canım tavuğun derisini alınca çokta zararlı olmaz zaten ama haylayf sanki çokmu olmuş
arkadasa giderken yoldaydim ara ogun yiyemedim.acikmistimda ama arkadasta o gidalari yiyecegim hic aklima gelmedi sadece cay demistim ben

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım tavuğun derisini alınca çokta zararlı olmaz zaten ama haylayf sanki çokmu olmuş
arkadasa giderken yoldaydim ara ogun yiyemedim.acikmistimda ama arkadasta o gidalari yiyecegim hic aklima gelmedi sadece cay demistim ben![]()
kızlar fotoğraflarımı koymaya çalışıyorum umarım başarılı olurum
cok güzel olmusun,incecik ne güzel,darisi bizlere insallah
maşallah arkadaşıma 100 gr vere vere eridin farmasicim darısı benimde başıma artık 2 gündür yediklerimden sonra bayrama 55 olma hayalleri kurmuyorum olsun napayım yavaş yavaş veririm inşallah bayramı kilo almadan geçirip bayramdan sonra diyete son hız devam edebilmeyi planlıyorum yeni hedefim yılbaşına kadar 53 olmak bayram çok tehlikeli nedenide evde 10 kişi misafir olacak normaldede bayramlarda gece 10a kadar misafirimiz olur hep hazırolda bekleriz şimdi ekstradan telaşımız ve misafirlerimizle sürekli mutfakta yemek pişirmekle geçicek düşününce bile yoruluyorumbu hafta 100 - 200 gr versem yeter![]()
selam ben yine dönüp dolaşıp geldim buaraya hala kilo vermeye çalışıyorum
2 kilo gitti ama çok yavaş gidiyor ben akşamları yemek yemek istemiyorum
işyerinde tutuyorum kendimi ama akşamları fazlasıyla yiyorum sizce akşam yemesem
meyva ve içecekle geçirştirsem sorun olurmu kilo verebilirmiyim acaba
canım benim aynen dediğin gibi oldu zaten ben yazın da burda hep şunu deddim günde 100 gr verseniz haftada 700 gr eder ayda 2.8 kg eder 10 ayda 28 kg gider dedim düşün canım ...tabi benim 28 kg vermeye niyetim yoktu zaten olamaz damaşallah arkadaşıma 100 gr vere vere eridin farmasicim darısı benimde başıma artık 2 gündür yediklerimden sonra bayrama 55 olma hayalleri kurmuyorum olsun napayım yavaş yavaş veririm inşallah bayramı kilo almadan geçirip bayramdan sonra diyete son hız devam edebilmeyi planlıyorum yeni hedefim yılbaşına kadar 53 olmak bayram çok tehlikeli nedenide evde 10 kişi misafir olacak normaldede bayramlarda gece 10a kadar misafirimiz olur hep hazırolda bekleriz şimdi ekstradan telaşımız ve misafirlerimizle sürekli mutfakta yemek pişirmekle geçicek düşününce bile yoruluyorum![]()
canım tabiki şiş hissedeceksin daha iyi ya salata yediğin içindir işte ne güzel kilo verirsin böyle benim bir yaz boyunca yaptığım o idi 8 kilom nasıl gitti :90:bol bol akşamları salata ya da salata yapmasam bile salatalık domates yiyerek midemi şişirdim ve yemekleri böyleleikle az yemiş oldum baktım kilolar gitmeye başladı hem bol vitamin ve mineral kaynağı süpersin canım yola devamkızlar selamlar;
bugün neden böyle bilmiyorum kendimi çok şişkinn hissediyorum pekte birşey yemedim aslında
akşam menüm;
bir kase göbek salata mısırlı
1 adet karnı yarık (patlicanları kızartmadım ama gayet lezzetli oldu)
2 kaşık yoğurt
günaydın canım afiyet olsun çok güzel bir kahvaltı olmuşgünaydın kızlar
1 saat önce elma sirkeli suyumu içtim
az önce de kahvaltı yaptım
1 açık çay
1 adet peynirli poğaça(annem dün yapmıştı)
1 domates
1 haşlanmış yumurta
3 zeytin
2 yeşil biber
maydanos ve nane
![]()
