60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

şu normal yemek yediklerimizle diyorsun demi ben öyle anladımda tane tane yemek lazım çok yiyomuş hissi versin:1:

Son düzenleme:
günaydın hugocum ben diyet yapıyorumda kaçamak yapmaktan kandimi alamıyorum
oyüzdende bir türlü zayıflayamaıyorum

kahvaltı yapıyorum şimdi
2 dilim kepek ekmek
1 domates
1 salatalık
1 tane kaşarlı kepekli yağsız tost
1 elma,1 mandalina(sabahları meyve yemek vitamin değeri açığını kapatıyormuş)
1 kupa çok açık çay

kahvaltı yapıyorum şimdi
2 dilim kepek ekmek
1 domates
1 salatalık
1 tane kaşarlı kepekli yağsız tost
1 elma,1 mandalina(sabahları meyve yemek vitamin değeri açığını kapatıyormuş)
1 kupa çok açık çay

afiyet olsun canım. bende 5 kaşık mısır gevreği içine 1 elma doğradım ve 1 bardak süt ekledim yedim.

günaydın kızlar günaydın hugocuk hayırlı sabahlar

sabah kalkınca 250 ml su içtim

bu sabah tartıldım 55.7 kg yim.
benim vücut bir alem yavaş yavaş gram gram kiloyu veriyor görebileceği dibi görüyor sonra 300- 500gram geri alıyor sonra onun tekrar gram gram veriyor çift dikiş yapıyor anlaşılan:9: ama kalıcı oluyor
sanırım vücut kendini dengeleyip yeni kiloya alışmaya mı çalışıyor neyin nesi ? bu hafta hedefim 55.2 kg yi korumak.

sabah kahvaltım

1 dilim kepek ekmek
yarım kk peynir
4 zeytin
2 tatlı kaşığı pekmez- tahin karışımı
1 büyük fincan çok açık şekersiz çay ( şeker koymayı unutmuşum aceleyle pekmezli karışımın yanında fark bile etmedim:9:)

hugocuk sana bişey soracağım...
ben akşam makarna yedim.. uzun zamandır karbonhidratlı şeyler yemiyodum...
dün makarnayı yiyince zaten doyamadım 1 tabağı bitirdim...
sonra beni uyku bastırdı gözümü açamadım çok sinirli oldum eşim ne dese kızmaya başladım...
sende de mi böyle oluyordu...
bana insülin direncinden gibi geldi de...

çok teşekkür ederim bitanem

elifezgi hoşgeldin seni buralarda gördüğümde ben 60 kg nin üzerindeydim yeni girdiğim sıralarda sen bu topicteydin ortadan bir kayboldun şimdi ben 55.2 kg oldum nasıl sence değişimim ?

.

:
bence çok güzel..ramazanda buralardaydım.takıma senin geldiğini hatırlıyorum. ben ramazandan beri durakladım sen kilo vermişsin maşallah...5 kilo az değil. tebrik ederim:81: Alllah hedefine ulaşmak ve ideal kilonu korumak nasip etsin
cnm 12 kiloyu ne kadar sürede ve nasıl beslenerek verdin.spor da yaptınmı?

yakşalık 11 ay oldu son 2 ay doğru dürüst kilo veremediğimi de ekleyeyim. bilinen yöntemlerle kilo verdim. öyle süper bir sırrım yok. tek süper olan kararım. iştahlı yemek yemeyi seven biri olarak sürekli irademle mücadele içindeyim. dikkat etmeye çalıştığım kurallar var ama kilo verdiğim dönemde uyabiliyorum bazen ise iştahıma yenik düşüyorum. düştüğüm yerden kalkıp diyete devam ediyorum sonra:72:
dikkat etmeye çalıştıklarım:
-kahvaltı yapmak 3 ana 3 ara öğün yemek.
-yemekleri az yağlı (yarım kilo sebzeye 1 yemek kaşığı yağ) yapmak:81:.
-yağlı şekerli seyleri tüketmemek
-bütün besin gruplarından azar azar tüketmek
-günde yarım saat yürümeye çalışıyorum ( genelde yürüyemiyorum ama yürüdüğüm zaman muhakkak kilo veriyorum)
- günde 3 bardak yeşil çay.
bunların hepsine uysaydım şimdiye hedef kiloma ulaşmıştım:52:. haftasonları genelde diyetime uyamadım. bu 11 ay içinde yaz tatili oldu eve misafirler geldi hastalık sağlık derken diyeti bozdum fakat pes etmedim. kaldı 8 kilo daha. pes etmeye de niyetim yok:21
:

hugocuk sana bişey soracağım...
ben akşam makarna yedim.. uzun zamandır karbonhidratlı şeyler yemiyodum...
dün makarnayı yiyince zaten doyamadım 1 tabağı bitirdim...
sonra beni uyku bastırdı gözümü açamadım çok sinirli oldum eşim ne dese kızmaya başladım...
sende de mi böyle oluyordu...
bana insülin direncinden gibi geldi de...

evet canım oluyodu. şimdi sen uzun zaman yemedinya bianda yediğinde böyle olur. kepekli makarma kullan kendine o da çok lezzetli oluyor

öğlen yemeğine 3 köfte kadar yağsız dana etini soğanlı sarımsaklı soteledim yağsız. baharatta koydum onu yiyeceğim kızlar

kociş içinde zeytinyağlı yeşil mercimek yemeği yaptım kızlar. dünden kalan etli pirinç pilavı vardı tereyağlı onunla yer artık.

benim 3 saat sürem doldu yasak bitti. şimdi şekersiz bir türk kahvesi içeceğim ama süt yok tabikide

Back
X