60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

sadece meyve mandalınden gelen seker ve kuru ıncır 4 tane bıde muslıdekı kuru uzum felan baska yok cay bılem ıcmedımokadan yanı seker olcek dıye tatlandırıcıyada bay bay yaptımmmmmmmm:14:

ondan canın çok su istiyo senin benimde öyle oldu insülin direnci düşüyor. eğer böyle devam edersen başarırsın. ama sakın tadına bile bakmak yok şekerli şeylerin tamammı. insülin dengelenecek ve canın yemeklere saldırmak istemeyecek. kaçamak olacaksada asla tatlı olmayacak tamamı tatlı. sonra zayıfladıktan sonra pekmezli kepek unlu kuru meyveli kekler, pekmezli tatlılar yapacağız yani yine tatlı yiyeceğiz ama şekerden yapılmış olmayacak sadece böylece insülin fırlamaz kilo almayız

ondan canın çok su istiyo senin benimde öyle oldu insülin direnci düşüyor. eğer böyle devam edersen başarırsın. ama sakın tadına bile bakmak yok şekerli şeylerin tamammı. insülin dengelenecek ve canın yemeklere saldırmak istemeyecek. kaçamak olacaksada asla tatlı olmayacak tamamı tatlı. sonra zayıfladıktan sonra pekmezli kepek unlu kuru meyveli kekler, pekmezli tatlılar yapacağız yani yine tatlı yiyeceğiz ama şekerden yapılmış olmayacak sadece böylece insülin fırlamaz kilo almayız

ya onceden suyun tadı nı almıyomusum zorunlulk gıbı ıcıyomusum ama nasıl tatlı tatlı susuyorum ama dedıgıne 100% katılıyom tatlım 2 gun once 125 cıkan akş m bugun 105 cıktıı:9:

merhaba kızlar

hugocuktan aldığım revani tarifini çok başarılı bir şekilde yaptım ve de kocaman kare kestiğim ( 3 kk büyüklüğünde ) tatlıyı akşam yemeğinden en az 2 saat önce yedim.

akşam menümde ise yediklerim içtiklerim

3 yemek kaşığı nohutlu bulgur pilavı
1 tane kalça tavuğun bageti hariç sadece üst kısmını yedim
3 dilim domates
2 dilim turp
5-6 kaşık yoğurt
4 tane biber turşusu
1 kornişon
250 ml su

ve şu an 1 şişe maden suyu içiyorum

şu ana kadar bugün toplamda 2.5 lt su içtim ( not aldım )

merhaba kızlar

hugocuktan aldığım revani tarifini çok başarılı bir şekilde yaptım ve de kocaman kare kestiğim ( 3 kk büyüklüğünde ) tatlıyı akşam yemeğinden en az 2 saat önce yedim.

akşam menümde ise yediklerim içtiklerim

3 yemek kaşığı nohutlu bulgur pilavı
1 tane kalça tavuğun bageti hariç sadece üst kısmını yedim
3 dilim domates
2 dilim turp
5-6 kaşık yoğurt
4 tane biber turşusu
1 kornişon
250 ml su

ve şu an 1 şişe maden suyu içiyorum

şu ana kadar bugün toplamda 2.5 lt su içtim ( not aldım )

afıyet olsunnnnnnnnnnn

maibeyaz*, dygydn, ezgiilknur, farmasi+, hugocuk+, MakeUp+

hoppp noliii burda... 1. takım burda toplanmış...:1:

teşekkür ederim canım.
nasılsın nasıl gidiyor bakalım ?

mız mızlanıyodum hugocuk sagolsun toparladı benıııııııı 2 gundur temızımmmmm 1 tane kacamak fıkrı bıle gecmedı zıhnımdennnnnn sadce acıktım ve acıktıgımı sandıgım anlar oldu ama bak sımdıde acaıp sıslık hıssedıyorumm bıraz zorlanıcam baslarda zorlama verılen kılolar 4 ayda anca 5 kılo oldu bakalım kendı halıne bırakım napıcekler

maibeyaz*, dygydn, ezgiilknur, farmasi+, hugocuk+, MakeUp+

hoppp noliii burda... 1. takım burda toplanmış...:1:

evet yaben hugocuka takılıyom artıkk malum ıkımızdede ınsulın dırencı var sımdı ıadeı zıyaret zamanı hem hugocuk az mı geldı bızım topıcıkımızee

mız mızlanıyodum hugocuk sagolsun toparladı benıııııııı 2 gundur temızımmmmm 1 tane kacamak fıkrı bıle gecmedı zıhnımdennnnnn sadce acıktım ve acıktıgımı sandıgım anlar oldu ama bak sımdıde acaıp sıslık hıssedıyorumm bıraz zorlanıcam baslarda zorlama verılen kılolar 4 ayda anca 5 kılo oldu bakalım kendı halıne bırakım napıcekler

sana çok önceden demiştim gel bizim gruba diye neyse buna da şükür geç olsun da güç olmasın. hadi kolay gelsin. gerçekten burada diyeti baştan bırakmak isteyenler yapamayacağım diye düşünenler bile ne kilolar verdiler canım.
ya ben her zaman diyorum bu memlekette ben kilo verebilmişsem herkes kilo verir.:16:

evet yaben hugocuka takılıyom artıkk malum ıkımızdede ınsulın dırencı var sımdı ıadeı zıyaret zamanı hem hugocuk az mı geldı bızım topıcıkımızee

hımmm takımı da boş bırakmayın ama canım... iki kelam da oraya yazın...

ben zaten takımdan önce buraya yazıyodum.. ben de hugocuk sayesinde çok şey öğrendim sağolsun... elleri de yorulmuyo yazarken... :1:

ayy kızlar ne korku filmi... benim eşim yok şu anda bi odadan diğerine geçemiyom yüreğim pırpır çok korkuyom şı anda...

Back
X