evet aynen dediğin gibi oluyor sen keşfetmişsin işin sırrınıönceleri yani bundan 3-4 ay kadar önce kahvaltı yapmazdım iştahım olmuyordu sabahları öğleni de hafif birşeyler yiyerek geçiştiriyordum haliyle akşamları kabarık bir iştahla ne var ne yoksa bütün yemekleri tatlıları meyveleri yiyordum çok yemek yiyince bu sefer de yorgunluk çöküyordu üzerine de uyuyordum gelsin artık kilolar
ama artık öyle yapmıyorum canım istemediği halde kahvaltı yapıyorum metabolizmam hızlansın diye öğlene de günün en önemli yemeğini yemeye çalışıyorum ki akşama acıkmayayyım bakalım ne olacak 1 ay sonra
hoşgeldin canım sana tavsiyem sakın buradan ayrılma canım . tabiki de verebilirsin kilolarını.. ben kilo verebiliyorsam herkes kilo verebili inanın kızlar :13:selam ben yine dönüp dolaşıp geldim buaraya hala kilo vermeye çalışıyorum
2 kilo gitti ama çok yavaş gidiyor ben akşamları yemek yemek istemiyorum
işyerinde tutuyorum kendimi ama akşamları fazlasıyla yiyorum sizce akşam yemesem
meyva ve içecekle geçirştirsem sorun olurmu kilo verebilirmiyim acaba
herkescikler nerede uyanın artık kızlar![]()
canım benim aynen dediğin gibi oldu zaten ben yazın da burda hep şunu deddim günde 100 gr verseniz haftada 700 gr eder ayda 2.8 kg eder 10 ayda 28 kg gider dedim düşün canım ...tabi benim 28 kg vermeye niyetim yoktu zaten olamaz dazira 64.5 kg ile başladığımdan beri 28 kg versem 36.5 kg olurum
ama basit bir matematikle şunu demek istedim acele edilmezse sağlıklı bir şekilde uzun vadede çok güzel kilo verilebilir . önce kişinin bu kiloları birkaç günde almadığını ve de birkaç günde bunlardan şok diyetlerle acil diyet önerileriyle kurtulamayacağını kesinlikle kabul etmesi beynini ruhunu buna alıştırması gerekir.hep bunu ifade etmek ve de ifade ettiğimi bizzat kendim yaşayarak örnek olmak istedim canım.
Bayram telaşına gelince canım daha iyi ya çok hareketli geçecekmiş senin için bu da kalori yakmak adına fırsat sadece ölçülü yemekle bunu zaten aşarsın maşallah o azim
ve irade sende var canım dert etme yani
canım tabiki şiş hissedeceksin daha iyi ya salata yediğin içindir işte ne güzel kilo verirsin böyle benim bir yaz boyunca yaptığım o idi 8 kilom nasıl gitti :90:bol bol akşamları salata ya da salata yapmasam bile salatalık domates yiyerek midemi şişirdim ve yemekleri böyleleikle az yemiş oldum baktım kilolar gitmeye başladı hem bol vitamin ve mineral kaynağı süpersin canım yola devam
günaydın canım afiyet olsun çok güzel bir kahvaltı olmuş
evet aynen dediğin gibi oluyor sen keşfetmişsin işin sırrını:81:
hoşgeldin canım sana tavsiyem sakın buradan ayrılma canım . tabiki de verebilirsin kilolarını.. ben kilo verebiliyorsam herkes kilo verebili inanın kızlar :13:
yasemin seni duydum geldim bak :90:
kızlar biberiye çayı zayıflatıyormuş yağların yakılmasına yardımcı oluyormuş akşamları 1 çay kaşığı biberiye 1 kupa kaynar suya atıyoruz ve demlenmesi için kapatıyoruz 5-8 dk sonra içime hazır dün denedim tadı berbatama zayıflamak için içilir içine 1 ince dilim limon da attım
bir diğer çay tarifi de şöyle 1 çay kaşığı kekik 1 çay kaşığı rezene 1 çay kaşığı biberiye 1 çay kaşığı nane ve 1 çay kaşığı tarçın içine 1 elma doğrayıp kaynatıyoruz 3 yada açık içiyorsanız 4 kupa suyla üç öğün yemeklerden 1 saat yada yarım saat önce içiyoruz çok kilo verdiriyormuş![]()