60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

evet olabuluuu vallaaaa dabana kuvvet kilo verelim haydin bakalimmm gidim yuruyem birazzz

slm kızlar :))) bugun degıl ama yarın rejıme baslıyorum :)))) hafta sonu haber verırım sıze :) bayramda 4 kılo aldım ya ama acayıp tatlı yedım bu bayram :)))) hıc bı bayram bu kadar yememıstım :)

ay canim 4 kilo cok yaa Allah kolaylik versinn sanaaa
ben de bugun zeytiin(siyah ve yesil)
kahve
iki dilim kepek ekmegi
elma sirkesi ictim su ya aynen devam bu hafta dikat etmem alzim bakalim basaracam insallahhhhh

merhaba kızlar uzun zamandır sizleri takip ediyorum
doğum yaptım 13 ay oldu ve ben 21 kilomu verdim hamilelik öncesine(62.5) 3 kilo kaldı ancak ben 56 olmak istiyorum benide aranıza alırsanız sevinirim ilke kez bir foruma katılıyorum çok acemiyim yardımlarınızı bekliyorum

slm kizlar bugünkü menümü yazayim

sabah 2 dilim ekmek
kk beyaz peynir
2 yesil zeytin
salatalik domates
sekersiz cay

ara
2 mandalina

ögle
kereviz corbasi salata 2dilim ekmek
ara
2 mandalina 10 baddem 10 fistik

aksam haslanmis yogurtlu brokoli 1 dilim ekmek

hugocuk canim ben senin verdigin listeye birebir uyamiyorum ama belli basli seyleri uyguluyorum

mesela bi ekre sekeri biraktim beyaz unda yok günlük 5 dilim ekmek 4 kasik yag yemeklerden 3 saat sonra bisey yemem kurallarina uyuyorum ama yeni basladigimdanmidir nedir bazen meyve ve cerez kacamaklarim oluyor ins onuda düzeltirim corba yaptigim zaman beyaz un yerine tam bugday unu kullaniyorum bu arada cumadan bu yana 800 gr verdim.

coookkk tesekür ederim sana

merhaba arkadaşlar ben de bu gruba katılmak istiyorummm :) kendi kendime kilo vereceğim yok bari burada sizlerle beraber olayım da forma gireyim :D bana da yardımcı olur musunuzz
hoşgeldin canım :16:
kizlar kilo bildirimi yapildimi zuzumyaptimi yazdmi birseyler
önümüzdeki pazar yapacağız sanırım
merhaba kızlar uzun zamandır sizleri takip ediyorum
doğum yaptım 13 ay oldu ve ben 21 kilomu verdim hamilelik öncesine(62.5) 3 kilo kaldı ancak ben 56 olmak istiyorum benide aranıza alırsanız sevinirim ilke kez bir foruma katılıyorum çok acemiyim yardımlarınızı bekliyorum
hoşgeldin canım :16:

bugün sabah kahvaltım

1.5 kepçe tarhana çorbası
yarım dilim tam buğday ekmek

okulda

toplamda anca 500 ml çok açık az şekerli çay
5 fındık
1 adet elma
5-6 adet çok minik lokumlardan ( ısparta'nın güllü lokumu)
15-20 leblebi

öğlen

1 simit
1 krem peynir
1 büyük fincan çok açık çok az şekerli çay
2 kuru erik

şimdi evdeyim
çerez yedim
4 fıstık
3 fındık
5 antep fıstığı
1 leblebi

Son düzenleme:
kızlar tatilde 5 günde 800 gr almışım 55.6 kg yim . tatilde bilerek kendimi fazla kasmadım .

