ben normalde hiç kızartarak yapmam.. bizim evde kızartma yapılmaz pek...hep fırında közlerim ... ama közlenmiş patlıcan daha önceki gün yedik... bi de bu gün canım çekti işte... ama iştah falan kalmadı... oğlan monitörü çizmiş iğneyle hiç hayrı kalmamış... babamız bizi bu kez kesin furacak.....:18: çok moralim bozuldu....:43:

hugocuk bende yeşil çay içmeye başlıycam cnm.
içine bal katmamızın sakıncası var mı diyet açısından
bal cok kaynar biseyde eritimeme;iymis.epeyi bi sogumasigerekiyomus yoksa fayda vermiyomus.cayi sicak icmeyi sevdigim icin fayda saglamiycak balin sekerden farki yoktur diye dusunuyorum.
merhaba kızlar merhaba hugocuk daha yeni geldim okuldan sabahleyin de öyle güle güle gidemedim okula hugocuğum arabanın vitesini boşa almamışım 1. vitesteymiş benim oğlanla konuşurken daldım arabayı öyle çalıştırmaya kalkınca araba öne hopladı önünde durduğum boş dükkanın camlarını şangır şungur yere indirdi. valla buna da şükür neyseki cana birşey gelmedi hayırlısı artık. arabaya da birşey olmadı valla şaştım o camlardan sapasağlam çıktı ya maşallah diyorum:nazar:
cok gecmis olsun canim Rabbim kazadan beladan korusun.aman diyim sadaka ver.
gurbet sen o sütlü icecekle diyet yaptigin zamanmi zorlaniyorsun yoksa onu kullanmadigin zamanmi...
sanki o iceceklen daha kolay gibi...diyer türlü benim cok istahim aciliyo..birde son günlerde pulbiberde cok kullaniyorum metabolizmayi calistirsin diye..istahmi aciyo ne aci..
aci istah acar diye biliyrum.hatta ibrahim tatlises ozel bi tahlil sonucu hangi yemek bunyesinde kilo yapiyo ogrendikten sonra isotu kesiyor ve kendiliginden 5 kilo vermis

evet kizlar pamuk eller tuslara her turlu yorumlara acigim bakalim sonuc ne olcekkk
boyum 1.60
yasim 35
ve hedefim 55

harika olmussun canim.durmak yok yola devam.insan eskiyle kiyaslayinca kendini dahada bi sevkleniyo

aksami erken yedim .5 kasik yogurda 8 kasik barbunyayla yedim.gunduz iki dilim pizza yedigim icin ekmek yemedim 7.30 gibi ceviz ve 4 kuru kayisi yedim.hersey guzel giderken esim koca bi karton kizarmis tavuk getirmis.pizzayi istememe ragmen yemistim. ama bunu canim isterken nasil dayanabilirdim.8.30 gibi yedim tek artisi cok susadim ve uzun zamandir metabolizmam yavastive yagli yagli ise yaradi.aslinda okulda pizzayi yedirtmek icin arkadas yagini iyice peceteyle slktir diye gostermisti ayni yontemi tavuklarada uyguladim ama hararet basmasina engel olmadi.bu yuzden kizartmalardan hic hoslanmiyorum.en guzeli evde pisirip yemek

evet hatırladım canım. ben en sonunda diyetisyene gittim şimdi 69 kiloya indim. bu üçüncü ayım 83 kiloyla başladım.

hayatım ben seni 70 li kılalarda hatırlıyorum subat ayında falan konuşmuştuk 83 kilo mu oldun ama vermişsin maşallah inş. dilediğin kiloya inersin canım:nazar:

merhaba kızlar

akşam menüm

3 yemek kaşığı pırasa yemeği ( havuçlu , pirinçli)
2-3 kaşık yoğurt
domates
salatalık
turp
su

Son düzenleme:
kimsecikler yazmiyo neyse ben cikiyim Allhtan kizim beni uyutmadi.yemekle uyumanin arasi acildi ama artik yatma vakti.hepinize iyi geceler

Back
X