1 küçük dilim tam buğday ekmeğe 2 tatlı kaşığı tahin pekmez karışımı sürdüm , yedim .

tatilde kilo almak çok normal bir kaç gün içerisinde eski kilonuza dönetrsiniz bu arada tanıştığımıza sevindim siz nasıl yemek yenilir onu çözmüşsünüz herşeyi yiyorsunuz ama sistemli az az
ben dayanamıyorum çok lezzetli birşey olunca abartıyorum bunu nasıl frenliycem bilmiyorum iyi akşamlar buarada ben çıkıyorum

tatilde kilo almak çok normal bir kaç gün içerisinde eski kilonuza dönetrsiniz bu arada tanıştığımıza sevindim siz nasıl yemek yenilir onu çözmüşsünüz herşeyi yiyorsunuz ama sistemli az az
ben dayanamıyorum çok lezzetli birşey olunca abartıyorum bunu nasıl frenliycem bilmiyorum iyi akşamlar buarada ben çıkıyorum

canımcım az ve sık yiyerek bir de sofradan herhangibir şeyi bahane et 2- 3 dakika sofradan uzaklaş bakalım iştahın kalacak mı ne dersin ? bir de öyle dene bakalım.
ayrıca önce 2 kaşık al yetmezse bir daha al önce tabağını doldurma fazlaca anladın mı canım hem israf da olmamış olur .

yeniden selam kızlar :) bugünden itibaren yediklerime dikkat etmeye başladım.geçen sene diyetisyen kontrolünde 64 kilodan 58 kiloya düşmüştüm ama yeniden aldım maalesef.neyse bugüne gelecek olursak sabah bikaç bisküvi yedim okula yetişmem gerekiyodu düzgün kahvaltı yapamadım :( ara öğün olarak yağsız süt içtim ve mandalina yedim.akşam yemeğinde de patlıcan yemeği var :))

ben geldiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiimmmmmmmmmmmmmmmmm.. kk da değişiklikler olmuş bu kadar zamanda.ben çok kilo aldım bu yüzden çok üzgünüm ama cuma gününe kadar baskile çıkmayıp,elimden geleni yapacağım..pantalonlarımdan anlıyorum acayip kilo aldım sanırım 2-3 kg kadar ..oooof offff..üstüne bir de grip oldum..ama harika bir tatil yaptım şuan iş yerindeyim,çalışıyorum..siz nasılsınız? hepinizi çoooooooooooooookkk özlediiiiiimmmmmmm

hoşgeldin canım özledim seni. kilo almana üzüldüm ama olsun nazar bocuğun olsun aynen kaldığın yerden devam. daha yeni aldığın kilolar o yüzden hemencecik gider zaten 1 haftada toparlarsın

bende geldim. sizleri ozledim.bu arada cok guzel tepkiler aliyorm kilomla ilgili.gecen arkadasin biri bize soylemedigin bi hastaliginmi var eriyosun dedi.daha var diyorum bunlar bana moral oluyor.bayramda malesef cok duzenli yemedim tatlida yedim ette 700-800gr. bi artis oldu.ama bugun yurudum ve bugunden itibaren eski duzene devam insallah.sizler ne yaptiniz bi gecmise akip geliyim

hoşgeldin canım benim ohh ne güzel yavaş yavaş toplanmaya başladık tüm ekip

hugocuk akşama eşim makarna istedi bende kepekli makarna almıştım kendime.eşime normal makarna kendime kepekli yapıcam ne kadar yemem lazım paketi 250 gr lık.yağ koyucakmıyım ben buna şimdi yağsızda güzel olmaz heralde kepekli olunca.

slm kizlar bugünkü menümü yazayim

sabah 2 dilim ekmek
kk beyaz peynir
2 yesil zeytin
salatalik domates
sekersiz cay

ara
2 mandalina

ögle
kereviz corbasi salata 2dilim ekmek
ara
2 mandalina 10 baddem 10 fistik

aksam haslanmis yogurtlu brokoli 1 dilim ekmek

hugocuk canim ben senin verdigin listeye birebir uyamiyorum ama belli basli seyleri uyguluyorum

mesela bi ekre sekeri biraktim beyaz unda yok günlük 5 dilim ekmek 4 kasik yag yemeklerden 3 saat sonra bisey yemem kurallarina uyuyorum ama yeni basladigimdanmidir nedir bazen meyve ve cerez kacamaklarim oluyor ins onuda düzeltirim corba yaptigim zaman beyaz un yerine tam bugday unu kullaniyorum bu arada cumadan bu yana 800 gr verdim.

coookkk tesekür ederim sana

rica ederim tatlım ne demek kilo vermene ve özelliklede şekeri tatlıyı bırakmana çok sevindim arada kaçamak olsada diyeti devam ettirmen güzel

Back
X